Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 7071727374 113> |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bi se javila da mi nije lino
|
|
Sponzorirani linkovi | |
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ima valjda neko na ovom forumu da nije lin! Di nam je sad Proljeće da napravi malo reda i sve vas natjera na posal
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće na na godišnjem pa vjerujem da je i ona lina
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozorno sam pročitala ono o ljenivcima i sad nisam sigurna kojoj vrsti pripadam. zbunilo me ono sa okretanjem glave!? 270 stupnjeva???? pa ja jedva 70, nešto me zakočilo. i lišće mi nije baš neka omiljena klopa. sve ostalo se manje-više podudara s onim što sam tamo pročitala. doktor(ic)e pomozite!?
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma slušaj Iris, kaže da ne moraš nužno imati sve simptome, samo nekoliko i upadaš i dijagnostičku kategoriju! Ne pokušavaj se liječiti doduše... Ja probala pa se umorila i sad sam još ljenija - kontraefekt!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako znači! to je to. i nema lijeka.... a jel se može u penziju s tom dijagnozom? jel moram ići na komisiju? |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da za to nije potrebna komisija
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može anastazija...samo uz dijagnozu priloži 10 000 eura
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekaj da razmjenim krupnu novčanicu
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej, pa ja imam 501 post!
znate kud sad idem?
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam,u slike članova,ajde ja te čekam
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ideš popit pivu da nazdraviš?
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
yeah!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idem i ja s tobom! Ja bih crnu!
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu li se i ja pridruzit?
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što se mene tiče - naravno! Al' pitaj još Anastaziju, ona organizira (i plaća) jer slavi što tipka sve u 16!
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija,jel se i ja mogu pridruzit partyu?
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad ona negdje kopa i traži svoju sliku.... Joj, baš se veselim!
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a jesam vas!
nadam se da niste dehidrirale čekajući na mene. a ja gledala vaše slike tamo.
a moju sliku ćete morati još malo pričekati. problematična sam pred objektivom, ono kao jelen pred farovima auta. kad sam bila mala skrivala sam se pod stolom kad je netko slikao, a sada se posvađam s onim tko me hoće slikati. tako da će moja potraga za pristojnom slikom vjerojatno potrajati.
ali vas dvije (uz mnoge druge koje sam tamo vidjela) ste mi takvi komadi da vam ja ni ne trebam.
ustvari, imam ideju.... ajmo mi na tu pivu pa kad ja završim pod stolom (kao u mladim danima) slikajte me, radite mi šta god hoćete....
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DOGOVORENO!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 7071727374 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |