Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sara, jest to je santolin Hoya ( moje biljke imaju imena prema vlasniku maticne biljke ...tocno si rekla, sa tri strane je divljina a bome i u mom djardinu je jos uvijek prilicno divlje.....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
svakoga blaga božijega u tvome vrtu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...vanjska "zivica" od samoniklog grmlja, drasticno podrezana, cekamo da proljece ucini svoje...
![]() ....drvenasti vrijes, desno, upravo cvjeta, lemprika, Viburnum tinus, lijevo, cvjeta od sijecnja.....
![]() ....Trislja, Pistacia lentiscus.....
|
|
![]() |
|
....pozzz Antonija, ah, sve je to jos velika zbrka....
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
iznikle su mi 3 sikavice, ( ja se nadam još kojoj ) jedna će biti tvoja, mislim da je idealna za tvoj otok!
imam još svašta posijanog i sve niče fino tako da će biti još svašta!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
...radi se....... gradjevinski poslovi, proljetno sijanje, proljetno premjestanje grmova ( uh, sto ne volim premjestati biljke!)....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ....mamilaria doselila u kamenjar...
![]() ....sprema cvijet...
![]() ....novi stanovnik...
![]() ![]() ....mini lalice u lijepoj zutoj boji...
![]() ....mini-mini lala....
![]() ....zumbul koji je ljubicast ali ga kamera hvata kao plavog...
![]() ....mini narcisi....
![]() ....novoposadjeni grm - dojcija.....
|
|
![]() |
|
.....posijala - blitvu, rikulu, radic, zabola crveni luk...
....ubrala salate za objed....i ona je MINI....
![]() |
|
![]() |
|
![]() .....lemprika neumorno cvjeta....
![]() ....slatki mali sukulent na jednoj medji, samonikli....
![]() ...neobicna biljcica...
![]() ...okolo, svudje cvjeta mljecika....
|
|
![]() |
|
....idemo doma!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepa reportaža, Manči! I ja putovala s tobom. Koliko minuta ploviš-voziš
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči i ja bila s tobom na otoku i baš mi je bilo lijepo.
![]() Ti već bereš salatu, a mi tek posijali...
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
A kako ti je lijepoooo!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Manči evo da napokon i ja ostavim pisanog traga ove kod tebe. Nemam drugo reći a da već moje prethodnice nisu rekle. Kratko i jasno i s divljenjem sve mi je super
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Znam, znam Manči hvala.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i ja svratila da vidim sta radis
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |