Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 109> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blue sky, čula sam da kockavica, carski tulipan, tjera voluharice iz svoje okoline. Posadila sam i ja jednu i zaista, tamo mi voluharice više ne dolaze. Na jesen ih kupujem još!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga nebo plavo evo i ja prošetala cvjetnom oazom pokraj save.
sve ti je krasno....sve cvijeće....cijeli vrt.... a o idili koju upotpunjuju najljepše životinje na svijetu da ne govorim. posebno sam oduševljena slikama gdje si uz ljepotu cvjeta nastojala uhvatiti i komadić neba jer ta ljepota, pogotovo ljiljana, i je nebeska. drago mi je da sam upoznala još jednu krasnu, jednostavnu i vrlo dragu osobu. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
hoćeš presličicu da opravdam voluharice pa i one su božja stvorenja.
a ti ako imaš koju sjemenčicu lana-plavo za plavo oduševio me onaj plavi pozdrav PLAVO CVIJEĆE PRIRODA NE DARUJE LAKO! |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Pregledala sam tvoj vrt i mogu reći samo
![]() Imaš prekrasnu kolekciju ljiljana ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Ala volim PLAVO medju cvecem...istopim se od miline...
|
|
![]() |
|
samo da pozdravim sve šetače jer nisam uspjela zavšiti R Sara,Camelija,Carol,Olja Ane6 svima
![]() |
|
![]() |
|
baš si draga ,ali ja na svu sreću imam preslica skoro u svakom ćošku upravo zbog njihovog apetita pa da i meni nešto opstane .Što se tiče lana stići će u tvoj vrt ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kad god bi bila u prilici kupovala sam ljiljane ,znaju često prevariti pa nebude onakav kakav je na slici ali šta se tu može nisu ni dupli višak bude bogatija gredica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako je lijepo kod tebe,ja moram čekati da se snijeg otopi.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Uljepšala si mi mi dan ovim cvijećem.Slike su prekrasne,a vjesnici proljeća još ljepši.Kod mene je još uvijek snijeg pa si me baš raznježila.
![]() |
|
![]() |
|
kaktusiću i camelija tjerajte taj snjeg mislim da vam je bilo dosta za ovu godinu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |