Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 14:27
Pre,pre slatki.....Miro, mogu misliti kako si srecna....sve najlepse u zivotu vam svima skupa zelim Heart Heart Heart Heart Heart
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 14:32
Prekrasni su!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 01:20

Hvala svima na čestitkama i častim vas tortom!

Rijeka

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 06:35
LOL čestitam , i hvala na torti... odlična je !
belica,zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 08:59
Miro, čestitke ponovo. Možda ti nećeš biti ta "svekriva" , možda ćeš biti ona  koju se voli" zato što mi je moga Ivu rodila" kao što je rekla jedna moja poznanica....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 11:21

Milice, biti ću onakva kakvu me zna već 9 godina Wink Tu nema foliranja i glume. Prednosti su što nismo skupa,  oni žive svoj život a ja ću biti od pomoći kada mogu i naravno  kada i ja to želim. Za sada imamo lijep i normalan odnos i to me veseli. A tek kad dođe unuče, vjerujem da će mi biti još draža!

Rijeka

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 11:29
Ajde de, cure! Pa da nema "svekrivi" o kome bi se pričalo?!?

Miro draga, iskrene čestitke cijeloj obitelji, a mladencima želim sretan i skladan zajednički život!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 13:08
sretno ti bilo svekrivanje,ali kad dođe unuće malo ti ostane ''tvoje volje''
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 13:40

Miro, čestitam još jednom i hvala na torti, super je!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:44
Dugo me nije bilo u mojoj temi pa se, još jednom  svima zahvaljujem na posjeti i čestitkama.

Da završim temu vjenčanja našeg sina i snahe sa još par sličica a obuhvatit ću sve po malo pa neka se admin ne ljuti Embarrassed 

Ovdje možete vidjeti nas i moju haljinu. Bila je saragdno zelena Smile Na slikama je negdje plava, negdje zelena, to je tako sa tim bojama, satenom i žožetom..

Nakit je bio iz Sarajeva, da ne odoh tamo neznam gdje bih baš mogla naći nešto što mi paše uz ovu boju haljine. Zahvaljujem se Sarajki i društvu što su imali strpljenja da me čekaju dok biram...Big%20smile

Vidite i moj novouređeni dio okućnice, uređen je za tu priliku i meni se dopada

Sa  sinom prije vjenčanja

Seka i braco, mladoženja

I mi malo pozirali

Rijeka

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:57
Mira zaista veliki događaj , oženit sina , već sam čestitala ali i ovdje iskrene čestitke mladenciama a svekrivoj i svekrivom budite strpljivi i uvijek pri ruci dječici jer oni će uvijek za vas biti diječica koja trebaju vas Clap
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:00
Ovo su ugođaji i delicije...

Mladenkin buket

Auto mladenaca

Delicije... ma što se sve može napraviti od hraneTongue

Rijeka

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:05
gledam slikice bas ste zgodni svi...a ti si ko bonbončić miro
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:12
Svi ste i sve je predivno, poput ovog iznad divnog pauna
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:18
Nije još oženjen...Wink

A ni ona...još nije snajka, još je slobodna !

Sada su već u braku Heart

Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:25

Još samo par slikica

Moja ljepotica

Postali smo svekar i svekrva!

U to ime zaplesali sa našim mladencima i njezinim roditeljima

Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:30
Neposredno iza pira ovaj moj mali sin napunio je 29. godina

Sada je pravi muškarac, muž!

Svima želim da dočekate ovako lijepe trenutke i da za tu priliku još ljepše uredite vaše vrtove i da u svoj dom unesete  puno cvijeća!

smile79
Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:35
Kamenjar Heart
moon Heart
aralija Heart
Rijeka

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:39

Polako, obitelj se počela proširivati, ima li što ljepše

smile79
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:51
Lijepo si nam priču posložila Miro...Sve je bilo savršeno..Mladenci prekrasni, ali tvoja ljubimica je svih zasjenila...
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.