Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 6970717273 90> |
Korisnik | |
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pre,pre slatki.....Miro, mogu misliti kako si srecna....sve najlepse u zivotu vam svima skupa zelim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na čestitkama i častim vas tortom! |
|
Rijeka
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam , i hvala na torti... odlična je !
|
|
belica,zagreb
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, čestitke ponovo. Možda ti nećeš biti ta "svekriva" , možda ćeš biti ona koju se voli" zato što mi je moga Ivu rodila" kao što je rekla jedna moja poznanica....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, biti ću onakva kakvu me zna već 9 godina Tu nema foliranja i glume. Prednosti su što nismo skupa, oni žive svoj život a ja ću biti od pomoći kada mogu i naravno kada i ja to želim. Za sada imamo lijep i normalan odnos i to me veseli. A tek kad dođe unuče, vjerujem da će mi biti još draža! |
|
Rijeka
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde de, cure! Pa da nema "svekrivi" o kome bi se pričalo?!?
Miro draga, iskrene čestitke cijeloj obitelji, a mladencima želim sretan i skladan zajednički život! |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretno ti bilo svekrivanje,ali kad dođe unuće malo ti ostane ''tvoje volje''
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, čestitam još jednom i hvala na torti, super je! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo u mojoj temi pa se, još jednom svima zahvaljujem na posjeti i čestitkama. Ovdje možete vidjeti nas i moju haljinu. Bila je saragdno zelena Na slikama je negdje plava, negdje zelena, to je tako sa tim bojama, satenom i žožetom.. Nakit je bio iz Sarajeva, da ne odoh tamo neznam gdje bih baš mogla naći nešto što mi paše uz ovu boju haljine. Zahvaljujem se Sarajki i društvu što su imali strpljenja da me čekaju dok biram... Vidite i moj novouređeni dio okućnice, uređen je za tu priliku i meni se dopada Sa sinom prije vjenčanja Seka i braco, mladoženja I mi malo pozirali |
|
Rijeka
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira zaista veliki događaj , oženit sina , već sam čestitala ali i ovdje iskrene čestitke mladenciama a svekrivoj i svekrivom budite strpljivi i uvijek pri ruci dječici jer oni će uvijek za vas biti diječica koja trebaju vas
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su ugođaji i delicije...
Mladenkin buket Auto mladenaca Delicije... ma što se sve može napraviti od hrane |
|
Rijeka
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledam slikice bas ste zgodni svi...a ti si ko bonbončić miro
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi ste i sve je predivno, poput ovog iznad divnog pauna
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije još oženjen...
A ni ona...još nije snajka, još je slobodna ! Sada su već u braku |
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još samo par slikica Moja ljepotica Postali smo svekar i svekrva! U to ime zaplesali sa našim mladencima i njezinim roditeljima |
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neposredno iza pira ovaj moj mali sin napunio je 29. godina
Sada je pravi muškarac, muž! Svima želim da dočekate ovako lijepe trenutke i da za tu priliku još ljepše uredite vaše vrtove i da u svoj dom unesete puno cvijeća! |
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar
moon aralija
|
|
Rijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polako, obitelj se počela proširivati, ima li što ljepše |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si nam priču posložila Miro...Sve je bilo savršeno..Mladenci prekrasni, ali tvoja ljubimica je svih zasjenila...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica <1 6970717273 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |