Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 94> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dugo nisam bila kod tebe,vidm mnogo novoga a i štete sa puževima i kod mene su ove godine obrstili što se dalo đaba pužomor i kojekakvi preparati,ali izdvojit ću ove dvije poslednje ruže baš sau prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Fany , da samo znas kako mi je drago vidjeti te kod mene a jos bi bilo
bolje i ljepse da to postane stvarnost ! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ja čekam sliku luka tekome i glicinije.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
s puževima ista slika kao kod mene
![]() ![]() lijepa gesta TM ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
@ lucy slijedi ..... slijedi ........ @ Mari MM mi je u Kiku kupil ono s cim na ulici cistaci dizu papirice pa ih ja s tim skupljam , prekjucer oko 100 komada , ali nemoj me dalje nista pitati ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Baš mi je žao što ti puževi sve pojedoše, jer njih se stvarno teško rješiti. Kod mene nema niti jednog. Moja kolegica na poslu ima isti problem kao i ti i nikako da ih se rješi što god da je probala, kaže da vjeruje da jedino par dana sunca bi popravilo stvar, a tih par dana nikako da dođe.
Ovaj luk sa glicinijom i tekom će biti jako lijep kad se razraste, ali mislim da će ovaj luk koji vidim biti malen i slab za te dvije biljke. Ja imam tekomu i mogu samo reći jak potporanj za nju treba. ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga ne žalosti se radi puževa,oporavit će se biljke i sljedeća cvjetna godina neće biti takva.Vrt ti je prekrasan eto prošetala sam i uživala posebno u ružama.
![]() |
|
![]() |
|
@ Karli Ma ja jos uvijek razmisljam kako bi ih razdvojila , ali , kad dodjem blizu , vidim , bez "boli" to necu uspjeti ! Za sada cu ih ostaviti tako , pa cu kasnije , kad budu "teze" nesto smisliti ! @ catalpa Ne mogu zaboraviti onih 50 flancica paradajza koje smo posadili u vrtu i drugo jutro nasli pojedjene od puzeva ! Nemogu shvatiti da sad vec idu i na to , prije to nisu radili , paradajz im je bio otrovan ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi su ti vrtni hibiskusi i hortenzija i ruže i ...... sve....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Milica , da , pojedinacne slikice su lijepe , ali razocarala bi se nad gredicama : toliko ima dracha , svaki dan pokushavam barem malo ocistiti i onda kad sam takoreci na kraju , vidim da na drugom mjestu vec opet mogu poceti iz pocetka ! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Draga lucy , ma ja sam ti to tocno tak i shvatila !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |