Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 103> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bas posebna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Zato sam je mislila rasaditi u neki zaklon i drugu zemlju jer znam da može biti duplo veća i deblja.
Samo otkinem i zabodem ili mora biti s korijenom?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
stvarno lijepa aloa..tako i moje u vrtu po zimi pozebu ,pocrne al se u proljeće obnove...ne treb aih dirat nek su pozeble ,treba im vremena al obnove se...ja ih samo otkinem i zabodem u zemlju,al nemoj to radit dok ne otopli jer bi ti sad propala ta posadita,eventualno mozes je posadit u teglicu i unijet u neku prostoriju...kakav je to recepet koji si čula na vrtlarici
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ma nema šanse da je klima kao kod mene, ipak je uz more puno, puno, puno toplije, mada blizina mora odnosi i svoj danak - lebićade, sol...
ja sam svoju unosila svaku zimu do perptošle, tada sam je samo "uvukla" pred ulaz, nema kiše, ali ne dopiru ni sunčeve zrake, mada bude svjetla - na sjeveroistočnoj strani kuće ona se sva doslovno otopila, kao da je od voska, jedva sam je izribala sa pločica ![]() mada je mislim presaditi u proljeće, promjeniti joj zemlju, nikad još nije cvjetala kamenjar ti je dobro odgovorila - samo otkineš i zabodeš u propustan supstrat, ali kad zatopli |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
natalija tvoja je bila u teglici zato se OTOPILA (nasmijala sam se pravo na ovo otopila)
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Krasno mi je sve. Vidjela sam i koliko si novosti napravila... svaka cast... i nemogu vjerovati koliko toga kod tebe ima u cvatu
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kod tebe sve rascvjetano,zeleno,a aloa je prava,i ja imam neku vrstu i cvjetala je ljetos ,sad i ona i sve biljkice spavaju zimski san,a vanjske su pod debelim snijegom
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ide prvo buketić lišća od frezija pa alisum,pa opet frezije,alisum,pa...ups...duboka rupa!!!Ni lišća ,ni lukovica od frezija.Samo rupa u zemlji.Vidjeti ćemo u čijem vrtu će procvjetati.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Limun je preživio mukotrpno presađivanje.Čak mu ni plodovi nisu otpali.U proljeće kad mu skinem kabanicu ću vidjeti da li mu je dobro.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I panjići, i aloica, i poligala...cukreno
![]() Pozdravčić ti ostavljam!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kiki, sad kad je moj vrt na sjeveru uspavan, volim prošetati po južnim vrtovima pa sam tako došla i u tvoj. I uživala. Posebno sam se dugo zadržala kod strelicije. Prekrasna ti je, pogotovo ovak u vrtu, ne mora se mučiti u tegli.
A vidim, bit će limunade
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Baš razmišljam kako ću sestru nagovoriti da kupi mandarinu.To je malo stabalce.Stalo bi iza kuće.Jedini problem je što tamo nema zemlje.Morao bi se iskopati krater u kamenju i dovesti puno zemlje.Ona nije iskopala dovoljno velike kratere za smokve,zato slabo napreduju i pretjerano gube lišće.A da ne govorim o kubicima vode koji služe za njihovo spašavanje.
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vjerojatno samo dok ne stasaju. Smokva inače korijenom traži vodu i do 20 m udaljenosti. Na taj je način nekada ljudima prodirala u cisterne koje im nisu baš bile u blizini.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Da,to sam i ja čula.Nadam se da će ove godine napokon doći do neke vode.
|
|
|
|
![]() |
|
Nakon presađivanja šparožina pušta nove grane. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vaši morski vrtovi su pravo osvježenje za nas sa kopna, zelenilo usprkos nedostatku vode, a primjećujem da ima i dugoprstića, lijeni da si sami nešto stvore, pa im je lakše poslužiti se u tuđem vrtu: Ni lišća ,ni lukovica od frezija.Samo rupa u zemlji.Vidjeti ćemo u čijem vrtu će procvjetati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
ja nemam srece sa šparožinom..propala mi
|
|
![]() |
|
@Carol-Svaki put u doba cvatnje otkrijem.
@Kamenjar-Ako ti treba daću ti.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |