Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 125> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Neznam kojim riječima bi opisala svoje osjećaje kad gledam ove slike. Ovo je raj! Nemam puno vremena, pa ovo kaj imam radije potrošim na gledanje slika i uživanje, nego na pisanje. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Molit ću lijepo točnu destinaciju vrta da mogu noćas navratiti sa štihačom i prikolicom!
![]() ![]() od prve do zadnje slike ponavljala sam u sebi ![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
"Ukrala" sam ti jednu sliku za desk... pa je MSK zadivljeno pitala gdje je to.... aaaa rekoh a da vidiš ostalo....
Stvarno ti je vrt čudesan, mislim da nema riječi koje bi opisale što osjećamo kad šetamo njime.... nego samo smajlić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Ruze su ti super, da mi je znti kako su tebi tako zdrave, ja sam sve moje bio iscupao jer su uvijek bile bolesne.
Onaj zuti iris ima jako malo sibirskog u sebi ;) Ja imam jednu sortu sa slicnim bojama, zove se Butter & Sugar. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Samo da "ubilježim" današnju šetnju.... ja sam ionako uvijek tu......
![]() Albizia je jučer dobila svoje stalno mjesto na haciendi, kako brzo raste....
![]() Misty... vidjela sam ovaj vrt u živo i dobro si napisala muhleov vrt je jako bogat biljkama i raskošan, sve ima svoje mjesto i divno je ukomponirano..
Ova slika koju si izdvojila je predivna
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je cvjetna bajka. Savršeno.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasno,prekrasno,prekrasno..........
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nemam riječi za ovu ljepotu.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i ja kažem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Eh Bože moj što se nagledah ljepote. Koliko je tek bogata duša onoga koji je u stanju složiti ove boje ovako. Stvarno dar odozgo...
![]() Daleko najljepši vrt na CIF-u. Bez premca. |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Jedino sto mogu reci Svaka Cast
![]() ![]() ![]() ![]() Ja sam mislila da je ovo doista neki botanicki vrt ...koliko vrsta i cvijetova ..kao u raju ... |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Samo da se javim (da napunim baterije)!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
...i dalje kada dolazim ovdje kao da ulazim u svijet bajke...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |