Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 6970717273 152> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da se je puno nas u subotu zaljubilo u crno-crvenu euforbiu, nestale su u tren oka , moja je već na groti
Begonija na zadnjoj slici...... pa to je nešto strašno lijepo, šta to su stvarno tako izrazite boje...famozna je .
Saro, jako,jako mi je drago da smo se upoznale i jedva čekam sljedeću "kavu" da se opet vidimo....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Sara, tvoje su biljčice baš pažene i mažene, vidi se da uživaju
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, baka, panda, anči, mali kaktus, springy, korijenko, Otok, hvala vam svima na posjeti.
Uredila sam i poslikala žardinjere pred zgradom, ali još ništa nisam sadila jer predsjednik zgrade kaže da će mijenjati kulir.
Euonymus izgleda jako lijepo, no čini mi se da ide malo previše u visinu:
ove mini narcise sam godinama kupovala u teglicama i poslije sadila u žardinjeru:
ovaj mladi grmić kupila sam prošlog proljeća u MBM-u, mislim da je neki Ilex:
listići vince lijepo se šarene:
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šarena trava lijepo napreduje:
ovaj čičak sam dobila prošlog proljeća od Silvek i očekujem cvatnju:
uskoro će buknuti i bergenija:
malo jaglacića:
za sada toliko o žardinjerama.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, lijepo
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za tebe.
Veliš da ti se čini da e... ma lakše mi je reći kurika, ide previše u visinu... a ja pušem pod moje da malo narastu!
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet si lijepo sredila te žardinjere.
Ako ne želiš da ti euonimus ode u visinu, slobodno ga oreži i oblikuj onako kako ti se sviđa |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam bila kod tebe,baš mi je lijepo sad na proljeće gledati biljkice kako se bude i rastu.Čičoku ćim prije posadi u zemlju,kod mene ona naraste do dva metra.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus, čičoka ide uskoro u senjski vrt, a do onda će morati izdržati u tegli.
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratih k tebi da priupitam jel živa majčina dušica ili da ju još pikam i onda ugledam ovo . Nisam ljubitelj kućnih begonija, ali od ove najljepše molim pelcer!!!!!!!!!! Divna je, divnaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim ja da ti imaš posla preko glave pa gdije ti stanu sve ove biljčice ...ova crvena begonija je strašna,imat ćeš hrpu posla u Senju
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno mnoštvo starih i novih biljkica koje očito uživaju tvoju veliku ljubav i odužuju ti se tako sjajnim i zdravim izgledom
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne kućne biljčice i lijepo sredjene ardinjere
Crvenolisna begonija, da li je možda jedna vrsta Begonije rex? |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda, macak, moon, Lora, lilie, hvala svima.
Lora, ova begonija spada u one mini, a jel joj porijeklo kraljevsko, ne bih znala.
nisam mogla odoljeti da je ponovno ne slikam, heuchera Srebrni princ:
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanima me znaju li ostali stanari tvoje zgrade koliko su sretni!
reci mi za ovaj čičak, je li to sikavica, ja sam je posijala i nikla mi je fino! tvoje sobno bilje je za svaku pohvalu! imaš lijepih hauchera, one su moja najnovija ljubav! juče su mi stigle naručene iz decore!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da imaš pravo ovaj srebrni princ je prelijep
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro predivne begonije!!!!
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve 5, ali HOĆU SENJ!!!!!!! |
|
Odgovori | Stranica <1 6970717273 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |