Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje biljcice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje biljcice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 104>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 08:21
Evo i ja prošetala i uživala. Malo u vrtu, malo u kući. Mirišu zumbuli, tulipani prekrasne boje.
Ma sve je pravi proljetni ugođaj.
Neću rećiWink da mi je oko ostalo u teglicama .....Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 19:47
Hvala vam svima drage moje na lijepim riječima i posjeti...bako ako mislite na mačuhice sada su stvarno najljepše..daju svoj maksimum, jednom sam ih malo prihranila i pune tegle su ih...Meni su najdraže ove sitne jer jako miriše, od njih i od zumbula cijelo dvorište miriši..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:27
SUPERRRRThumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:43
Sve je lijepo, ali bijeli tulipani su naj...Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:49
Evo samo malo sam uletila da pregledam vaše vrtove -a štabi rekla -vrijeme je sad baš za svu ovakvu ljepotu ..mogu sad zamisliti kakve su maćuhice
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:58
Ja sam imala malo dužu šetnju tvojim dvorištem, kućom i puno prekrasnog cvijeća, poklona, ma svega sam vidjela i neznam od kuda bih krenula...... Lantana kaže bijeli tulipani prekrasni, jesu, ali meni su i žuti i crveni......ma svi, sve što procvjeta prekrasno je Clap, svaki cvijet na svoj način. Vidim kod tebe procvale bijele ljubičice i podsjetila si me da bi ih trebalo biti u mome vrtu, ali još ih nisam vidjela... izgleda da opet ne budu cvale Cry.
Vidjela sam i tvoje "trajne mačuhice" Wink, odnosno jastučac, ali i nešto bijelo na slici od jučer, pored zumbula, što nisam uspjela skužiti šta je.
Također nisam prepoznala ovaj brm što bijelo cvate
šta je to?
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:05
prelijepo je kod tebe, draga Štefki, predivne su biljčice!
lijepi pozdrav
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:10
Ima tu svega lijepoga, bogato dvorište s puno lijepih cvjeteka! Ništa neću izdvajati jer je sve lijepo!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 12:38
Hvala vam na posjeti..Iskreno neznam kako se zove taj grmić Kat.rea, ak netko zna nek nam prišapne
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 14:28
Sve pohvale za tvoj vrt, baš ti je lijep.

Taj grm što cvate bijelo je spirea ili suručica
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 11:03
Prekrasno, stvarno cvjetni raj!!!!!!!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 11:22
Lijepo, šareno, dvorište ko bombon, smile92 evo da ti malo zalijem te lijepe biljkice
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 11:24
smile112
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 23:04
Krasne biljke - i u cvjetnjacima i u vrtu!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:18
Hej Stefi!
Pregledala stare slikice koje iz tebi znanih razloga nisam kad si ih stavila ali ja se pitam jel ti to malo zabušavaš draga, ma mora biti veselih boja i u tvom vrtu sad još i više Wink?!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:21
Hej...dobro došla u moj vrtek ivna, ma ne zabušavam, slikala sam par dana ali nisam imala vremena stavljat slike, sad ih tek skidam..bit će bit će...ali kod mene ti vlada trenutno kaos u dvorištu i vrtu jer pilimo drva pa je sve puno piljevine i sličnih stvari..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:24
Ajd dofuraj i meni malo drva, upravo mi je nestalo, pomoći ću ti i očistiti piljevinu LOL!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:45
smile195
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:46
Ovo je poklon od naše Sare

Ovaj tulipan nam je svakome poslao M od Kat.ree
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:47

Procvao je i amarilis
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.