LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 111> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora gdje si, dođi nam opet na ćakulu i komentare....Kiša je pala, zalila je vrtove i rashladila zrak pa se lakše diše i možemo funkcionirati....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Wow travica,oleanderi,karanfili ma....da ne nabrajam više samo ću reći svaka čast predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Slikice, slikice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
vrt je predivan,svaka cast
![]() ![]() ![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tebe nema, mi smo ovdje, šetamo, gledamo, šunjamo se i da možemo štošta bismo i ukrale!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lora saljem ti veliki
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
drage moje cure, hvala što posjećujete moj skromni vrtić i brinete za mene.
Evo nakon onih nepodnošljivih vrućina i svega ostaloga vraćam se pomalo vama
Trebat će mi vremena da pohvatam sve konce, ali polako.....
Malo ću osvježiti vrt s nekoliko slikica, onoga što je preživjelo vrućine i ipak
procvalo. Ostalo ni ne slikam jer je u jadnom stanju, a pogotovo korova kojeg ima kao u priči.......
![]() ![]() ![]() Jacobinia/Silvek
![]() Hoyice procvala Alstromerija. Cvjetak jedan ali vrijedan
![]() Pa prekrasna Šmrćkina bijela Hosta
![]() Hosta Halcyion / iz Buzeta
![]() Nicotiana/ Silvek
![]() Portulaca kojoj ni vrućina ne smeta
![]() Begonije su takodjer dobro opstale
![]() Beg. N.Gvinea
![]() i Acalipha je preživjela
![]() Rosa i bijela Cleoma
![]() ![]() Malo mixa
![]() I za kraj Ismena festalis, koja je lani "štrajkala"
![]() I to je to.....ostalo kad se oporavi, ako se oporavi
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me dotrčala odmah u tvoj vrt i našla na nove sličice. Pa drago mi je da si tu i da je vrt još uvijek lijep i raskošan, što dokazuju nove slikice. Oduševila me kleoma, ne znam koja je ljepša bila ili roza - ma obje naravno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Draga Triša, trebala bi vidjeti ostatak
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moja Lora nešto sam slično napisala i u svojoj temi. Čupam već nekoliko dana uništene biljke, tri margerite bijela, jedna žuta, gazanije, milion bels, da više ne nabrajam sve otišlo k vragu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tko ima ovako lijep vrt još? Tri za groš... tri za groš....
![]() Prekrasne biljke, ja mislila pustoš a ono pravi komadi ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Ovo što si slikala je sve prekrasno, posebno mi je zanimljiva lanjska "štrajkašica".
Ali sam zapravo vesela da si tu i to je najbitnije.
Vrtovi su se posušili svugdje pomalo. Kod mene je čak i trava postala sijeno!
Možda slijedeće godine sastaviti popis i saditi(sijati) ono što preživljava tropske uvjete!
![]() Lijepi pozdrav Lorica, oboma!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hvala na slikama
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lora, kod tebe uvijek nešto posebno, uvijek lijepo i uvijek zanimljivo. S radošću te posjetim!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ajme mene, ova Ismena festalis je sjajna! Nisu joj daleko niti Cleome! Te Cleome su vanjske ili moraju nutra prek zime?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Lora! Uvijek lijepo kod tebe i uvijek nešto ne baš uobičajeno. Krasna mi je ta acalipha.
A na jednoj slici vidi se i kako ti je krasna dihondra |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila na šetnji i pogledala svo prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |