Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 370> |
Korisnik | ||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lantana, Lantana, oprezno sa izjavama. Ako još nisi shvatila, na ovom Forumu ti je društvo kako veli mamaa opičeno, pa ako još jednom ponoviš ovakvu izjavu i poziv, nemoj se iznenaditi kada ti navali "horda"
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Tko zove i di je okupljanje , jedno sam propustila ovo sigurno neću?
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Draga moja Lantanice....žao mi je da je mali pomagač morao otići....ali doći će on opet i opet ćete vi skupa vrtlariti, zar ne? Nemoj biti tužna...tako to mora biti. Slikice koje ste zajedno napravili su odlične...kad ih gledam...ma sve mi mirišu preko ekrana.
![]() ![]() Veeelika pusa za tebe iz Zagreba....
![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Koji lijepi stihovi...pobjegne i poneka suza citajuci ih...!!
A sto se tice ovog komentara gore"da je drustvo Opiceno" bas sam se slatko zasmijala...zivot je na granici tuge i radosti...smijemo se i placemo(nekad) u isto vrijeme...!!
A mogu li se i ja upisati za ovu kaficu-kad bude
![]() ![]() A tvoje cvijece...eh draga moja,tu su rijeci suvisne...!!!
Veliko cmokk....
|
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Meni se Vanja čini da one puno lošije napreduju u pitaru nego u zemlji, a opet ova crvena je dosta osjetljiva pa neznam da li je staviti u zemlju ili ne. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Vidjela sam da je bilo dobro društvo u Skradniku i znam da je društvo opićeno, možda jednom uspijemo organizirati i kod mene, i smještaj nebi bio problem (samo ne u sezoni), a cvijeća ima i kod mene i okolo, ma po cijelom Braču. ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Voljela bi ja kad bi vi došli, samo puno kilometara, 2 puta trajekt, veći je problem vama nego meni, a ako nekoga put nanese uvijek je dobrodošao i ti Smrcko obavezno. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Hvala Flavia, nisam tužna samo mi fali, eto priznajem...
Dzo ti si uvijek pozvana. Ovi Mimarini stihovi diraju u srce, ali opet nekako i tješe. Svima hvala i još malo slika koje smo ja i moj unuk slikali, ali ja do sada nisam stigla staviti Kamenjar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo sam vidjela kod Horti da je rudbeckia ![]() ![]() ![]() Evo je Hoya procvala je i baš je prekrasna ![]() Još jedna lantana ![]() Tecoma ![]() I za kraj tikvice ja ih obožavam jesti ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Pravi raj na zemlji,kamenjar,cvijeće,more...
![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Je, cakana je i ova i sve su cakane. Ne znam da li mi veće zadovoljstvo čini pogledati vaše biljke kad izrastu u mom dvorištu ili biljke koje sam vam slala vidjeti kod vas u cvatu.
Lantana, nema kutka u dvorištu na koji dođem, a da ne pomislim na tebe - e neka ti sve cvate i neka ti je tako lijepo kad si nas tolike obradovala!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ti i tvoj unuk ste pravi fotografi, ma slike su predivne, a nije ni čudo kad imaš što poslikati - samo tako dalje - sada sama za nas i tvog unuka, da ima što gledati kad dođe opet.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Predivno cvijeće lantane ,tecoma ,pogled na kamenjar...
![]() A tikve su
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
u ove kasne sate lutam tvojim vrtom,i uopste mi se ne spava
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
A šta reći nego se ponavljati - prekrasno.
U ovaj tmurni dan kao da je zasjalo sunce
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Prekrasne slike i prekrasno cvijeće u kombinaciji kamena, zastaje dah
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Brač... Sve mi miriše more do mog Međimurja..
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
san snova!
![]() jel ono gailardia na prvo i drugoj slici? ma sve su cvijećke super,a alstromeria se raširila po cijeloj HR od Hoye ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
predivno, predivno, predivno..... SVE
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Lantana sve je prekrasno,posebno mi se sviđa bugenvilija,ja je imam isto u pitaru na balkonu,ali vidim po tvom primjeru da joj je bolje u zemlji,ali što ću kad živim u stanu!!!
![]() Ona aloica u cvatu mi je za 100,imam takvu ali za sad pušta samo mlade. Ma da ne nabrajam više za kraj samo jedan ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |