Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 81>
Korisnik
Poruka
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 18:32
Krasno ti ovo izgleda!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:50
Tek sada vidim kako je slikica lijepa kad je u prvom planu, prekrasne bojesmile141
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 22:59
Hvala proljece na dobrodoslici i ja sam iskreno uzivala gledajuci tvoje radove, bravoClap
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 09:52
ŠKRINJICA JE PREDOBRA!Ako te je i namučila -vrijedilo je truda!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 09:03
Slažem se sa Šmrskom, ova plava slikica je sada došla do pravog izražaja!
ANĐELKA
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 02:30
napokon nam se vratila! jeeeeeeeeeeeeeeee smile126
i to sa predivnim radovima.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 10:51
Drage moje šaljem vam veeeeliku smile79
Mislim da me opet lovi ta faza kada frcam od ideja, pa ću to morati maksimalno iskoristiti...Smile
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 16:19
Odlična mi je ona kutija s ružama, a plavi kolaž i meni zapeo za oko
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 17:27
Dok si u kreativnoj fazi ne gubi vrijeme i priušti nam malo svojih prelijepih radova!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 20:22
Originalno poslano od člana Slavica 08 Slavica 08 napisao:

Dok si u kreativnoj fazi ne gubi vrijeme i priušti nam malo svojih prelijepih radova!

Slavice, ja bih to odmah uzela raditi, ali kada moj sin još uvijek traži pažnju, tako da moram sve ostaviti i njemu se posvetiti. Ali nije mi žao, jer brzo će odrasti i onda ću imati vremena za hoby ( bar se nadam LOL)
Ali bit će već nešto od radova...Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 20:23
Originalno poslano od člana maredelmare maredelmare napisao:

Odlična mi je ona kutija s ružama, a plavi kolaž i meni zapeo za oko

Mare del nešto LOL hvala ti na komplimentima, to je sve nastalo u " trenutku inspiracije" i to su mi daleko najbolji radovi Smile
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 14:10
kutija sa ruzama me odusevila,onaj tekst je bio na salveti ili si ga posebno dodala? divan poklon.smile169
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 16:25
ajde proljećka, manje pričati a više raditi. vidim da te opet krenulo....smile213
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 23:52
Drago Proljeće, škrinjica me oduševila svojom nježnošću i romantičnom porukom, vrijedilo je čekati ovako lijepi rad Love%20YouLove%20You isto k'o i odličnu kolaž sliku... prekrasna kreativna faza Bravo%20!Bravo%20!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 01:00
Sada ,se ovako kasno i tebi zahvaljujem na posjeti mojoj galeriji,ti imaš toliko stranica da mi ne će biti dosta ova noćna smjena nego ću morati uzeti godišnji da sve ispregledam.Ono što sam vidjela je toliko lijepo,i sretna sam da na ovom forumu vlada tako lijepo i pozitivno ozračje .....
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 11:27
draga skrinjica je i mene odusevila,preljepa jesmile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 12:42
Drage moje hvala vam na komentarima, puno mi znače.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 12:43
Originalno poslano od člana sarita banana sarita banana napisao:

kutija sa ruzama me odusevila,onaj tekst je bio na salveti ili si ga posebno dodala? divan poklon.smile169
Sarita, tekst sam našla na netu i isprintala na rižin papir.

Hvala ti na komplimentu!!!Smile
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:33
Prekrasno....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:31
Drage moje,
nedavno sam imala želju nešto novoga napraviti...

Sve je bilo spremno, ali se onda pojavio moj sin i dobio trenutak inspiracije, a kako to izgleda kada moje dijete dobije inspiraciju ( posebno pisanja, jer mu to nije omiljeni hobi) pogledajte iz priloženog...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.