proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 81> |
Korisnik | |
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno ti ovo izgleda!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Tek sada vidim kako je slikica lijepa kad je u prvom planu, prekrasne boje
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala proljece na dobrodoslici i ja sam iskreno uzivala gledajuci tvoje radove, bravo
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ŠKRINJICA JE PREDOBRA!Ako te je i namučila -vrijedilo je truda!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Slažem se sa Šmrskom, ova plava slikica je sada došla do pravog izražaja!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
napokon nam se vratila! jeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Drage moje šaljem vam veeeeliku
![]() Mislim da me opet lovi ta faza kada frcam od ideja, pa ću to morati maksimalno iskoristiti...
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlična mi je ona kutija s ružama, a plavi kolaž i meni zapeo za oko
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dok si u kreativnoj fazi ne gubi vrijeme i priušti nam malo svojih prelijepih radova!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slavice, ja bih to odmah uzela raditi, ali kada moj sin još uvijek traži pažnju, tako da moram sve ostaviti i njemu se posvetiti. Ali nije mi žao, jer brzo će odrasti i onda ću imati vremena za hoby ( bar se nadam
![]() Ali bit će već nešto od radova...
![]() |
|
![]() |
|
Mare del nešto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kutija sa ruzama me odusevila,onaj tekst je bio na salveti ili si ga posebno dodala? divan poklon.
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajde proljećka, manje pričati a više raditi. vidim da te opet krenulo....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Sada ,se ovako kasno i tebi zahvaljujem na posjeti mojoj galeriji,ti imaš toliko stranica da mi ne će biti dosta ova noćna smjena nego ću morati uzeti godišnji da sve ispregledam.Ono što sam vidjela je toliko lijepo,i sretna sam da na ovom forumu vlada tako lijepo i pozitivno ozračje .....
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga skrinjica je i mene odusevila,preljepa je
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam na komentarima, puno mi znače.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti na komplimentu!!!
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasno....
|
|
![]() |
|
Drage moje,
nedavno sam imala želju nešto novoga napraviti...
Sve je bilo spremno, ali se onda pojavio moj sin i dobio trenutak inspiracije, a kako to izgleda kada moje dijete dobije inspiraciju ( posebno pisanja, jer mu to nije omiljeni hobi) pogledajte iz priloženog...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |