enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() neznam što krivo radim sa margaretama ili već kako se zovu ovoj sam otkinula dva pelcera i sad su na ukorjenjivanju koje neznam dali će uspjeti dok je velika biljka koju sam uzgojila iz pelcera od naše Fride proljetos izrasla je u lijepi grm da bi mi po dolasku hladnih dana propala inače je bila žuta to mi se isto dogodilo prošle godine sa bijelom i predprošle isto sa žutom mislim već odustati od njih ali su mi lijepe i u proljeće ih opet nabavim.... evo ovako je izgledala kad sam ju unijela ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Imaš prekrasno cvijeće, ali kada sam vidjela ova dva plava oka, zaboravila sam kaj sam još hjela reći!!! Puno sreće maloj bakinoj srečici, ala će se slamati srćeka curicama!!! Margaretice pelcaj ubuduće manje grančice, a pošto si posadila u teglicu, pokrij je odrezanim gornjim dijelim od plasićne boce!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala Free a zašto mi propadnu stare što krivo radim ili je to normalno
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne mogu vjerovati... promaknula mi je do danas predivna vijest iz tvoje obitelj: dolazak malog Fabia! Naj,naj čestitke svima.Roditeljima, Enricu i posebno tebi nona i suprugu
![]() ![]() ![]() Sukulenti su ti lijepi.... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nona lijepa kolekcija sukulenata!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ovi sukulenti su mi na hladnom i super su, ali su mi se zato pelargonije i još koješta osušile jer im je bilo pretoplo
![]() Lantana hvala na posjeti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Još uvijek nije kasno za iskrene čestitke E.i F.noni na novoizniklom "cvjetiću".
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
nikad nije kasno draga Carol hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tikvice s kapicom su mi prekrasne!!!
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
možeš dobiti sjemena
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Može, hvala.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I tebi draga Nona čestit i blagoslovljen Božić i da uživaš sa svojim unucima.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga nona radost je već stigla u obitelj, a blagoslov neka vam donese ovaj Božić!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Draga nona, čestit Božić tebi i tvojim najmilijim |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sretni praznici
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nona ti si dobila naljepši poklon pod bor neka im dragi Bog da sreće i zdravlja
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |