Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 17:23

Jako mi se dopada kaj si napravila, kamenjar je prekrasan, ali ja nebi bila ja da ti nekaj ne velim:  ova slika me oduševila i negdje, nemogu se sjetiti gdje, sam vidjela nešto takvo, ili čuvam u podsvjesti sliku kaj imam u planu jednom napraviti,  ali za puni efekat, ispod lagerice gdje je delosperma, stavi glineni ćup ili teglu,  stavi crveni malč i po sredini ovog bijelog sitnog kamenja zasadi nešto jako nisko i sitno s crvenim lističima ili crvenim cvjetićima , ili posipaj crvena sjajna srdašca ili male crvene mašnice ,kao da teće crveni potoćić sreće po bijelom kamenju !! Ili pospeš latice ruža !

Kad bolje promislim, da obrišem ovaj post?  Ne, ostavljam ga, možda se i tebi dopadne, pa doradiš ovaj dio , jer bi zbilja bilo efektnije !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 19:09
Lijepo si iskombinirala i uredila kamenjarsmile55 . Radovi i pripreme su u punom jeku, no kad se vidi rezultat, onda nekako i nije teško. Tvoji gosti će uživati kod tebe. Svima vam želim da se ugodno i veselo družite smile83smile164, a mladencima svu sreću, ljubav i razumijevanje, a ostalo onda dolazi samo po sebi smile80   smile81
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 19:20
divno si bila vrijedna, kamenjari su za 5 +. 
belica,zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 20:32
Lijepo napravljeno....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 22:11
Lijepo si sredila okućnicu
Lipik
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 13:18
samo se ti odjavljuj i sretno ti bilo.brzo nam se vrati sa slikicama
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 22:23
Taaaako, Mira nam je sredila vrt, sad sređuje sebe, slijede ples i veselje, a onda opet mi dolazimo na red. Valjda ćemo vidjeti kak je bilo. Jedva čekam ...
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 18:44
Veliko spremanje je gotovo. I ja cekam .....
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 07:02
Vrt sam ti gledala ovih dana, ali se nisam oglasila; lijepo ste to uredili.

Ali, danas ti se javljam sa željama da ti uvijek misli na ovaj dan i noć koja slijedi budu praćene osmijehom i zadovoljstvom.
Mladencima i svima vama želim sve najljepše.
Smiley%20wedding%20086.gif
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 15:54
Draga Miro,
pregledala zaostale stranice predivnih noviteta, a za novi kamenjar nemam riječi Clap.
Samo da Vam zaželim puno osmijeha, veselja, plesa, a mladencima sretno uplovljavanje u bračnu luku. smile81

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 01:03
Ako su nam običaji koliko toliko isti, svatovska torta je već razrezana !!  I mladenci su već zaplesali prvi ples !!   Znači da su sve tvoje obaveze gotove i da sada uživaš u opuštenoj atmosferi na svadbi !!

Šaljem čestitke mladome paru, se razme i ponosnim roditeljima !!!

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 06:40
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Jako mi se dopada kaj si napravila, kamenjar je prekrasan, ali ja nebi bila ja da ti nekaj ne velim:  ova slika me oduševila i negdje, nemogu se sjetiti gdje, sam vidjela nešto takvo, ili čuvam u podsvjesti sliku kaj imam u planu jednom napraviti,  ali za puni efekat, ispod lagerice gdje je delosperma, stavi glineni ćup ili teglu,  stavi crveni malč i po sredini ovog bijelog sitnog kamenja zasadi nešto jako nisko i sitno s crvenim lističima ili crvenim cvjetićima , ili posipaj crvena sjajna srdašca ili male crvene mašnice ,kao da teće crveni potoćić sreće po bijelom kamenju !! Ili pospeš latice ruža !

Kad bolje promislim, da obrišem ovaj post?  Ne, ostavljam ga, možda se i tebi dopadne, pa doradiš ovaj dio , jer bi zbilja bilo efektnije !!

ovo je predivno,al i ja sam negdje vidila ovako nesto pa me odusevilo...predivno
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 22:16
Najtoplije cestitke mladencima, kucu punu smeha, veselja i decje graje i svako, svako dobro Vam svima uvek bilo!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 00:17
Zahvaljujem na čestitkama drage moje i dragi moji.
Bilo nam je zaista lijepo, i vrijeme i atmosfera a srca puna sreće!

Sutra mi odlaze gosti koji su bili smješteni kod nas u apartmanima ( trenutno nas je 31) pa ću se više javljati. 
 Uspjela sam danas  na kratko pozdraviti Sarajku i Ziju kod Beline i cijelo moje društvo. Žao mi je da nisam imala više vremena za sve vas, ali ima dana...

Svima smile79
Rijeka

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 08:16
 I moje čestitke mladencinma, da ih u životu prati sreća, zdravlje i veselje,  tebi draga Miro čestitam nevjestu i želim da što prije dobiješ unuče.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 09:14
Srdačne čestitke mladencima i da uvijek budu sretni a i tebi i tvome suprugu želim da sve bude lijepo i sretno....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 09:54
čestitam svima smile73
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 10:52

Gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tjesna !!  Uživaj u rodbini !  Pa nema vas svako malo toliko na okupu !!

Čestitke još jednom mladencima a novoj "sve-krivoj" puno razumijevanja !!
I ne moram reči, jedva čekam slikice s pira !!smile78

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 00:08
I ja se pridružujem čestitkama i čekam slikice kad se odmoriš, a to valjda nećemo dugo čekati. Lijepo je čuti da vam je bilo lijepo i veselo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 00:16
Dok MiraK ne stavi slike mladenaca, kopirala sam s teme okupljanja forumaša sliku koju je postavila Nataly. evo divnih mladenaca:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.