Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 6869707172 90> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se dopada kaj si napravila, kamenjar je prekrasan, ali ja nebi bila ja da ti nekaj ne velim: ova slika me oduševila i negdje, nemogu se sjetiti gdje, sam vidjela nešto takvo, ili čuvam u podsvjesti sliku kaj imam u planu jednom napraviti, ali za puni efekat, ispod lagerice gdje je delosperma, stavi glineni ćup ili teglu, stavi crveni malč i po sredini ovog bijelog sitnog kamenja zasadi nešto jako nisko i sitno s crvenim lističima ili crvenim cvjetićima , ili posipaj crvena sjajna srdašca ili male crvene mašnice ,kao da teće crveni potoćić sreće po bijelom kamenju !! Ili pospeš latice ruža ! Kad bolje promislim, da obrišem ovaj post? Ne, ostavljam ga, možda se i tebi dopadne, pa doradiš ovaj dio , jer bi zbilja bilo efektnije !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si iskombinirala i uredila kamenjar . Radovi i pripreme su u punom jeku, no kad se vidi rezultat, onda nekako i nije teško. Tvoji gosti će uživati kod tebe. Svima vam želim da se ugodno i veselo družite , a mladencima svu sreću, ljubav i razumijevanje, a ostalo onda dolazi samo po sebi
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno si bila vrijedna, kamenjari su za 5 +.
|
|
belica,zagreb
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo napravljeno....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si sredila okućnicu
|
|
Lipik
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo se ti odjavljuj i sretno ti bilo.brzo nam se vrati sa slikicama
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taaaako, Mira nam je sredila vrt, sad sređuje sebe, slijede ples i veselje, a onda opet mi dolazimo na red. Valjda ćemo vidjeti kak je bilo. Jedva čekam ...
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliko spremanje je gotovo. I ja cekam .....
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt sam ti gledala ovih dana, ali se nisam oglasila; lijepo ste to uredili.
Ali, danas ti se javljam sa željama da ti uvijek misli na ovaj dan i noć koja slijedi budu praćene osmijehom i zadovoljstvom. Mladencima i svima vama želim sve najljepše. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Miro,
pregledala zaostale stranice predivnih noviteta, a za novi kamenjar nemam riječi . Samo da Vam zaželim puno osmijeha, veselja, plesa, a mladencima sretno uplovljavanje u bračnu luku. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako su nam običaji koliko toliko isti, svatovska torta je već razrezana !! I mladenci su već zaplesali prvi ples !! Znači da su sve tvoje obaveze gotove i da sada uživaš u opuštenoj atmosferi na svadbi !!
Šaljem čestitke mladome paru, se razme i ponosnim roditeljima !!! |
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je predivno,al i ja sam negdje vidila ovako nesto pa me odusevilo...predivno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najtoplije cestitke mladencima, kucu punu smeha, veselja i decje graje i svako, svako dobro Vam svima uvek bilo!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujem na čestitkama drage moje i dragi moji.Bilo nam je zaista lijepo, i vrijeme i atmosfera a srca puna sreće!
Svima
|
|
Rijeka
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moje čestitke mladencinma, da ih u životu prati sreća, zdravlje i veselje, tebi draga Miro čestitam nevjestu i želim da što prije dobiješ unuče.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srdačne čestitke mladencima i da uvijek budu sretni a i tebi i tvome suprugu želim da sve bude lijepo i sretno....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam svima
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tjesna !! Uživaj u rodbini ! Pa nema vas svako malo toliko na okupu !! Čestitke još jednom mladencima a novoj "sve-krivoj" puno razumijevanja !! I ne moram reči, jedva čekam slikice s pira !! |
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se pridružujem čestitkama i čekam slikice kad se odmoriš, a to valjda nećemo dugo čekati. Lijepo je čuti da vam je bilo lijepo i veselo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok MiraK ne stavi slike mladenaca, kopirala sam s teme okupljanja forumaša sliku koju je postavila Nataly. evo divnih mladenaca:
|
|
Odgovori | Stranica <1 6869707172 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |