Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 120> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa kod tebe prinova mali milion,baš se radujem što su krenuli ,biće to sve rascvjetano,šareno,pusica za malenog Lovru
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo i mene napokon u šetnji tvojim krasnim vrtom koji je vrlo raznolik i bogat biljkama,a ona malA biljčica ispred kuće ti je najljepša.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bome si dobro uspjela sa reznicama ,svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ja ti nažalost ne mogu pomoći s prepoznavanjem reznica, ali ti se mogu diviti kako si to uspješno izvela! Posebno za magnoliju! Ja sam iz Splita bila donijela dvije prekrasne, crvenu i bijelu, ni jedna nije preživjela prvu zimu ovdje
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Ma cvijeće ti je prekrasno.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Cure, hvala kaj šetate mojim vrtekom..
MK ![]() ![]() ![]() ![]() Belica...nisam još...volja je tu...vremena na knap...mislim da će to čekati mm go.... ![]() Belina, hvala kaj si mo poklonila 2000 poruku...ja tebi šaljem 2000 osmijeha! ![]() Sarajka....Camelia...dobro mi svratile...lijepo vas je imat iz sebe... ![]() BS... ![]() misty...ak hoćeš...ujesen ćeš opet ima magnoliju...može malu ljubičastu??? dadacvjtić.... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Danas sam na placu kupila Acalypha hispida ili Lisičji rep...baš zgodna biljčica....i puzeću pelargoniju s šatiranim lišćem...jučer santolinu ili nekaj jako slično...
...sličice...sutra ili....nešt mi šteka...sporo to ide...! |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma čekat ćemo mi,važno je da ti imaš nove biljkice i mi ih moramo vidjet
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dopalo mi se sve ali ono tvoje isprobavanje mogucnosti koje ti pruza fotic ! Suuuuuuper !
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kad se sve te biljčice rascvjetaju, bit će veliko uživanje.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome se puno toga rascvjetalo u tvom vrtu od moje prošle posjete. Sve ti je lijepo šareno, a izgleda da ti sve tak ide od ruke zato jer ti mali Lovro redovno zalijeva cvijeće
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Evo, drage moje , nadam se da ću biti veće sreće...dugod prekjučer...al prije da vas pozdrav i da u jednu rečenicu stavim veliki osmijeh i pusu od Lovre i mene....cvjetići i biljčice me za sad još uvijek raduju...fala Bogu nijedna od ovih navopelcanih ne posustaje...fotić me još uvijek na sluša najbolje, ne stignem ja to sve proučiti.... a Lovro zalijeva sve u 16...mislim da ipak više sebe nego cvijeće..al zabavljamo se!
Acalypha hispida ili Lisičji rep ![]() šarenolisna pelargonija ![]() još da negdje pronađem zvjezdanolisnu, jer mi se od acer nije primila!!! a ovo nije santolina, neg bi mogla biti cinerarija... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lisičji rep mi je super
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jesi magnoliju isto od reznica
![]() ![]() pozdrav Lovreku ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svima!
Zapelcala sam si i par pelargonija...susjedinih...još su u zimovalištu...dvije su me obradovale cvijetićima... ![]() ![]() ...i nekoliko krumpirka...dva su se primila...evo i oni se polako spremaju cvast..inače bil je jedan cvjetak, al kad sam mu se ja divila, on je pal! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...a ovu sam si ajugu (tri komada) s travnjaka preselila na cvjetni otočić...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
oo bila si vrijedna, divne si biljčice nabavila, to kad jednom kreneš, nama ženama nikad dosta. ps. okušala sam se u hypertufi, napravila samo 2 tegle tek onako da probam, i zaista nije teško, a nije ni neka mudrost, a ispadnu super.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Lisičji rep je tako lip i neobican ... šarenolisna peralgonija je prava eggzota medju tvojim biljkicama, pohvale za tako lipo njegovane cvjetice
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I, kam si ve zginula ??? Se si nam pokazala i nestala !! Pri meni si mogla dobiti šarenolisnu i tamnu ivicu !!
Sam da ti rečem, ja san se danas digla u 7 i u 8.45 bila u dvorištu malog kaktusa !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lisičji rep - krasna "starinska" biljka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |