Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori | Stranica <1 68697071> |
Korisnik | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Njaaam,njam.odlično izgleda!Jesu li ovo lokumovi?Bas me na njih podsjeca...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je od Mari recept:
Ide 20 dkg brašna, 20 dkg sira kravljeg, 20 dkg maslaca ili margarina, malo soli . Zamjesiti pustiti da stoji 30 min i napraviti kiflice sa marmeladom ili po želji mogu biti i slane i slatke. Mohu se mazati jajetom, ma po želji. Peći na 200 stepeni. Na kraju posuti šećerom u prahu i vanilinim šećerom. Recept je u receptima. Ja na žalost ne smijem to jesti ali MM je govorio " Mmm dobro je, mljac, dobro je , mljac,..." dok nije sve slistio |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim, kad poželim nešto slasno samo trebam svratiti u tvoj vrt! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa zar osim palačinka i kolača nema ništa novo za poslikati?
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja svratih ,kad ono poslastice umjesto cvječkica,ma nema veze,slagala bih da mi se i to ne dopada i onako koji gram se neče ni primjetiti na mojim kilama
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sad po salate u vrt, Hitro
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo mi nije trebalo!!!!!!!!!! mn j aaaaaaaaaa ccccccccccccccccccccccccccccc
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko, jučer sam i ja probala napraviti ove Mari slatke valjuške i slane prutiće, ma ne znam koji su mi bolji, samo sam u pola tjesta zaboravila dodati sol pa smo ih kasnije gotove solili....
Neka više zatopli da se mrdnemo u vrt jer i ja umjesto da slikam biljke, radim kolače
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko duže vrijeme me nije bilo, pa sada ovdje umjesto cvijeća vidim palačinke , kiflice...Znam da je mrtva sezona ali ti uvijek imaš nešto u rezervi...Nemoj nas mamiti sa kolačima jer stavljaš nas u napast da i mi krenemo tvojim stopama....Ima tu jedna razlika, ti radiš slastice za tm, ali mi za nas i ostale ukućane, a zna se što to znači....
|
|
sutra je novi dan
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja povremeno svratim sve u iščekivanju neke slike iz GK ili barem Ri terase a ono postao vrt pravi restoran! |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrćko ovaj recept sam već isprobala kod nas ga zovu kolko tolko. što znaći koliko sira toliko margarina i toliko brašna recept je super i da se pamtiti bez pisanja a ukus samo taki , eto podsjetila si me odo i ja da ih napravim. Uploaded with ImageShack.us |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrčkice samo ti peci palačinke, roščiće, i ko znas što još a dijeta, što ćemo s njom
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra je novi dan
Ne osvrćimo se za onom što smo jeli i pili, nema koristi |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i zivot tece...
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja došla vidjeti Šmrckicino cvijeće, kad ono ......pačalinke (tako smo ih zvali kao mali ) i fini kolači "koliko -toliko", a oni u mojoj obitelji imaju jako neobično ime...BALVANI. Zašto balvani, zato jer sam ih radila sa pekmezom od šljiva koji je bio tako tvrd da se ga rezalo nožem, a onda ni kolači nisu bili tako lijepi kao ovi tvoji na slici, nego su na sredini ( gdje je bio pekmez) imali poveći trbuh i izgledali su kao, kao ... balvani , ali to ne znači da nisu bili fini, dapače... i ostade im ime i baš se spremam peći balvane, samo nemam tako tvrdog pekmeza .
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, a da promijeniš naziv svoje teme - u Smrckini recepti jer ako tako nastaviš ne ću više dolaziti jer sam na STROGOJ DIJETI!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lako što su kolačići slasni nego, tek sada sam vidjela dekoraciju ispod tanjura! E baš si maštovita! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya znaš da sam i ja jaaaako dugo razmišljala šta je to za dekoraciju stavila, i još uvijek nisam skužila...
A i ovi kako Kat.rea veli " balvani" mi izgledaju primamljivo...
|
|
Odgovori | Stranica <1 68697071> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |