Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 68697071>
Korisnik
Poruka
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 00:34
Njaaam,njam.odlično izgleda!Jesu li ovo lokumovi?Bas me na njih podsjeca...
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 01:47
To ti je od Mari recept:

Ide 20 dkg brašna, 20 dkg sira kravljeg, 20 dkg maslaca ili margarina, malo soli .
Zamjesiti pustiti da stoji 30 min i napraviti kiflice sa marmeladom ili po želji mogu biti i slane i slatke. Mohu se mazati jajetom, ma po želji. Peći na 200 stepeni. Na kraju posuti šećerom u prahu i vanilinim šećerom.

Recept je u receptima.Smile

Ja na žalost ne smijem to jesti ali MM je govorio " Mmm dobro je, mljac, dobro je , mljac,..." dok nije sve slistioLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 18:10

Vidim, kad poželim nešto slasno samo trebam svratiti u tvoj vrt! Embarrassed

Time is something you can never get back..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 19:01
Pa zar osim palačinka i kolača nema ništa novo za poslikati?Wink
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 19:12
Ja svratih ,kad ono  poslastice umjesto cvječkica,ma nema veze,slagala bih da mi se i to ne dopada i onako koji gram se neče ni primjetiti na mojim kilamasmile50
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 20:45
smile50
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 22:46
a sad po salate u vrt, Hitrosmile213
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 09:55
Tongueovo mi nije trebalo!!!!!!!!!! mn j aaaaaaaaaa ccccccccccccccccccccccccccccc
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 10:13
Šmrcko, jučer sam i ja probala napraviti ove Mari slatke valjuške i slane prutiće, ma ne znam koji su mi bolji, samo sam u pola tjesta zaboravila dodati sol pa smo ih kasnije gotove solili....
Neka više zatopli da se mrdnemo u vrt jer i ja umjesto da slikam biljke, radim kolače LOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 11:03
Smrcko duže vrijeme me nije bilo, pa sada ovdje umjesto cvijeća vidim palačinke , kiflice...Znam da je mrtva sezona ali ti uvijek imaš nešto u rezervi...Nemoj nas mamiti sa kolačima jer stavljaš nas u napast da i mi krenemo tvojim stopama....Ima tu jedna razlika, ti radiš slastice za tm, ali mi za nas i ostale ukućane, a zna se što to znači....smile212
sutra je novi dan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 11:49

I ja povremeno svratim sve u iščekivanju neke slike iz GK ili barem Ri terase a ono postao vrt pravi restoran!WinkLOL

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 16:21
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

To ti je od Mari recept:

Ide 20 dkg brašna, 20 dkg sira kravljeg, 20 dkg maslaca ili margarina, malo soli .
Zamjesiti pustiti da stoji 30 min i napraviti kiflice sa marmeladom ili po želji mogu biti i slane i slatke. Mohu se mazati jajetom, ma po želji. Peći na 200 stepeni. Na kraju posuti šećerom u prahu i vanilinim šećerom.

Recept je u receptima.Smile

Ja na žalost ne smijem to jesti ali MM je govorio " Mmm dobro je, mljac, dobro je , mljac,..." dok nije sve slistioLOL

smrćko ovaj recept sam već isprobala kod nas ga zovu kolko tolko. što znaći koliko sira  toliko margarina i toliko brašna  recept je super i da se pamtiti bez pisanja a ukus samo taki  , eto podsjetila si me odo i ja da ih napravim.

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 16:13
smile113
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 02:04
Šmrčkice samo ti peci palačinke, roščiće, i ko znas što još a dijeta, što ćemo s njom

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 02:11
Sutra je novi dansmile79
Ne osvrćimo se za onom što smo jeli i pili, nema koristi Wink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 15:30
i zivot tece...smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 20:11
I ja došla vidjeti Šmrckicino cvijeće, kad ono ......pačalinke (tako smo ih zvali kao mali Wink) i fini kolači "koliko -toliko", a oni u mojoj obitelji imaju jako neobično ime...BALVANILOLLOLLOL. Zašto balvani, zato jer sam ih radila sa pekmezom od šljiva koji je bio tako tvrd da se ga rezalo nožem, a onda ni kolači nisu bili tako lijepi kao ovi tvoji na slici, nego su na sredini ( gdje je bio pekmez) imali poveći trbuh i izgledali su kao, kao ... balvani LOLLOLLOL, ali to ne znači da nisu bili fini, dapače... i ostade im imeWink i baš se spremam peći balvane, samo nemam tako tvrdog pekmeza Confused.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 21:22
Smrcko, a da promijeniš naziv svoje teme - u Smrckini recepti jer ako tako nastaviš ne ću više dolaziti jer sam na STROGOJ DIJETI!Confused
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 05:24

Lako što su kolačići slasni nego, tek sada sam vidjela dekoraciju ispod tanjura! E baš si maštovita!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 13:47
Hoya znaš da sam i ja jaaaako dugo razmišljala šta je to za dekoraciju stavila, i još uvijek nisam skužila...Tongue

A i ovi kako Kat.rea veli " balvani" mi izgledaju primamljivo...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 68697071>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.