mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica <1 6869707172 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file hvala i za komentar (pretvorila mi falte u kvrge)........a hvala i za salvetu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad sam se sjetila netko je preporučio kad se naprave faldice malo posve lagano pošmirglati i mogu ti reći da to funkcionira faldica skoro skroz nestane ,isprobaj jednom ,maslinu sad ne diraj
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno je i meni je ta salveta tiha patnja.......
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e file da pošmirglati..........može se pošmirglati faltica ali ova moja je prava falta,skoro ko na suknji......sad će to po tvom naputku biti kvrga
karmen
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjeruj mi na riječ osim kvrgave masline kakva ona i je ja ništa drugo ne vidim
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ti nisi rekla za faldicu na suknji...ubi me ako bi primjetila...meni obe tacne, svaka na svoj način-različite, ...i predobre!!!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo potpisala sam se.....težak je život nas umjetnika
ovo bi mogao biti okvir za sliku......lagani shabby,bijelo i smeđe.......da to sam ja na prvoj pričesti......i pater anastazije zbog kojeg su se mnoge župljanke budile nedjeljom rano da stignu na misu u 8........
a može biti i s nekom sasvim drugom slikom,npr.ovaj pomalo nostalgični interijer na salveti
a to je zapravo kutija......možda za stare fotke,možda za nakit....
bila je smeđa,"valove" na dnu kutije sam radila modelir pastom.......pa ih bojala u smeđe,pa vosak i šmirgl papir.....i naravno neizostavne šablone,bar u ovoj turi radova.......
|
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ostala bez teksta ,obožavam shabby
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šta ti sad tu kukaš oko tog drveta masline? te falde, kvrge ili šta već se uopće ne vide, jesi sigurna da to nisi umislila? i gdje je šta umuljano? o čemu ti pričaš? meni je tacnica baš dobra i ako i ti budeš dobra i ako ja opet nađem takvih tacni dobit ćeš još. a baš si mi slatka na prvoj pričesti! milo dijete! kutijica je famozna sama po sebi ali uz tvoju intervenciju... savršen shabby i neka su te uhvatile šablone, jako ti dobro idu
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se kaze famozno, ali gdje nadjes ove famozne salvete.Moram doci u Rijeku na instrukcije, a ne ovdje
kaj moram hvatati okolo nesto. Anastazija pa ima jos i onih koji bi htjeli nesto drugo a ne samo Mari, znam rekla mi ne na prolasku kroz Zagreb. Puno te je hvalila. |
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drvo - tacna je predivna! Salvetica je posebna sama po sebi tako da nije bilo potrebno puno detalja, ti si to vrhunski složila! A ova shabby kutijica mi je posebna u svakom pogledu! Izvrsno!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a mare... naravno da me hvalila, i bolje joj je
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje
anastazija draga samo ti kupi kad naletiš.....i planiraj kavu (vino,pivo) uskoro......a ako i u buduće ne budeš vidjela napravit ću ti etui,naočale sama nabavi
file tebi samo pusa kad si bez teksta.....i čaša vode,možda?
tatjana kod mene su instrukcije besplatne....a salvete nabavljam na raznim stranama.........prošli sam mjesec dobila od cura doslovno gomilu prekokrasnih salvete.....
izzy slažem se da je ta salvetica posebna,malo me je iznenadila zelena boja....do sada sam ju viđala u krem varijanti.....pa sam miksala boje da dobijem tu nijansu i pokrijem zlatni rub na salveti....
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Umjesto da te hvalim i da se ponavljam, nešto bi te pitala: jesi ti ikad uspila napravit nešto da je ispalo onako..osrednje? Jel se kad ta mišn imposibl dogodila? . Ej, Mare, sva sam ti zaluđena bubamarama, ..počela sam ih vidit ne samo na malim predmetima, već i na zidovima, stropu....hm...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne tacnice, kutijice , okviri
Baš danas razmišljam, gledajući članove u slikama, kako li ste izgledali kad ste bili mali. I evo tvoja slika, ali te ne vidim dobro. Da nam približiš da te pogledamo, nemoj da te moram uvećavati i danima čekati izoštravanje |
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tacne su super, posebno prva,( kad si se dokopala salvete s motivom drveta masline), a kutijica-ram je tako shabby bas kako ja volim,
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare tacne su prekrasne, naravno da ja uopće ne vidim te faltice, a shabby kutijica za nakit prekokrasno romantično starinska.
|
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad kad sam došla sebi moram progovoriti o blagu koje se skriva u škrinjici predivno mi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee posebno ona crveno tirkizna još ako su pravi koralji
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage curke
maredelmare baš si me nasmijala s mišn imposible,najprije nsam skužila šta je to.....neka nova psovka,finjk za forum
smrcko hvala ti na posjeti.......a za sliku,pokažem ti uživo......da vidiš kako sam bila mirna i tiha kao curica........
biljana,biljkice ako mi padne šaka još koja takva salveta dogovorit ćemo se
dorina pa gdje si ti......hvala djevojčice
file u pravu si,to su pravi koralji a i ona naprijed je koraljna......riječni koralji ( tako su mi prodali)
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne razumijem tu vašu stručnu terminologiju: shaby, kibi, dabi...
Ali znam ocijeniti majstorsko djelo.
Mare... fantastično!
|
|
Odgovori | Stranica <1 6869707172 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |