Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 100>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 13:00
file hvala i za komentar (pretvorila  mi falte u kvrgesmile96)........a hvala i za salvetusmile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 13:04
e sad sam se sjetila netko je preporučio kad se naprave faldice malo posve lagano pošmirglati i mogu ti reći da to funkcionira faldica skoro skroz nestane ,isprobaj jednom ,maslinu sad ne diraj
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 13:11
Predivno je i meni je ta salveta tiha patnja.......
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 13:18
e file da pošmirglati..........može se pošmirglati faltica ali ova moja je prava falta,skoro ko na suknjiLOLLOL......sad će to po tvom naputku biti kvrgaLOL
karmen smile78
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 13:24
vjeruj mi na riječ osim kvrgave masline kakva ona i je ja ništa drugo ne vidim
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 13:40
Da ti nisi rekla za faldicu na suknji...ubi me ako bi primjetila...meni obe tacne, svaka na svoj način-različite, ...i predobre!!!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 13:46
evo potpisala sam se.....težak je život nas umjetnikasmile182

ovo bi mogao biti okvir za sliku......lagani shabby,bijelo i smeđe.......da to sam ja na prvoj pričestiCry......i pater anastazije zbog kojeg su se mnoge župljanke budile nedjeljom rano da stignu na misu u 8........WinkLOL

a može biti i s nekom sasvim drugom slikom,npr.ovaj pomalo nostalgični interijer na salveti

a to je zapravo kutija......možda za stare fotke,možda za nakit....

bila je smeđa,"valove" na dnu kutije sam radila modelir pastom.......pa ih bojala u smeđe,pa vosak i šmirgl papir.....i naravno neizostavne šablone,bar u ovoj turi radova.......

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 14:47
ja sam ostala bez teksta ,obožavam shabby
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 20:22

šta ti sad tu kukaš oko tog drveta masline? te falde, kvrge ili šta već se uopće ne vide, jesi sigurna da to nisi umislila?LOL i gdje je šta umuljano? o čemu ti pričaš?  meni je tacnica baš dobra i ako i ti budeš dobra i ako ja opet nađem takvih tacni dobit ćeš još.

a baš si mi slatka na prvoj pričesti! milo dijete! kutijica je famozna sama po sebi ali uz tvoju intervenciju... savršen shabby i neka su te uhvatile šablone, jako ti dobro idusmile55
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 20:29
Kako se kaze famozno, ali gdje nadjes ove famozne salvete.Moram doci u Rijeku na instrukcije, a ne ovdje
kaj moram hvatati okolo nesto.
Anastazija pa ima jos i onih koji bi htjeli nesto drugo
a ne samo Mari, znam rekla mi ne na prolasku kroz Zagreb.
Puno te je hvalila.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 20:35
Drvo - tacna je predivna! Salvetica je posebna sama po sebi tako da nije bilo potrebno puno detalja, ti si to vrhunski složila! A ova shabby kutijica mi je posebna u svakom pogledu! Izvrsno! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 20:38
Originalno poslano od člana tatjanabajcic tatjanabajcic napisao:

Anastazija pa ima jos i onih koji bi htjeli nesto drugo
a ne samo Mari, znam rekla mi ne na prolasku kroz Zagreb.
Puno te je hvalila.
TB, na žalost ja sam jedan jedini puta naletjela na te tacne i bile su samo dvije. ako ih opet kad nađem kupit ću više pa ćemo se dogovoriti.
a mare... naravno da me hvalila, i bolje joj je LOLLOLLOL
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 20:46
hvala vam drage mojesmile79
anastazija draga samo ti kupi kad naletiš.....i planiraj kavu (vino,pivo) uskoroWinkSmile......a ako i u buduće ne budeš vidjela napravit ću ti etui,naočale sama nabaviCryLOL
file tebi samo pusa kad si bez teksta.....i čaša vode,možda?LOL
tatjana kod mene su instrukcije besplatneWink....a salvete nabavljam na raznim stranama.........prošli sam mjesec dobila od cura doslovno gomilu prekokrasnih salvete.....smile72
izzy slažem se da je ta salvetica posebna,malo me je iznenadila zelena boja....do sada sam ju viđala u krem varijanti.....pa sam miksala boje da dobijem tu nijansu i pokrijem zlatni rub na salveti....
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 22:15
Umjesto da te hvalim i da se ponavljam, nešto bi te pitala: jesi ti ikad uspila napravit nešto da je ispalo onako..osrednje? Jel se kad ta mišn imposibl dogodila? . Ej, Mare, sva sam ti zaluđena bubamarama, ..počela sam ih vidit ne samo na malim predmetima, već i na zidovima, stropu....hm...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 22:44
Prekrasne tacnice, kutijice , okvirismiley1653.gif

Baš danas razmišljam, gledajući članove u slikama, kako li ste izgledali kad ste bili mali. I evo tvoja slika, ali te ne vidim dobro.
Da nam približiš da te pogledamosmiley1944.gif, nemoj da te moram uvećavati i danima čekati izoštravanjeLOL
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 22:46
Tacne su super, posebno prva,( kad si se dokopala salvete s motivom drveta masline), a kutijica-ram je tako shabby bas kako ja volim, smile141smile73
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 10:26
Mare tacne su prekrasne, naravno da ja uopće ne vidim te faltice, a shabby kutijica za nakit prekokrasno romantično starinska. smile93
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 13:59
sad kad sam došla sebi moram progovoriti o blagu koje se skriva u škrinjici predivno mi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee posebno ona crveno tirkizna još ako su pravi koralji
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 14:53
drage curke smile79
maredelmare baš si me nasmijala s mišn imposible,najprije nsam skužila šta je to.....neka nova psovka,finjk za forum smile96

smrcko hvala ti na posjeti.......a za sliku,pokažem ti uživo......da vidiš kako sam bila mirna i tiha kao curica........
biljana,biljkice ako mi padne šaka još koja takva salveta dogovorit ćemo seWink
dorina pa gdje si ti......hvala djevojčiceSmile
file u pravu si,to su pravi koralji a i ona naprijed je koraljna......riječni koralji ( tako su mi prodaliWink)

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 15:51
Ne razumijem tu vašu stručnu terminologiju: shaby, kibi, dabi...Wink
Ali znam ocijeniti majstorsko djelo.
Mare... fantastično!ClapClapClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.