LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vani lije kiša.....nema slika iz vrta...a nema baš ni bogzna što..
Poslikala sam malo kućnog cvijeća Bijela Kalanchoe u punom cvatu ![]() Rosa tek počinje ![]() Peperonie Ova je od Šmrčka ![]() Ovu imam od prije ![]() Fittonie / mislim da tu fali još jedna ![]() Ficusi pumila ![]() ![]() Moj siroti Syngonium, koji je na slici pokušao izgledati bolje nego u stvarnosti ![]() a za kraj naravno današnje stanje Clivie ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo cvijeće.............ali nekako mi je posebna clivija. Cvijet kojeg si moram nabaviti!
Krasan je i nadam se da će kod tebe još dugo cvjetati i uljepšavati tvoj krasan dom!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčko nadam se će ti preživjeti, a ovo sam morala iskoristi priliku
![]() ![]() Lantana da ti kupim pa da ti pošaljem?
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasna biljka
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pravi izbor ja je već dugo tražim, sviđa mi se njeno crveno lišće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Izmedju dvije posjete po današnjem prekrasnom sunčanom danu, posjetila sam Bauhaus. Naime išla sam po svoj zakašnjeli poklon za Valentinovo /takav je bio dogovor sa MM da idem sama birati/.
Pa evo da vam predstavim
Photinia Little Red Robin
![]() Osim ovoga sam kupila sam samo "vaze", kad ih "posadim", poslikat ću
![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidi se da ih pazis i mazis
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Klivia je biljka koja definitivno dolazi u moj dom, jer sva sam se "rastopila" kad sam vidjela ovu tvoju "u nastavcima"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora od zadnji puta kad sam bila kod tebe puno se lijepih stvari dogodilo...Kao prvo agapantusi su živi, drugo klivia cvjeta, hibi isto cvjeta...Maćuhice su ti prekrasne, anturium isto...Imaš i lijepi novi avatar...Sve je super i sve je za pet, tako kaže jedna pjesma, a to važi i za tebe...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne znam koji ima ljepšu boju, antiša ili clivija. Vidi se da su na pravom prozoru!
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
klivija je super...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sjedim i gledam u moj-tvoj cvjet. Prekrasan je
![]() Klivija prava ljepotica, a Antiša je samo takav pravi Alen Delon ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nastavak priče o Cliviji
pred par dana
![]() Jutros /ima još sedam pupoljaka/
![]() ![]() i Smrčkin Anthurium, ima novi cvjetić
![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala ponovo svima koji posjećujete moj vrt i cvijeće.....
![]() Je Hoya, ista.......zna da je ljubav po srijedi zato i tako lijepo cvate....
Vrt još nije kako bi ja htjela.........
![]() Da ne zaboravim Anthurium bacio novi cvjetić.....moram poslikati, i on je poklonjen s ljubavlju......
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lora raskoš u kući se vidi, a u vrtu naslućuje. Kod tebe je proljeće već stiglo!
Ako je to ona ista, bako, poklonjena je sa puuuunoooo ljubavi!
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
I meni se sviđa ova roza maćuhica,a kao što vidim slaže se sa bojom tvoga pera na potpisu!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kombinacija maćuhica uvijek me muče - htjela bi samo jednu boju, naravno pojma nemam koju, pa se ne mogu odlučiti, onda kod tebe vidim sve boje-pa bi htjela sve i tako lutam po vrtovima i uživam u svim bojama maćuhica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne mačuhice..ova boja mi se posebno sviđa
![]() |
|
![]() |
|
još jednom hvala....
Lantana zato kod tebe cvate svašta na čemu ti ponekad /ali dobranamjerno/ zavidim
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |