Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje zahvaljujem na posjeti i što se radujete samnom prvim proljetnim cvjetićima u mom dvorištu. Triša vidiš iako nisam na moru, ove proljetnice me uvijek rano obraduju jer su sa južne strane kuće, a time su i zaklonjene od sjevera, pa izvire čim nestane snijega.
Lantana hvala, ali moram još jako puno učiti i vježbati da postanem majstor fotografije kao ti, a kupus je posebna priča...... prvo sam ga u jesen zaboravila posaditi u "moj cvjetni kutak" kako ja to zovem, a onda sam ga posadila u zemlju kada smi izvadili anđeoske trube, pa se tu po zimi zemlja slegla tako da je sa otapanjem snijega bio skroz u vodi, ali eto borac je......
Gio i mene su posebno oduševili ti šareni "varijeteti" kako sam ih ja nazvala.
Šmrcko nije baš snijeg, iako ga je pretpošle noći bilo malo, a na tvom gruntu ga sigurno još ima.
Franjice držim ti fige......
Proljeće, nismo daleko, ali kako sam već pisala južna strana kuće pa sve vijek ranije cvjeta.
Hoya, Anaida, baka i mene su jaglaci oduševili sa svojim šarenilom, a tek da ste me vidjele na štandu...... ma dečko koji prodaje već me zna, kada vidi kako počnem pregledavati, da mi vrećicu i veli mi ... vi si sami izaberite, a ja ću poslužiti druge gospođe
![]() ![]() MM je u petak došao sa osmomartovskim poklonom, jer veli u ponedjeljak ima gužvu i sigurno neće stići......
![]() a azaleja se skroz rascvjetala i za sada se dobro drži
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepi ljiljani svaka čast tvome mužu na izboru, a azaleja je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ohoho, kako pažljivi M, cveteki su naj, naj
![]() Moram to pokazati MM, možda i ja dobijem nešto
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
krasno
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kat.rea još će TM biti proglašen za najM na forumu, barem po darivanju cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A joj koji si poklon dobila, prekrasno. A tek azaleja
![]() ![]() Avtar ti je tako simpa ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dar za Dan žena je divan, azaleja isto tako!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno kat.rea, da je barem taj 8.mart češće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivni ljiljani , najljepsi cvijet. Azaleja divna. Ja dobila malo svjetliju. Kako da ju odrzavam da ostane lijepa, ne otpadnu cvjetovi i lisce?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Šećem po vrtovima i onda se sjetim da je bio 8. mart, da vidim što je TM kupio |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivni ljiljani..
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
preprepredivni jaglaci blago tebi moji jadni od jutros opet pod snijegom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje posjetiteljice i Toni, zahvaljujem na posjeti i pohvalama na račun moga cvijeća i MM koji mene cvijećem "izvlači" iz krize zdravstvenih problema.
Šmrcko, da dođeš u moje dvorište sa takvom koščurom, prvo bi ti ju "moj avatar" oteo, aonda bi dobila puno pusa i liz,liz...... ma cijelu bi te izljubila
![]() ![]() ![]() Triša, pa u zadnjih godinu dana nemam pravo reći da je bar 8. mart češće.
Lilie i ja volim ljiljane, a u vrtu ih nemam jer su mi ih pojele voluharice. Prošle godine sam dobila od Hoye bijele ljiljane, posadila ih u košarice da ih zaštitim od voluharica i nadam se da će ovoga ljeta cvasti......
Što se tiče azaleje, ja mojoj ništa posebno ne radim...... s obzirom da sam ju dobila punu pupova nisam ju presađivala, ostala je u zemlji i teglici u kojoj je kupljena, samo ju po potrebi zalijem, ponekada pognojim i to je to. Čak je ostala u DB, iako sam se bojala da će joj biti prevruće, no za sda se dobro drži...... jučer je bila sva klonula i ja se več splašila da je gotova, a ona sirotica samo bila žedna. Kada ju zalijevam, obično ju potopim u veću posudu sa vodom i ostavim barem 1 sat da si supstrat upije dovoljno vode......
Hoya, zar si sumnjala? Dobila sam pride još i jednu crvenu kalanhou, jer je ona žuta ocvala
![]() Forzicija2005 i moji su nažalost pod snijegom
![]() evo ih danas prije podne...... a na stolu su na terasi sa južne strane kuće, pod krovom i ispod balkona...... sve to ih nije zaštitilo...... i stol i terasa su bili skroz pod snijegom. Ma tako nije bilo ni u siječnju......
|
|
![]() |
|
Oprostite ako sam dosadna, ali evo još malo mojih ljiljana
![]() u roku par dana sve tri grane se rascvjetale i sada je to kao veliki buket...
znam da je to zato što su u kući, da se vani ne rascvjetavaju tako brzo, ali i da im cvijet neće trajati tako dugo kao da su vani posađeni, zato i guštam sada u njima......
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Znaš kako se kaže kad je neki krajolik lijep? Da izgleda kao razglednica. E pa tvoji ljiljani izgledaju kao umjetni! Predivni su pa da ih staviš na svaku stranicu ne bi nam dosadili.
A za jaglace, sam baš pomislila; ne zna forzicija gdje si ti.
![]() Preživjet će i oni....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja si planiram nabaviti zmiju za ljubimaca.
I neću je hraniti pustim je samo u vrt da ganja voluharice. Izvadit ću joj zubiće da me ne gricne ![]() |
|
![]() |
|
Bako nadam se da će preživjeti jaglaci. Stol i terasu sam očistila, ali njih nisam dirala, ...... nekako si mislim BB stalno ponavlja snijeg će zaštiti cvijeće od hladnoće, za cvijeće je gora suhomrazica od snijega.
|
|
![]() |
|
Joj Šmrcko, ja se od "ljubimaca" koji gmižu sva naježim...... bojala sam se ja i pasa doko moja pok. Lara
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma kakvi dosadna takvu ljepotu volim stalno imati na oku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opa i kod tebe vidim podosta snijega. Vjerujem da jaglacima neće naškoditi (moji su jutros bili bijeli ali im sada nije ništ)
A ljiljani i azalea :
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |