Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 113> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e pa neznan ih primat i gotovo..catherine,pa da ,crte lica su vam stvarno slicne..a da se opituras u plavo pa da budes pljunuta ona
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ja to doduše ne primjećujem baš neku sličnost, ali što se nje tiče ona mi je tako lijepa žena.
U biti svi mi kažu da imamo slične oči i čelo...
A plavo mi baš ne bi stajalo jer sam blijeda u licu, ali sada imam trenutno plave pramenove...
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
joj rose samo ne to..moras doc
![]() |
||
![]() |
||
|
onda se ja moran opiturat u skuro,i ja san blijeda u licu..al ja se ne sekiram,volim biti plava. ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Gle Kaća, ti da staviš crnu vreću za smeće na sebe opet ćeš biti lijepa i zgodna.
![]() |
||
![]() |
||
|
opet ona
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
vidimo se
![]() |
||
![]() |
||
|
Curke i ja gibam doma.
A vi se večeras lijepo provedite, i pozdravite Marina i odabranicu srca njegova...
Uživajte....
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Miškopiško....i ja uskoro gibam domeka......javi jesi kupila badić...ajd ga pofotkaj.....pošalji ga ...možeš i na pp
pusa |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
jesam...zadovoljna sam...poslala sam ti sliku na mail...
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
super..idem ga viditi..... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Dobila sam poziv za Hand made...jesi ti možda zainteresirana?
|
||
![]() |
||
|
Naravno...podijela troškova i sl.....kao i prošle godine....
samo ovaj put bi trebalo osloboditi Leonardu od posla...mogle bi uzeti 2-3 godišnjeg i otiću dolje.... Sigurna nas Orca ima gdje smjestiti ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
cuuuureeee!
![]() evo mene, stigla s mora. bilo super, stalno lijepo vrijeme. danas kad smo kretali kući neki oblaci se počeli skupljati.
vidim da ste bile aktivne. to mi je drago. sad me čeka pregledavanje tema da vidim jeste šta radile ili ste samo klepetale
![]() da čujem tko je na godišnjem a tko radi?
|
||
![]() |
||
|
sime nam se vratija
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
je, je vratija se. baš sad malo švrljam po temama i vidim da ste ipak ponešto uspjele i raditi (osim jezikom)
![]() ![]() nastojat ću ne deprimirati se tom činjenicom bar još ova dva dana što imam slobode. zabavljat ću se čitajući vaše ludorije! vidim da me čeka puno posla.
na moru je bilo super, sve dane što smo bili tamo bilo lijepo vrijeme, more toplo. ma milina! jedino što mi taj morski zrak otvara apetit pa pojedem sve što nađem.
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
za Izzy, kaću, mene i ostale što se prepoznaju
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Poistovjetila sam se totalno! Dobro, sad znamo i dijagnozu! Nema nam spasa!
![]() |
||
![]() |
||
|
a jadne mi....najbolje da to prihvatimo i malo odmorimo....zašto se opirati sudbini
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |