Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 113>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:11
e pa neznan ih primat i gotovo..catherine,pa da ,crte lica su vam stvarno slicne..a da se opituras u plavo pa da budes pljunuta onaLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:13
Ja to doduše ne primjećujem baš neku sličnost, ali što se nje tiče ona mi je tako lijepa žena.

U biti svi mi kažu da imamo slične oči i čelo... 
A plavo mi baš ne bi stajalo jer sam blijeda u licu, ali sada imam trenutno plave pramenove...

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:14
joj rose samo ne to..moras docsmile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:17
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Ja to doduše ne primjećujem baš neku sličnost, ali što se nje tiče ona mi je tako lijepa žena.

A plavo mi baš ne bi stajalo jer sam blijeda u licu, ali sada imam trenutno plave pramenove...

onda se ja moran opiturat u skuro,i ja san blijeda u licu..al ja se ne sekiram,volim biti plava.Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:19
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

onda se ja moran opiturat u skuro,i ja san blijeda u licu..al ja se ne sekiram,volim biti plava.Wink

Gle Kaća, ti da staviš crnu vreću za smeće na sebe opet ćeš biti lijepa i zgodna.LOL
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:23
opet onasmile180smile79.iden cure,vrime mi je,pozdravljan vas koje necu vidit popodne..a "ostale" vidimo seeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!smile79
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:25
vidimo se Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:26
Curke i ja gibam doma.

A vi se večeras lijepo provedite, i pozdravite Marina i odabranicu srca njegova...

Uživajte....
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:24
Miškopiško....i ja uskoro gibam domeka......javi jesi kupila badić...ajd ga pofotkaj.....pošalji ga ...možeš i na pp

pusa
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:26
jesam...zadovoljna sam...poslala sam ti sliku na mail...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:28
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

jesam...zadovoljna sam...poslala sam ti sliku na mail...

super..idem ga viditi.....

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:39
kak dobro zgleda!

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:40
Dobila sam poziv za Hand made...jesi ti možda zainteresirana?
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:41
Naravno...podijela troškova i sl.....kao i prošle godine....
samo ovaj put bi trebalo osloboditi Leonardu od posla...mogle bi uzeti 2-3 godišnjeg i otiću dolje....
Sigurna nas Orca ima gdje smjestiti   
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:34
cuuuureeee! smile56

evo mene, stigla s mora. bilo super, stalno lijepo vrijeme. danas kad smo kretali kući neki oblaci se počeli skupljati.
vidim da ste bile aktivne. to mi je drago. sad me čeka pregledavanje tema da vidim jeste šta radile ili ste samo klepetalesmile190 .
da čujem tko je na godišnjem a tko radi?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 23:06
sime nam se vratijasmile126jeeeeeeeeeesmile79
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 23:19
je, je vratija se. baš sad malo švrljam po temama i vidim da ste ipak ponešto uspjele i raditi (osim jezikom)smile96. ja ne znam kad ću smoći snage za išta napraviti. kad sam došla kući istresla sam sve iz kofera i sad imam hrpu veša za prati, ali nije to problem... a tko će to opeglati? pa malo po kući stvari dovesti u red. a u četvrtak već idem raditi smile220.
nastojat ću ne deprimirati se tom činjenicom bar još ova dva dana što imam slobode. zabavljat ću se čitajući vaše ludorije! vidim da me čeka puno posla.
na moru je bilo super, sve dane što smo bili tamo bilo lijepo vrijeme, more toplo. ma milina! jedino što mi taj morski zrak otvara apetit pa pojedem sve što nađem.

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 12:23
za Izzy, kaću, mene i ostale što se prepoznaju LOL

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 12:24
Poistovjetila sam se totalno! Dobro, sad znamo i dijagnozu! Nema nam spasa! smile180
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 12:33
a jadne mi....najbolje da to prihvatimo i malo odmorimo....zašto se opirati sudbini LOL 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.