Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 78>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 08:48
Krasno vam je na otoku. Baš neki smirujući ugođaj.

Vidim da pokrivate i štitite agrume. Je li to potrebno? Jer kod mene je ipak hladnije, a ne pokrivamo agrume.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 09:56
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

...ova  slika  vam  se  ne  svidja,  je  li  tako ?

Ma neeeee  baš je bez veze...ne bih ti ja tu sjela i gledala u more, i odmarala i dušu i tijelo...ma nema tih para, da li mi vjeruješ???LOL
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 11:36
  ...Sara i  Proljece,  mislila  sam  da  vam  se  "  ne  svidja"   jer  nema    sunca....to  je  slika  po  jugu...Lightning

.....HelloOtok,  ne pokrivamo  svake  godine  a  sad  cemo  ipak morati  jer  je  susjed posjekao  zeleni  stit  od  bure i  ona  direktno  udara  na  agrume...mi  smo  na  sjeveristocnoj  strani  otoka  pa  je  znatno  hladnije  nego  u  selu....vidim  i  u  gradu  ljudi  zastite  ,  cisto  zbog  udara  bure...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 08:25
Manči ja ti na moru sve volim: i sunce, i oblačno, i valoviti more, i nevere, i bure, i juga ( dobro njih malo manje), ali bitno je da sam na moru...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 09:01
 Good%20Morning Proljece,  ti  si   prava morska  kontinentalka!  More svaki  dan izgleda  drukcije  i  uvijek  je  lijepo....pa  i  po  jugu...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 08:38
Tko zna, možda sam u prošlom životu živjela negdje na jugu???Wink
Dobro si rekla: more je uvijek lijepo.

Inače, odgovorila sam ti na svojoj temi u svezi ruža. Smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 18:16
.....dok  sam  cekala  brod  drustvo  mi  je  cinila  jedna  grlica...cak  mi  se  i  javila  sa gu-guuuuu-gu,  podijelile  smo  keks...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 18:20
...tamo   -  iznenadjenje....kuca je  dobila  dio  koze...

...a  i  biljke impregnirane  da  im  ne  bude  zima....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 18:23
....nakon  tusiranja  je  bilo  malo  bolje....

....u  pozadini  je  susjedova   kuca...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 18:26
....u  uvali  pocinje  burica....

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 18:39
jako lijepo, manči, pravi mediteranski ugođaj, a u daljini vidim novi dubrovački most, jupiii...
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 19:40
i aloa je dobila inkarat! sviđa mi se tvoj kamenjar, pravi mediteranski kako Sara reče!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 20:14
....Sara,  dobro  si  vidjela  ...to  je  most....blizu  smo  kopna...30  min  voznje  brodom.....

...Antonija,  imalo  me  kolpat...kaktusi  i  sukulenti  puni  inkarta...eto,  to  je  kad  ja  presim....nema   vrta  dok  se  gradnja  ne  dovrsi....izgazili lale,  pobacali  svudje  daske,  trava   siva  od  cimenta....ahhh... 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 20:21
....lulice   su  me  razveselile....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 20:26
....zumbuli  zamalo  nastradali...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 20:32
....ruzmarin  prije  sisanja....

....cvjeta lemprika....

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 22:34
divno je na otoku...a majstori ko majstori, ne mogu proći radovi da se uz neku korist ne napravi i malo štete...
simpatičnijeg naziva za narcise do sada još nisam čula, lulice, kako slatkoSmile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 22:44
....lule ,  lulice   zovemo narcise  sa  dugim unutrasnjim  dijelom...
...lulice  ispod  maslina  -  to  mi  je  predivna  slika  iz  djetinjstva  kad  bi  lutala  po  docima  na  kojima  su  rasle  stare  masline  i  lule  ispod  njih  ....
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 07:41
Manči, baš je lijepo kod tebe - moji narcisi tek izviruju a tvoji već u punom cvatu.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 08:01

Da li su ove narcice sa narančastim unutarnjim dijelom niže od ovih ostalih koje vidim na slici?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.