Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 78> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno vam je na otoku. Baš neki smirujući ugođaj.
Vidim da pokrivate i štitite agrume. Je li to potrebno? Jer kod mene je ipak hladnije, a ne pokrivamo agrume. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma neeeee baš je bez veze...ne bih ti ja tu sjela i gledala u more, i odmarala i dušu i tijelo...ma nema tih para, da li mi vjeruješ???
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči ja ti na moru sve volim: i sunce, i oblačno, i valoviti more, i nevere, i bure, i juga ( dobro njih malo manje), ali bitno je da sam na moru...
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
Tko zna, možda sam u prošlom životu živjela negdje na jugu???
![]() Dobro si rekla: more je uvijek lijepo.
Inače, odgovorila sam ti na svojoj temi u svezi ruža.
![]() |
|
![]() |
|
.....dok sam cekala brod drustvo mi je cinila jedna grlica...cak mi se i javila sa gu-guuuuu-gu, podijelile smo keks...
|
![]() |
|
...tamo - iznenadjenje....kuca je dobila dio koze...
![]() ...a i biljke impregnirane da im ne bude zima....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....nakon tusiranja je bilo malo bolje....
![]() ![]() ....u pozadini je susjedova kuca...
|
|
![]() |
|
....u uvali pocinje burica....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i aloa je dobila inkarat! sviđa mi se tvoj kamenjar, pravi mediteranski kako Sara reče!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
....Sara, dobro si vidjela ...to je most....blizu smo kopna...30 min voznje brodom.....
...Antonija, imalo me kolpat...kaktusi i sukulenti puni inkarta...eto, to je kad ja presim....nema vrta dok se gradnja ne dovrsi....izgazili lale, pobacali svudje daske, trava siva od cimenta....ahhh...
|
|
![]() |
|
....lulice su me razveselile....
|
![]() |
|
....zumbuli zamalo nastradali...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
....ruzmarin prije sisanja....
![]() ....cvjeta lemprika....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
divno je na otoku...a majstori ko majstori, ne mogu proći radovi da se uz neku korist ne napravi i malo štete...
simpatičnijeg naziva za narcise do sada još nisam čula, lulice, kako slatko
![]() |
|
![]() |
|
....lule , lulice zovemo narcise sa dugim unutrasnjim dijelom...
...lulice ispod maslina - to mi je predivna slika iz djetinjstva kad bi lutala po docima na kojima su rasle stare masline i lule ispod njih ....
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Manči, baš je lijepo kod tebe - moji narcisi tek izviruju a tvoji već u punom cvatu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Da li su ove narcice sa narančastim unutarnjim dijelom niže od ovih ostalih koje vidim na slici? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |