Kod Josipe u vrtu |
Odgovori | Stranica <1 56789 92> |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mi cemo cvjetati uskoro...koje zadovojstvo...
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kesten jedva da je rodio...
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naj noviji stanar imojeg dvorista...
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Da, ništa bez tekice i štapića (na kojima pišem imena sukulenata i zabodem pored svakog )... Josipa, jako si vrijedna, a vidjeti ćeš da će ti se to isplatiti - u proljeće ćeš imati divan, popunjen, rascvjetani vrt.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polako ali sigurno popunjava se i napreduje tvoja tema! Vidim da se ne zeleni samo u vrtu već i u kući!
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Samo polako,draga moja! Čuvaj se!
A vrt će napredovati...Imaš puno ljubavi i volje, a očito i dobre sinove da priskoče i pomognu! |
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako i moji...
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo zavrnu nosom al poslusaju...imam divne momke...sve decki a poslusni i uzorni...to je najbitnije...onda ti oni kad im zadam prvise posla pozovu svoju kipu prijatelja i samo pitaju kako ovo kako ono...dok ja zapovjedam napravim neki kolac i kola..svi sretni...onda kad nakon nekog vremena naidju pa gelde sta su radili...svaki mi je dao pohvalu....koda sumi frendovi...hahha
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Nego, tako i treba. Ekipica za pet.
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iako sve zasad izgeda oskudno pola,ma trecinu bi radia sama danima....bas su od pomoci..
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Uz takvu pomoć, brzo će se vrtek popuniti pa neće biti oskudan. A sramit se nemaš čega. Svaki je vrt u početku skroman, a vidjet ćeš nakon par godina kako ćeš biti ponosna.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neka samobude zdrav i raste...kucno sam razdjelila jer zimi nemam gdje postaviti...sad nekoliko odabranih u kuci i sve van....ima da bude predivno samo kad se pocne siriti...hvala vam divne ste...
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga Josipa, pozdrav od mene i sve pohvale za dosadašnji trud i rad. Vrt se širi sve više, biljčice pronalaze svoj novi dom i jedva čekam proljeće kad ću moći uživati u njihovom rastu. Želim ti da provedeš puuunnno, puuunno ugodnih i lijepih trenutaka u svom vrtu.
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |