Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bome se to lijepo popunjava, sve ti je tak veselo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Kamenjar-
![]() Moon- puni se, puni , radim ja punom parom.... ruke su mi u raspadnom stanju, sve me sram kad nekamo idem... ono znaš, sredim se, sve ko bombončića, a ruke ko u težaka ![]() Je calamondin mi je tak ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bugica- hvala draga , vrijedno radim, prijateljice pomažu, ma kako se i nebi punilo
Bucka- tako si me razniježila jutros draga, hvala ti na ovim lijepim riječima... Hoću , ne brini, podijelit ću s vama sve što budem radila, samo imam jedan problemčić ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Miška- je je veselo je veselo
![]() Monna- mala, kažeš ti meni... ha ha, pa dobro ajde neću se buniti... hvala draga ![]() Anabistrica- crvić u kamenu.. hrčak, krtica... eto riječi za mene ovih dana ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Bravo, terasa ti se super popunila. Još malo pa neće biti više mjesta.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
bravo sve se lijepo popunjava, a tvoje slikarenje me je odusevilo
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
blago tvojim cvijetekima u tako veselo oslikanom društvu
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Lijepo,raznoliko i veselo... Baš volim prošetati ovim stranicama!
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Balkon ti mje sad puno veći ,znači puno više će ti stati biljčica.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bome je veselo kod tebe na terasi. Jako lijepi sukulenti i cvijeće, a ti si sve još tako lijepo ukrasila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Karli- uh neznaš ti mene.... ja ti izmislim mjesto, i na katove slažem, nekad su me zafrkavali da će mi balkon otpasti s kuće i da bi sad trebala i po zraku slagati
![]() Panda- hvala dragi, već mi glupo i ponavljati, ali uz moj osobni bankrot koji uskoro potpisujem... tu su zaista zahvalne i moje divne prijateljice s ovog foruma, što sam ovako brzo sve naslagala... Blue sky- ![]() Miranda- hvala ti, uvijek si dobrodošla ![]() Camellia- čim radovi završe i ulovimo malo vremena... vrijeme je za naše kave na mojem balkonu draga moja... lokacija više nije ista, ali ovdje se bar nebumo stiskale ![]() Lantana- Hvala ti draga, ma ustvari ovo za sada je tek početak, još ću ja to milion puta u sezoni pretumbati i presložiti...samo sam se rasula ustvari na sve strane :) |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bilo je ovih dana naravno još šetanja po rasadnicima , u lijepom društvu R Sarice i Camellie, poharale smo Zrinjevac i Mbm... samo da je još kunica bilo...
![]() Evo malo slijeda radova kod mene... Buksus će ići u kuglu s vremenom, a pored njega je cornus variegata ![]() sisyrinchium angustifolim... ponovo u mom vrtu ![]() nova lavandica... je slatka ovako s jednim cvijetćem ![]() Camellia ![]() ![]() ovo bi trebao biti žuti digitalis... vratio se kući ... ime sam mu nažalost zaboravila ![]() tulbaghia violacea "Silver Lace" ![]() moje stare heuchere također spašene ... ![]() ![]() ![]() ![]() weigela florida nana... spašena , kasnije će u vrt... zanemarite tenisice- ne cvatu ![]() ![]() ophiopogon planiscapus... također spašen ![]() echnacea od BB krenula ![]() jedan od darova Camellie ... ![]() novi penstemon barbatus "Violet Shades" ![]() nova hosta ![]() novi clematis ![]() nova gaura... ![]() neven stigao iz dalmacije od Anđelkad... pa zato i cvate ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
reznice brugmansije većinom se sve primile
![]() leucothoe walteri "Rainbow".. nova ![]() mozak mi je stao pa se nikako nemogu sjetiti imena, ali uglavnom još jedan od spašenih ![]() aster alpinus ![]() nova crassula coccinea ![]() nova topsy turvy ![]() Stigao divan paket iz Omišlja , hvala ti draga moja od srca ![]() ![]() ![]() i za kraj... najdraži cvijetić u mom vrtu i srcu , još je uvijek tu naravno ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Belice nisam niti sumnjala, da će tvoj novi vrt vrlo brzo nadmašiti onaj stari. Drago mi je da sam bila u pravu, a još mi je draže, što si opet tu sa nama.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mislila sam kako ti je vrt divan,uzivala sam u svakoj slikici i onda vidim belicuuuuuu ,i ostanem bez texta...sunce moje malo slatko ,zasto je tako tuzna ,ma nemogu je se nagledat
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Belice, sa srećom neka bude sve i svi u tvojom novom kutku....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Lijepe biljke. Posebno me se dojmila ova topsy turvy,baš je neobična.
Ljubimica ti je slatkiš preslatki!!! ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepi ti je utržak, a za "spašeno" bi bila velika šteta da nije preseljeno u novi vrt.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |