Bugičin mini eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 56789 39> |
Korisnik | ||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hehehe... , a nije mi to baš bila namjera... Moja malena ih ne može dočekati, to je velika ljubav!
Da ti prišapnem, zato tvoj clematis ubija mene...
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Povrce ti je super kakve su hladnoce bile,a lako ti je sto neko rece kad imas radnike tako vrijedne i medene.
|
||
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
||
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
skokni na kavu do mene, ponesi zdjelicu jagoda....ja cu iskopati reznicu....pa da se ubijamo skupa
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da, začudo, sve se nekako dobro drži. Krastavci su bili dugo pod lejom, danas sam je maknula i malčirala ih zbog održavanja topline tla.
A krumpir je spašen što je ta gredica na blagoj kosini, pa se ta ogromna količina kiše ipak donekle ocijedila. Da, svaka pomoć i je dobrodošla, pa čak i od malenih. Veseli me što to vole, ne moram ih tjerati, a istovremeno su mi na oku. Malo pomognu, malo se igraju, malo rade nered... |
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo je bila poruka namjenjena kao odgovor pustolovki.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A ovu porukicu tek sada vidim, valjda smo pisale u isto vrijeme. Dobar je tvoj prijedlog i veoma privlačan, samo da nisi miljama daleko... |
||
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Malo sam zabušavala, ali evo me u tvoj vrt. Pasem oči, ma sve ti je odlično unatoč ovoj vlazi i puževima. Želim da ti tako i ostane Ove godine meni je sve kilavo, nadam se poboljšanju
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Jadranka, ove godine treba strpljenja, vrijeme je loše i to za biljke, cvijeće, povrće i sve ostalo, nije dobro. Zato sve kilavi, sporo raste i ne izgleda kako treba. Kronično fali sunca i njegove topline.
Pričekaj sa svojim flancima, smjesti ih na toplo i dobro pognoji, makar sa gnojivom koje upotrebljavaš za cvijeće, a možeš i sa germom. Otopiš pola suhog instant kvasca u pet litara vode i zaliješ dva puta u petnaest dana. Nemoj zamjeriti što ti dajem savjete, ja sam tako radila i odlično mi se pokazalo.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bugi bravo za tvoje mališane pa to i ne bi bilo to bez njih ,biljke su ti
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti, draga medy!
Trudimo se svi pomalo. Ovdje ćeš naći stotinu slikica rajčice - uglavnom sam orijentirana na uzgoj samo njih, a od ostalog povrća vrlo malo.
|
||
jadranka4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bugica ma što bih zamjerila, zahvalna sam na savjatu. Čim dođem doma (ovo kradem vrijeme na poslu) krećem u pripravu.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...to se traži... znam da je frustrirajuće kada izgleda kao da se flanci ne miču sa mjesta, ali porasti će ti oni. Nema veze ako će malo kasnije uroditi... mislim, meni to ne smeta.
|
||
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa, da, a jednom kada zatopli i sunce odradi svoje, brzo oni dođu k sebi i stasaju za pupanje. Inače, već sam se uvjerila da, ako što manje flance presadim u povrtnjak, budu čvršći i nikada ne povenu pri sadnji, lakše se udomaće i prilagode na druge uvjete.
|
||
jadranka4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Flanci zaliveni po preporuci pa sad nek probaju ne rasti! Ovo ih čeka! Da imate pravo, glavno da stasaju, nije važno da je i malo kasnije.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hehehe... Treba im malo poticaja, brzo iscrpe zemlju u posudici u kojoj su posađeni.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |