vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 31> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao iz časopisa o uređenju okučnica, preljepo i za mene pomalo nestvarno. Uživam šetajući tvojim vrtom. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
draga dijana7566 tako mi je drago da ti svida kod mene -hvala
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Imala sam dojam da secem u parku pokraj nekog drevnog dvorca ! Nesto predivno !
Doci cu opet da u tisini uzivam u tim ljepotama ! |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma znaš da mi se sve više i više sviđaju zelene kombinacije u vazama...... tvoje su fantazija
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
e da, korijenko je lijepo rekla, a ja potpisujem, moram reći još jednom, ma meni se baš sve kod tebe sviđa, od kombinacija cvijeća, divnih cvijetnjaka i sve to zajedno čini jedan pravi estetski doživljaj vrta u pravom smislu riječi
|
|
![]() |
|
korijenko I moon - veliko hvala drage moje I tako se veslim kada takve dvije dame posjete moj vrt I k tomu im se svida sto vide
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
mary5510 drago mi je da ti se dopadaju
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kod tebe uvijek ostanem bez daha , tvoj vrt je tako predivan uredan i urađen po svim propisima
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasna ti je okućnica, po nekim biljkama vidim da pamti neka davna vremena ? Krasno si to uzgojila, trebalo je tu puno ljubavi i ustrajnosti da se napravi ovako nešto ! Imaš sve moje komplimente !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
glikica hvala puno
![]() hvala ti na posjeti I sretna sam da ti se dopada
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ostavljam trag ...... dosla sam vidjeti da li si snimila nesto novo .......
|
|
![]() |
|
gutaFee
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno je kod tebe, ovaj asparagus mi je nešto novo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona hvala kad si prosetala kod mene
![]() kamelia -hvala ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |