Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 10:28
Posle kise i malog zahladjenja,biljke u mom vrtu pocele da "luduju"
ovo je pupoljak ruze Hokus-pokus,kako je saren i sa poledjine
sibirski dren

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 10:44
hokus pokus , nešto novo i predivno, turski poznato i staro i ništa manje lijepo , ja ih obožavam
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 21:32
Ovaj hokus pokus me bas odusevljava,lepi su ti karanfili,a ovaj Sibirski dren prvi put vidim i kazem prelep
    daj jos slikica ne skrtarismile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:52
Enrikova nona,Hokus -pokus je zaista cudesna ruza,prvi cvet koji je procvetao ove godine,trajao je skoro dve nedelje,ovo su novi pupoljci...
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:56
Leona, sibirski dren sam skoro kupila,ne verujem da ce cvetati ove godine,ali sledece, nadam se...
Hvala vam na poseti ,drage moje Nona i Leona!smile79smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 23:06
lamium maculatum
Blu Moon
Double delight
Sarl de Gol
Nikolas Huliot(cajevka)
oleander i kalifornijski jorgovan

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 21:02
Wanesa,ovaj jorgovan je neobican,i naravno lep,ali ruze su ti u prvom planu.smile39
i pustinja u coveku
Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 08:49
Znas da te gledam svakog dana - znas da tvom vrtu nema mana,- a znas i da ti od srca saljem smile79  trista - jer kad gledam tvoje cvece - sunce mi zablista
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 22:52
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Wanesa,ovaj jorgovan je neobican,i naravno lep,ali ruze su ti u prvom planu.smile39
Hvala ti ,draga Leona, da imam mesta koliko ti imas,posadila bih jos vise ruza,a sto se egzota tice, tu nikako ne mogu da ti konkurisem, jer ti si van svake konkurencije!smile84smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:02
Originalno poslano od člana erutrina erutrina napisao:

Znas da te gledam svakog dana - znas da tvom vrtu nema mana,- a znas i da ti od srca saljem smile79  trista - jer kad gledam tvoje cvece - sunce mi zablista 

Eh, sad si me ganula do suza... Hvala ti od srca,tvoji stihovi me uvek razvesele,radujem se svakoj tvojoj poseti...  I tebi,smile79 hiljadu i trista i znaj, da su i moja osecanja prema tebi, ista!
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 08:52
Ovih dana vodim veliku bitku sa  puzevima,bubama i drugim insektima sto jedu i unistavaju moje cvece i bastu... Nije ni cudo posle ovih kisa,svaki moj pokusaj je uzaludan,jer njih je sve vise...smile43
Evo kako izgledaju moje kadifice,skoro presadjene i napola pojedene...

A uocila sam i neke uzasne bube koje mi prozdiru cvece,listovi nekih biljaka su izresetani,a ove sam bube videla na cvetu ceanothusa (nikad ih ranije nisam videla)

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 09:07
Ali,ima i lepsih slika,i biljaka koje se jos uvek "dobro drze"...
gailjardia aprikot
gailjardia sun
gazania
scabiosa niska
  primule jos uvek cvetaju
dahlia
neven zuti krupnocvetni
neven narandzasti
salfia scarlea(muskatna salfia)

begonije krupnog cveta i lista,koje sam sama odgajila iz semena
i echeveria cveta
cuvarkuce takodje pocele da cvetaju...
margareta ,dupla roze
crassula schmidti
oleander koji je prvi procvetao
muskatla neverovatne boje 
najzad i fikus poterao,dugo je cutao,dok su mi na zelenom fikusu od sunca  skroz oprljeni listovi ...smile84smile79
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 14:15
Divotica jedna kod tebesmile55 sve ti je bujno,zeleno,cvetno i ne znam šta mi se više sviđa...
da l' ruže il' kadulja puna cveta,
da l' gailardije (jesu li iz semena?) 
ili roze margareta smile64 Prelepo!smile79 
The impossible is often the untried.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 17:07
Draga moja Betty,gailjardije su mi stigle iz M.vrta, ova zuta me odusevila svojim cvetom, a i ova druga nije losa,sacuvacu ti seme, kad bude imalo... Za tebe, jedan veliki pozdrav iz moga vrta sa tek procvetalim satiraninim  slezom!smile72smile78
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 17:14
Jao,što će dogodine da mi bude leeeeepBig smileBig smileBig smile divan je...i hvala ti od srca što si mi poslala njegovo seme smile95
The impossible is often the untried.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 17:23
tigridia ucvetala
ljiljan narandzasti
kajsije samo sto nisu...
  Marvej
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 09:32
Wanesa,u borbi sa puzevima ipak uspevas da odrzis tvoje prelepe cvecke pod kontrolom,imas lepe bubeLOL,ove nikad videla..lepe su ruze ,ovaj starinski slez je bas neobican,kaktusici imaju bozanstven cvet,ustvari nista ne valja ja bih to bacila cak do meneLOLLOL..salim se zaista ti se trud vraca kroz lepotu i raskos cvetanja.
smile55
i pustinja u coveku
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 12:00
Lijepo, lijepo, sve procvjetalo, ružice su mi favoriti, tigridiu imam i ja dala mi naša Camellia, ali mi još ne cvate.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 13:49
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Wanesa,u borbi sa puzevima ipak uspevas da odrzis tvoje prelepe cvecke pod kontrolom,imas lepe bubeLOL,ove nikad videla..lepe su ruze ,ovaj starinski slez je bas neobican,kaktusici imaju bozanstven cvet,ustvari nista ne valja ja bih to bacila cak do meneLOLLOL..salim se zaista ti se trud vraca kroz lepotu i raskos cvetanja.
smile55
Leona,evo za tebe pozdrav od mene,i hiljadusmile78smile79

ovo ne znam sta je?
sarenolisna brugmansija
crassula muscosa

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 13:59
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Lijepo, lijepo, sve procvjetalo, ružice su mi favoriti, tigridiu imam i ja dala mi naša Camellia, ali mi još ne cvate.Smile
Smail  ruzama sam prezadovoljna kako cvetaju uprkos ovom vremenu i kisama,a tigridije imam jos ,ova je prva ucvetala... Pozdrav!
Sarl de Gol
smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.