Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OSica-Moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OSica-Moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 20>
Korisnik
Poruka
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 10:41
sunceee,trebalo bi,manji je od glave voluharice a mislim da je dovoljan da tulipan izađe.Zato na prozoru i imam tulipan jer sam ih namjerno posadila da vidim koliko mu treba kada počinje klijati.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 19:29
Osice, iskreno se brinem da će ti tulipanima biti teško rasti kroz tu mrežu.
Tulipan iz te jedne "klice", koja će i nekako proći kroz malu rupu mreže, razvija cijelu svoju biljku - nekoliko listova i cvjetnu stapku. Da ga neće stisnuti?
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 19:34
oho tusmile177 se ozbiljno i studiozno pristupa razmnožavanju ukrasnih biljaka
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 23:57
sigurno onaj preljepi zumbul isto tako  lijepo i mirišiClap
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 11:48
Dadinice,morala sam isprobati,inače mi voluharice pojedu lukovice,vidjet ću ovo proljeće kako će proći.
Mari,hvala na posjeti.
Blue sky,krasno miriši,njih sam posadila i kaliće da mi nešto ostane ako u gredici ne bude dobro.
Ako netko ima drugačiji savjet neka kaže.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 11:55
za tulipane presitna zica.....mislim da ce tesko izaci kroz nju, odnosno da ce zica urezivati stabljiku tulipana, jer on je dosta robusan....mozda grijesimConfused
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 12:47
Draga, nisam te htjela kritikovati, samo... te korpice si trebala postaviti tako da u njih posadiš lukovice, da rubovi budu ravni sa površinom zemlje. Onda voluharice nemaju šanse da dođu do njih. Ovako ih ipak mogu pojesti, jer te male beštije ruju kanale ispod zemlje dok trže hranu.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 12:52

Naišla i ja na tvoj vrt i lijepo cvijeće (bit će pelcera ).
(Na kojem si kraju Habjanovaca?)

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 07:45
pozdrav Lili,odmah na početku sela,prvi sokak kada dolaziš od Brođanaca
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 07:46
Dadinice,samo ti kaži,nema problema ,ja pokušala pa ćemo vidjeti
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 23:53
I ja sam jesenas isprobavala s lukovicama imam puno voluharica pa sam na onim jednokratnim kaljičima veličine 17 cm izbušila puno rupa lemilicom i u njih posadila tulipane i sve zajedno u zemlju. Ovih dana krenuli su punom parom, jedva čekam da procvjetaju obožavam proljetnice. Dali si i tvoji već krenuli?
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 06:29
Ksan i to je dobra ideja,moji još nisu krenuli.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 09:17
...zadivljena sam ljepotom tvojih božura draga Osica, koje osobno jako volim, a pogotovu što je to bilo omiljeno cvijeće moje pokojne mame...a krizanteme su ti nevjerojatno lijepe, naročito bijela i crvena...veselim se vidjeti tvoj vrt u proljetnom izdanju...i da, mala kućica je preslatka!
lijepi pozdrav
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 11:16
Hvala Sara.lijep pozdrav
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 21:59
Lijepa kućica i okucnica koja ce sigurno isto tako lijepo izgledati. Imas lijepoga cvijeca, bijela hortenzija mi se jako svida, krasni su i bozuri.
Vidim da i ti muku mucis sa voluharicama.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 08:21
Carol,hvala na posjeti
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 06:18
Evo malo proljeća i kod mene
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 06:19
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 07:14
Prvo da ti zaželim dobrodošlicu u naše lijepo cvijeno društvo ! smile75
baš sam uživala jutros u slikama tvojeg cvijeća, morala sam upoznati vrt od početka naravno... vidim da si već naveliko vrijedna u pripremama za slijedeću sezonu... A onada sam čitala kako su ti reznice došle iz Posedarja  pa me to nasmijalo... Tamo mi imamo kuću ( otac mi je od tamo ) .. jesu li te reznice budleje možda od moje drage susjedice Ines ? LOL

belica,zagreb
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 12:44
Hej, samo da te pozdravim smile113
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.