Naš mali vrt... |
Odgovori | Stranica <1 56789 35> |
Korisnik | |
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi put šetam kroz tvoj vrt. Prekrasan je!!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, vila, slažem se s tobom. Vremena je na žalost sve manje i imam osjećaj da mi garnitura za sjedenje postaje samo statista u vrtu, a tvoja upravo mami... i sve djeluje tako smirujuće kao da smo u nekom davnom, prošlom vremenu.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miranda - hvala na posjeti! Naš mali vrt je jedan prekrasan prostor, kako reče SlavujVk, koji će jednog dana biti pravi cvjetni raj! U njega zaista treba uložiti još puno posla, velikih promjena, novih ideja i ulaganja...
Do tada nam svake godine neke druge kombinacije jednogodišnjeg cvijeća i povrća uveseljavaju svaki slobodan trenutak... Bucka123 - baš sam zalutala danas i do tvog vrta i nadam se nekim novim slikama! Sjedi u garnituru napokon i fotić u ruke! Čini mi se kao da je jesen nekako neprimjetno i prerano došla ove godine kod nas... Zato mi valjda cvjetne gredice izgledaju tako prazno i jadno.. iako svašta, srcu mi drago, raste po njima... Evo i par jesenjih slika Solidago rugosa je lijep i u jesen... Uvijene grane ukrasnog lješnjaka... |
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga vila, upravo kada sam ti željela pohvaliti vrt u "zimskom" izdanju, orhideju u punom cvatu ... kad ono, nešto najljepše, nešto najslađe, ... jedna mala mrvica s prekrasnim plavim okicama.
Draga vila, znam da su fraze, ali cijeloj tvojoj obitelji želim obilje zdravlja, sreće, ljubavi i mnogo sretnih trenutaka s ovim malim čovjekom.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vila iskreno se pridružujem bucki 123 u svakoj rječi
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka 123, blue sky - hvala vam od srca na tim prekrasnim željama! On je svakako naš najdraži cvijetak, godinama željen i čekan... Devet mjeseci sam bila na strogom mirovanju pa je vrt nažalost bio uglavnom prepušten sam sebi, ali nadam se da su biljke izdržale... neke su nažalost podlegle mom nemaru, ali većina je još uvijek tu,... Ipak ima dosta praznina za popuniti, to mi je svakako plan za proljeće, naravno, koliko nam financijska situacija bude dopuštala...
Imam dosta prostora na sjenovitim mjestima tek prošaranim sunčevim zrakama, pa se nadam da ću nabaviti koju hostu, hojheru, ako nađem voštani zvončić, da prave društvo hortenziji i anemonama... |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitam redom jer dugo nisam imala vremena pa se oduševih jesenskim sličicama a na kraju i posebnom cvijetku, oprosti mi , znam da se brineš o cvijeću ali on je zasjenio sve, velika pusa svima ali njemu ne samo pusa već pusetina do neba, neka ga anđeo čuvar svaki dan čuva, uz vašu ljubav
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se je dopao i tvoj jesenski vrt ali najvise od svega dopao mi se
najmladji clan tvoje obitelji , kojem zelim sve zdravlje i svu srecu ovog svijeta ! |
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija, gute Fee - Puno vam hvala na predivnim željama za mog jedinca!
Svaki dan obavezno prošetamo po vrtu i već sad mu je jako zanimljivo dok mu pričam o biljkama i planovima za proljeće Biti će to sigurno najljepše proljeće do sada... U tom očekivanju, evo jedan, još uvijek jesenji, detalj iz našeg malog vrta... Svaki takav detalj uspomena je na djetinjstvo... ... na neka drugačija osjećanja i življenja... |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vaš mali vrt je obasjala velika radost i sreća djetetu želim puno zdravlja i ljubavi, a roditeljima ustrajnosti
|
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je prekrasan, a vlasnik velikih okica najljepši. Uživajte i budite sretni i zdravi.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema puno stranica pa sam s veseljem prošetala od početka pa do kraja. Isplatilo se jer ti imaš u svojim fotkama ono nešto što mi se jako sviđa - pogled kroz tvoje oko. Opravdano nisi mogla voditi brigu i maziti svoj vrt, no meni se svidio i takav kakav je sad, baš mu paše taj štih pomalo patinast i posebno mi se sviđa tvoje nenametljivo vođenje nas posjetitelja kroz vrt tako da svatko od nas sam može doživjeti viđeno.
pogled mi se zaustavio na malom plavokapom cvjetiću kojemu želim svu sreću ovoga svijeta
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari 5510 - hvala na lijepom komentaru i željama, kao i na dobrom savjetu!
Karli - hvala ti na komentaru i lijepim željama, šaljemo iz Sk! moon - jako mi je drago da si nas obišla, puno hvala na zanimljivom komentaru, kao i na lijepim željama za našeg cvjetića! Pozdravljam vas sve sa sličicom moje bebe Acer palmatum- a... Ako netko prepoznaje o kojem se kultivaru radi, bila bi jako sretna da me nauči. U proljeće i ljeto ima zeleno lišće, a u jesen je lijepe naranđaste boje... |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetnja tvojim vrtom je tako opuštajuća...divno zelenilo,preslatki sasušeni cvetići hortenzije,sve je lepo i skladno,ali novo biće,novi život u vašem domu je nešto najvrednije i želim vam svu radost i veselje ovoga sveta!
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je preživio i bez tebe, a gubici se lako nadoknade. Imala si najbolji mogući razlog odsustva iz vrta, bebač je prekrasan ! Želim vam puno lijepih zajedničkih trenutaka i plavookom ljepotanu puno sreće i zdravlja u životu ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam već na tvojoj temi, u vašem malom/velikom vrtu, ali se nisam oglasila. Sada moram.
Prvo veeeeelika pusa tvom sinčiću. Presladak je! Zatim još jedna tebi koja si hrabro izdržala devet mjeseci mirovanja. Isplatilo se! Zatim ti moram reći da te zamišljam kao kneginju koja u dokolici šeta ovim čarobno tajanstvenim vrtom sa suncobranom u ruci. Na to me asocira svaka sličica ovog prekrasnog okoliša. Uživaj uz svoje malo zlato, a kad dođe proljeće i sve se rascvjeta, zaboravit ćeš na uginulo cvijeće. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki cvijetak me raznježi, ali djetešce u naručju raznježi me puno više. Uživajte u svakom danu, u svakom trenutku, uživajte jedno u drugome. Zdravi i veseli bili!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina - hvala od srca na lijepim riječima! Drago mi je što si posjetila naš mali vrt
Ma svjesna sam ja da vrt bez promjena nije pravi vrt Mora se u njemu uvijek nešto događati i mijenjati, na ovaj ili neki drugi način... i dođi nam opet! lucy - hvala na posjeti i lijepim željama! Puno pozdrava uz sličicu ovojesenjeg ruha mog malog Acer palmatum- a Orange dream... |
|
Odgovori | Stranica <1 56789 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |