Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš mali vrt...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naš mali vrt...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2013 u 19:24
Prvi put šetam kroz tvoj vrt. Prekrasan je!!!!smile64
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2013 u 22:44
Da, vila, slažem se s tobom. Vremena je na žalost sve manje i imam osjećaj da mi garnitura za sjedenje postaje samo statista u vrtu, a tvoja upravo mami... i sve djeluje tako smirujuće kao da smo u nekom davnom, prošlom vremenu. 
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2013 u 18:02
Miranda - hvala na posjeti! Naš mali vrt je jedan prekrasan prostor, kako reče SlavujVk, koji će jednog dana biti pravi cvjetni raj! U njega zaista treba uložiti još puno posla, velikih promjena, novih ideja i ulaganja...
Do tada nam svake godine neke druge kombinacije jednogodišnjeg cvijeća i povrća uveseljavaju svaki slobodan trenutak...

Bucka123 - baš sam zalutala danas i do tvog vrta i nadam se nekim novim slikama! Sjedi u garnituru napokon i fotić u ruke! Smile

Čini mi se kao da je jesen nekako neprimjetno i prerano došla ove godine kod nas... Zato mi valjda cvjetne gredice izgledaju tako prazno i jadno.. iako svašta, srcu mi drago, raste po njima...

Evo i par jesenjih slika

Solidago rugosa je lijep i u jesen...

Uvijene grane ukrasnog lješnjaka...

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 11:58
Evo  malo jesenjih slika od nas, pošto od zime još nema ni traga....

Hortenzija mi je uvijek lijepa i zanimljiva...

Orhideja Ludisia

Evo napokon da predstavim našeg novog člana obitelji, zbog kojeg je vrt ove godine bio na " mirovanju"... Smile

Lijep pozdrav svima! smile73
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 12:46
Draga vila, upravo kada sam ti željela pohvaliti vrt u "zimskom" izdanju, orhideju u punom cvatu ... kad ono, nešto najljepše, nešto najslađe, ...  jedna mala mrvica s prekrasnim plavim okicama.

Draga vila, znam da su fraze, ali cijeloj tvojoj obitelji želim obilje zdravlja, sreće, ljubavi i mnogo sretnih trenutaka s ovim malim čovjekom. smile84
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 14:49
vila iskreno se pridružujem bucki  123 u svakoj rječismile79
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 16:08
Bucka 123, blue sky - hvala vam od srca na tim prekrasnim željama! On je svakako naš najdraži cvijetak, godinama željen i čekan... Devet mjeseci sam bila na strogom mirovanju pa je vrt nažalost bio uglavnom prepušten sam sebi, ali nadam se da su biljke izdržale... neke su nažalost podlegle mom nemaru, ali većina je još uvijek tu,... Ipak ima dosta praznina za popuniti, to mi je svakako plan za proljeće, naravno, koliko nam financijska situacija bude dopuštala...

Imam dosta prostora na sjenovitim mjestima tek prošaranim sunčevim zrakama, pa se nadam da ću nabaviti koju hostu, hojheru, ako nađem voštani zvončić, da prave društvo hortenziji i anemonama...

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 16:16
Skitam redom jer dugo nisam imala vremena pa se oduševih jesenskim sličicama a na kraju i posebnom cvijetku, oprosti mi , znam da se brineš o cvijeću ali on je zasjenio sve, velika pusa svima ali njemu ne samo pusa već pusetina do neba, neka ga anđeo čuvar svaki dan čuva, uz vašu ljubav
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 23:59
Meni se je dopao i tvoj jesenski vrt ali najvise od svega dopao mi se
najmladji clan tvoje obitelji , kojem zelim sve zdravlje i svu srecu ovog svijeta !
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2014 u 14:09
Aralija, gute Fee - Puno vam hvala na predivnim željama za mog jedinca!
Svaki dan obavezno prošetamo po vrtu i već sad mu je jako zanimljivo dok mu pričam o biljkama i planovima za proljeće Smile
Biti će to sigurno najljepše proljeće do sada...
U tom očekivanju, evo jedan, još uvijek jesenji, detalj iz našeg malog vrta...

Svaki takav detalj uspomena je na djetinjstvo...
... na neka drugačija osjećanja i življenja...

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2014 u 15:09
vaš mali vrt je obasjala velika radost i srećasmile71 djetetu želim puno zdravlja i ljubavi, a roditeljima ustrajnostismile81smile162
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2014 u 17:56
Vrt ti je prekrasan, a vlasnik velikih okica najljepši. Uživajte i budite sretni i zdravi. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2014 u 18:22
Nema puno stranica pa sam s veseljem prošetala od početka pa do kraja. Isplatilo se jer ti imaš u svojim fotkama ono nešto što mi se jako sviđa - pogled kroz tvoje oko. Opravdano nisi mogla voditi brigu i maziti svoj vrt, no meni se svidio i takav kakav je sad, baš mu paše taj štih pomalo patinast i posebno mi se sviđa tvoje nenametljivo vođenje nas posjetitelja kroz vrt tako da svatko od nas sam može doživjeti viđeno.
pogled mi se zaustavio na malom plavokapom cvjetiću kojemu želim svu sreću ovoga svijeta smile82
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2014 u 20:22
Mari 5510 - hvala na lijepom komentaru i željama, kao i na dobrom savjetu! Heart

Karli - hvala ti na komentaru i lijepim željama, šaljemo smile79 iz Sk!

moon - jako mi je drago da si nas obišla, puno hvala na zanimljivom komentaru, kao i na lijepim željama za našeg cvjetića! Hug

Pozdravljam vas sve sa sličicom moje bebe Acer palmatum- a...
Ako netko prepoznaje o kojem se kultivaru radi, bila bi jako sretna da me nauči.
U proljeće i ljeto ima zeleno lišće, a u jesen je lijepe naranđaste boje...

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 19:37
Šetnja tvojim vrtom je tako opuštajuća...divno zelenilo,preslatki sasušeni cvetići hortenzije,sve je lepo i skladno,ali novo biće,novi život u vašem domu je nešto najvrednijeHug i želim vam svu radost i veselje ovoga sveta!smile79 
The impossible is often the untried.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 21:26

Vrt je preživio i bez tebe, a gubici se lako nadoknade.
Imala si najbolji mogući razlog odsustva iz vrta, bebač je prekrasan !
Želim vam puno lijepih zajedničkih trenutaka i plavookom ljepotanu puno sreće i zdravlja u životu !

smile79

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 16:21
Betty Boop, Anastazija - hvala vam na posjeti i lijepim željama!
Šaljemo veliku smile79  uz sliku Passiflore, divnog podsjetnika na ovo posebno ljeto...

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 19:46
Bila sam već na tvojoj temi, u vašem malom/velikom vrtu, ali se nisam oglasila. Sada moram.
Prvo veeeeelika pusa tvom sinčiću. smile79 Presladak je! Zatim još jedna tebi koja si hrabro izdržala devet mjeseci mirovanja. smile79 Isplatilo se!

Zatim ti moram reći da te zamišljam kao kneginju koja u dokolici šeta ovim čarobno tajanstvenim vrtom sa suncobranom u ruci. Na to me asocira svaka sličica ovog prekrasnog okoliša.
Uživaj uz svoje malo zlato, a kad dođe proljeće i sve se rascvjeta, zaboravit ćeš na uginulo cvijeće.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2014 u 00:06
Svaki cvijetak me raznježi, ali djetešce u naručju raznježi me puno više. Uživajte u svakom danu, u svakom trenutku, uživajte jedno u drugome. Zdravi i veseli bili!
Sutra je novi dan.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2014 u 16:00
Andina - hvala od srca na lijepim riječima! Drago mi je što si posjetila naš mali vrt Smile
Ma svjesna sam ja da vrt bez promjena nije pravi vrt Smile Mora se u njemu uvijek nešto događati i mijenjati, na ovaj ili neki drugi način...

smile79   i dođi nam opet!

lucy - hvala na posjeti i lijepim željama!

Puno pozdrava uz sličicu ovojesenjeg ruha mog malog Acer palmatum- a Orange dream...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.