Sedum burrito |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Malo ima neobičnu rast.
![]() ![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Draga Anđelka, jel to slika naopako ? Meni to nešto ne štima, pa nikako da vidim o čemu se radi.
U čemu ti je posađen, gdje ga držiš ? Inače mi se ne čini loš, osim ovih golih grančica. Njih možeš i odrezati, ali i ne moraš, jer iz golih grana znaju potjerati nove.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
anđelka, meni bi prvo palo na pamet ili previše vode ili nedostatak svjetla/sunca, a tvoj mi se ne čini mokar, a izgleda da ima i svjetlosti, bar po ovoj slici
djeluje mi zdrav i čvrst... kao što je glikica rekla, nej otopli, izbaci ti njega na sunce pa će se na golim djelovima opet pojaviti male točkice, budući listovi |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Baš zanimljiva tegla, a i on je lijep.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasan me
sigurno ga je bilo teško presađivati radi osipanja, ali ti si to stručno odradila, izgleda odlično
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
moon, ima dijelova grana koje su gole, ali u principu sam zadovoljna. Ispalo je bolje i lakše nego kaj sam mislila da bude. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anastazija divan je,kao i svi tvoji sukulenti.
![]() |
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Anastazija, krasan ti je ovaj.
![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Anastazija, bome lijepi burito!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Društvo drago,meni treba savjet!
![]() Početkom svibnja sam kupila burrito. Izgleda zdravo i dobro napreduje,ali mu je razmak između listića veći, tako da izgleda izduženo. Sudeći po svemu pročitanom,malo mu je svijetla... ali koliko mu,zapravo,treba? Sada je na balkonu,ali u "debelom" hladu. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Miranda sedum buriti voli sunce, koje mu ti sigurno možeš pružiti. Kako ti je sad u sjeni stavi ga na jug gdje ima jutarnje sunce a za dva tjedna može na cjelodnevni sunčani tretman i bit će ti zahvalan
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Aralija,hvala!
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Povratak na obnovu teme.
Sedum buritto sam dobila na poklon kao prvu biljčicu, odnosno dva pelcera (slinila sam kao mala beba na slikama Vaših) od naše forumašice priključivši se svijetu cvjetoljubaca , rekla sam kad sam ga dobila da i ja imam konja za trku (čak sam bila i malo kritizirana, da je to daleko oda dobrog konja), ali znam da sam imala samo malo ždrijebe koje raste u prekrasnog konja. Evo ga danas nakon dvije godine
![]() M. Kaktusiću ja sam ponosna
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
aralija, jako lijepo je napredovao u ove dvije godine, pravi ljepotan
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |