moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Korisnik | |
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno rascvjetano, lopoč me oduševio. A tek povrtnjak ... kao po špagici. Samo da ne bude "nepredviđenih situacija" i imat ćeš svega u vrtu. Bravo.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Kamenjarka, dobrodosla. Ne brini, nije uvijek ovako, kad se zatravni onda fotic ostaje u futroli
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Lucy, hvala na posjeti
![]() Trudim se koliko stignem, kad cura jos malo naraste moci cu vise ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
JoipaNu imas pravo, puno je posla uz djecu i posao, ali nema ljepseg osjecaja od onog kad vidis plodove svog rada
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
e vridna ženo koji pvrtnjak i voćnjak nigdje ni jedne travke svaka čast jer u mom povrtnjaku i voćnjaku ne izgleda baš tako a imam ja to sve samo što malo ispašta haha
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijepa serija slika i povrtnjaka i cvijetnjaka. Puno je sati rada uloženo da bi sve izgledalo upravo ovako kako izgleda.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
preljepo...nek si malo vremena uhvatila...imas dosta posla,nije lako...sve samo obici a ne urediti...cvijkece ustaje i divno je...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Njegovo velicanstvo povrtnjak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Svidja mi se kombinacija boja nigelle i rumenike. A sedum samo sto nije procvao...
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Nikako da sjednem i napisem koju rijec...kraj guzve na poslu i obiteljskih obaveza zadnje vrijeme jedva da stignem i otici do Drave. A kad malo i odem, uglavnom se bavim povrtnjakom pa zaboravljam poslikati trenutno stanje u vrtu.
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Joj, i ja. A rastu tako brzo, za par godina od njih postane vec pravo drvo.
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Predivne kovrčavice... obožavam te vrbice.
![]() |
|
![]() |
|
Lucy
![]() Rabarbara ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Uživala sam u čarobnim prizorima tvoje drvene nastambe u blizini starog toka Drave.
![]() |
|
Rabarbara
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kamenjar je lijepo krenuo s popunjavanjem!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pozdrav, Mari .
Ajama dobrodosla, kako bih se ljutila, dobar savjet zlata vrijedi. Vec sam razmisljala da ogradim gredice nekim ciglicama ili necim, ne toliko zbog estetike koliko zbog trimera i kosilice, koji su mi prosle godine uzeli par zrtava. Bacit cu se na posao cim stignem. ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sve ti se budi.ja bih ako mogu nešto predložila.malo s nečim ogradi gredice i nasipaj još zemlje-izdigni ih.bit će lakše i tebi i biljkama pogotovo zato što nisi svaki dan u vrtu.
nadam se da se ne ljutiš.to je moj dobronamjeran prijedlog,a ti ga usvoji ili ne moraš
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
živahno i u kamenjaru
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ma nema ni kod mene puno sada.....malo proljetnica i to je to.....ali brzo ce se to sve rascvasti....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Da, stvarno je posebna. Tim vise sto kod mene trenutno ima malo cvjetajucih biljaka, pa se jos jace istice...
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |