vrt u ravnici |
Odgovori | Stranica <1 56789 30> |
Korisnik | |
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon slike,već sam mislila gdje je nestao taj prekrasan vrt
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovo sam prošetala ovim prekrasnim vrtom....moram ponavljati već rečeno: prelijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji užitak prošetati tvojim vrtom
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nick sve govori o tebi i tvom vrtu,pravi si rembrant za vrtove.......čista umjetnost
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamelia,Milica 7,Dijana,Flover,pozdravljam Vas hvala Vam na posjeti, nadam se da ce biti jos slika,(a nadam se da ce i kisa pasti ovih dana,ili ce je biti preko glave kada netreba.)
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram se ponavljati , užitak je prošetati tvojim vrtom, i kako netko reče pravi si Rebrant među vrtlarima ma BRAVO i još sličica molim
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam te Aralija, i hvala na hvali,bice slika samo da dobijem inspiraciju.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale i čestitke,za svu ljepotu koju nesebicno dijeliš sa nama!
Imaš prekrasne biljke, Dobro došao i dugo ostao!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovakvom vrtu inspiracija nikada ne fali!
Divan je kiceni Srem...tvoj vrt opravdava ovaj refren. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmo Rebrant gdje su sličice, daj taj kićeni Srijem
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem da je kod tebe pala kisa, pa ces dobiti inspiraciju za koju novu slicicu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan vrt - park, prekrasne biljke skladno posložene, vrlo romantično
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja zajedno s ostalima čekam tvoju inspiraciju. Nadam se da će brzo doći i nadahnuti te kako bi mi mogli uživati u tvom vrtu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste kiceni Srem-al nije lepo zivet u njem.Vrt mi sluzi da pobegnem od "stvarnog Srema"Pala je kisa i kod nas ali spustila se i temp. jutros 8 *C ,bas su velike temp. razlike. Jos nesto da kazem nadam se da necu prekrsiti pravila foruma-sto se tice Srema,da mogu bas bih pradedi
polomio noge pre nego sto je odlUucio da dodje u Srem.Hvala svima na poseti, bice jos fotografija,ali kod mene je izrazena samocenzura,tako da se vrlo tesko odlucujem kada i sta cu staviti na forum,pozdrav svima iz "kicenog Srema " |
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj biti toliko samokritičan ni prema pradedi ni prema sebi, divota je to što radiš i što imaš Najljepše od svega je da imaš gdje napunit batrije za bolje sutra
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moj, kad je o vremenu riječ, ove bi godine svi "pradedama lomili noge". Ali, što je, tu je. Suša je odnijela svoj danak, ali neko je bilje bilo sretno i s takvim vremenom. E sad je zahladilo kak se i priliči ovom dijelu godine i opet nismo zadovoljni. Ali čini mi se da su biljke zahvalnije od nas, sve su živnule.
Pogledaj malo vrtove naših prijatelja u Istri kako ih je spalila vrelina sunca i nestašica vode pa ćeš biti zahvalan pradedi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u pravu si anabistrice poslije ovih kisa kod mene sve zivnulo sem recimo mahuna koje su sasvim izgorile davnih dana.paradajzi su buknuli tako da su se do zemlje avile grane morala ih nanovo vezati.zametaka jso uvijek novih joa ako se ostvari sto najavljuju suncano jso neko vrijeme ima da se paradajza naberem.
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ana, to se odnosilo uopsteno, da ne pricam sta sam mislio pod pojmom "kiceni Srem" inace susa je mene malo pogodila ima gubitaka ali nije strasno,naucio sam i pitanje je sta od zimzelenog podnosi zemlju crnicu i suva vruca leta, to mene ne zabrinjava,svestan sam ja da ce tu uvek biti nekog dosadjivanja i zamene biljaka,ali nesto drugo mene zabrinjava nadam se da sam sada jasniji.Sto se tice paradajza,i kod mene je rodio kao i kod Pustolova,i jos ga ima,bice i zelenog za tursiju. Da ne preteram od 60 gnezda,bilo je oko 200 kg rajcica,tako da smo pravili cak 3 vrste kecapa i ljutice,i tasti sam dao i kuvali ga. .PozdravPS -zao mi je svih u Istri koji su pretrpeli stetu od suse.Pretpostavljam da znam kako im je.
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E" umjetniče" mislim da te u potpunosti razumijem-bez dodatnog obješnjenja, a što ćeš sad kako je tako je! Vrt i prezentacija vrta je za 10
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma glavno je da si jos sa nama. Tu se mozes izjadati, pohvaliti, pitati i da ne nabrajam...... Najbolje Cvjetno društvo.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Odgovori | Stranica <1 56789 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |