Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Frezija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Frezija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 20:14
Ma baš mi je drago da se je podigla iz zaborava ova tema jer upravo se spremam zasaditi frezije po prvi puta!
Čini mi se da će moje u tegle jer kako zna kod mene biti i temperature i ispod nule  ne bih voljela da mi se smrznu!Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 14:43
I ja sam jučer kupila lukovice frezije....
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 20:04
Čitajući ovo što je prethodno napisano htjela bih frezije posaditi u tegle ali imam pitanje.Držala bi ih na balkonu ali u ljeto je sunce na tom balkonu tek oko tri sata Confused, to će im biti malo sunca ili ne?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:41
Moje su uvijek u zemlji i iz godine u godinu ih je sve više, mislim da im je u zemlji bolje, samo neznam kako je kod vas zimi. Ja imam nekoliko boja, ali ova se najviše udomaćila i namnožila

život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:58
Da, kod nas ostaju u zemlji, a ove bijele sa manjim cvijetom se jako razmnože. One već cvjetaju. Kod mene će ubrzo procvjetati i one veće u bojama, imaju već velike pupove. 
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:10
Lantana, ti si krivac što sam ju kupila, jednostavno su me nagovorile tvoje fotkice Wink.A blago vama, vi ćete još malo i uživati u njima Smile.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:48
Ivna,ak ih sad,u teglu posadiš,i ti budeš uskoro uživala u njimaWink
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:53
Trčim onda, mislim sutra LOL.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 08:57
Zaista je prekrasna.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 19:09
I  ja sam svoju danas posadila, sada mi držite fige da se primi.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 20:00

Baš se veselim što su moje počele nicati, ali trebat će još vremena da budu kao Lantanine.

...............no, ako ne i procvjetaju ove godine, uživat ću u vašima...............
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 09:03
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Baš se veselim što su moje počele nicati, ali trebat će još vremena da budu kao Lantanine.

...............no, ako ne i procvjetaju ove godine, uživat ću u vašima...............

Bergenija koliko im treba da niknu od prilike?

Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 23:03
ja sam lani posadila frezije i ove koje su mi u teglama tima su listovi popadali po zemlji (još su zelene) a ove što su mi u vrtu tima listovi fino stoje. Sad neznam zašto??????  Dali je netko moža imao ovakvih "Problema" da se razumjemo i jedne i druge mi cvijetaju samo me nervira to što su ove u tegli listovi po zemlji
Na vrh
guro View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje guro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 11:36
Ukoliko frezije posadite najesen, mozete ocekivati treceg meseca ,za dan zena procvetale frezija.Sade se par santimetara osrednje se zalivaju i kod kuce se lako odgajaju.Ja ih imam nekoliko godina i prijateljima dajem deo likovica a i kupujem neke boje.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 15:37
Moje lukovice su niknule !!! Za sada tri su nikle od posađenih četiri komada!!!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 19:08
I moje 4 lukovice u tegli i 2 u zemlji zasad niknule smile213 ! Bravo za nas proljeće Wink.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 18:29

Moje frezije polako počinju cvjetati. Nisam očekivala cvijet ove godine .........baš su me obradovale!smile184

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 09:14

Šta se događa sa mojim frezijama???

Imaju samo četiri lista od proljeća i tako stoje? Gdje griješim?

Vidim da ivnine već cvjetaju...
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 07:40
Proljeće da te "utješim" Unhappy...Od ne znam niti ja koliko paketa frezija, niknule su mi na tri-četiri mjesta a procvijetale samo dvije i to tako siromašno da sam se jako razočarala...Istina da im cvijet prekrasno miriše ali i ja sam razočarana i ne zam što se i s mojim dogodilo?!?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 13:02
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Proljeće da te "utješim" Unhappy...Od ne znam niti ja koliko paketa frezija, niknule su mi na tri-četiri mjesta a procvijetale samo dvije i to tako siromašno da sam se jako razočarala...Istina da im cvijet prekrasno miriše ali i ja sam razočarana i ne zam što se i s mojim dogodilo?!?

Jučer sam pročitala cijelu temu da ne postavljam suvišna pitanja, i čini mi se da su dosta hirovite, po nekim postovima. Ali svejedno sam pokušala, s time da sam skužila da sam u zemlju trebala staviti i pijeska ( a ja nisam) pa je možda to zeza.....Ali mi je čudno da je jednostavno stala, niti vene, niti napreduje, malo čudno šta ne???

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.