Frezija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma baš mi je drago da se je podigla iz zaborava ova tema jer upravo se spremam zasaditi frezije po prvi puta!
Čini mi se da će moje u tegle jer kako zna kod mene biti i temperature i ispod nule ne bih voljela da mi se smrznu!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja sam jučer kupila lukovice frezije....
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Čitajući ovo što je prethodno napisano htjela bih frezije posaditi u tegle ali imam pitanje.Držala bi ih na balkonu ali u ljeto je sunce na tom balkonu tek oko tri sata
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Moje su uvijek u zemlji i iz godine u godinu ih je sve više, mislim da im je u zemlji bolje, samo neznam kako je kod vas zimi. Ja imam nekoliko boja, ali ova se najviše udomaćila i namnožila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da, kod nas ostaju u zemlji, a ove bijele sa manjim cvijetom se jako razmnože. One već cvjetaju. Kod mene će ubrzo procvjetati i one veće u bojama, imaju već velike pupove.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lantana, ti si krivac što sam ju kupila, jednostavno su me nagovorile tvoje fotkice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ivna,ak ih sad,u teglu posadiš,i ti budeš uskoro uživala u njima
![]() |
|
![]() |
|
Trčim onda, mislim sutra
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
I ja sam svoju danas posadila, sada mi držite fige da se primi.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš se veselim što su moje počele nicati, ali trebat će još vremena da budu kao Lantanine. ...............no, ako ne i procvjetaju ove godine, uživat ću u vašima...............
|
|
![]() |
|
Bergenija koliko im treba da niknu od prilike?
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
ja sam lani posadila frezije i ove koje su mi u teglama tima su listovi popadali po zemlji (još su zelene) a ove što su mi u vrtu tima listovi fino stoje. Sad neznam zašto?????? Dali je netko moža imao ovakvih "Problema" da se razumjemo i jedne i druge mi cvijetaju samo me nervira to što su ove u tegli listovi po zemlji
|
|
![]() |
|
guro ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Ukoliko frezije posadite najesen, mozete ocekivati treceg meseca ,za dan zena procvetale frezija.Sade se par santimetara osrednje se zalivaju i kod kuce se lako odgajaju.Ja ih imam nekoliko godina i prijateljima dajem deo likovica a i kupujem neke boje.
|
|
![]() |
|
Moje lukovice su niknule !!! Za sada tri su nikle od posađenih četiri komada!!!
|
|
![]() |
|
I moje 4 lukovice u tegli i 2 u zemlji zasad niknule
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moje frezije polako počinju cvjetati. Nisam očekivala cvijet ove godine .........baš su me obradovale! ![]() |
|
![]() |
|
Šta se događa sa mojim frezijama??? Imaju samo četiri lista od proljeća i tako stoje? Gdje griješim?
Vidim da ivnine već cvjetaju...
|
|
![]() |
|
Proljeće da te "utješim"
![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam pročitala cijelu temu da ne postavljam suvišna pitanja, i čini mi se da su dosta hirovite, po nekim postovima. Ali svejedno sam pokušala, s time da sam skužila da sam u zemlju trebala staviti i pijeska ( a ja nisam) pa je možda to zeza.....Ali mi je čudno da je jednostavno stala, niti vene, niti napreduje, malo čudno šta ne???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |