Aranzmani za moju dusu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala Moon, ljepota je u đurđicama, jako ih volim.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
đurđice su posebne - bakino cvijeće, a njihova jednostavna elegancija i nenametljivost je očaravajuća
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
i miris, i miris.
|
|
|
|
![]() |
|
da, miris ne smijemo zaboraviti
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga ana, saša š. ti nije ni do koljena, ovaj paket aranžman je prelijep
![]() |
|
![]() |
|
O hvala Natalija, to je jako veliki kompliment. Valjda S.Š. ne čita ove naše prepiske
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
anabistrica, sve pohvale za tvoja djela.
![]() Svaki aranžman je poseban za sebe. Ne mogu nikoga izdvojiti; od bora, uskrsnih ukrasa, pa do predivnih poklona. Prekrasno! Kako si i sama rekla, igraj se i dalje, a ja ću i dalje s guštom pratiti tvoju igru. ![]() |
|
![]() |
|
Belica, bambusove štapiće sam ljepila silikonskim ljepilom isto kao i ukrase na njih. Tak je najjednostavnije i najčvršće. Borek sada stoji u radioni na ormaru zamotan u najlon pa ga možeš vidjeti kad dođeš.
Silvy, dobro mi došla u moj kutak. Ja ću se dalje igrati, a ti opet navrati.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
romantično
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Ružo,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Paketić ukrašen đurđicama i vrpcom koja kao da je kreirana upravo za to nježno cvijeće sigurno bi svatko želio primiti, pa makar bio i prazan. Upravo po mom ukusu ![]() Košara s cvijećem, kako Ruža kaže, baš je romantična. Jesi li je ti plela? Ani, sigurno imaš još kreacija za koje možda misliš da nisu baš za pokazati. Uslikaj ih molim te
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Bucka, hvala na posjeti. Kutija ipak nije bila prazna, a osoba kojoj je to poklonjeno voli lijepo zapakirane poklone pa sam se potrudila. Košaricu nisam plela, makar sam i to htjela probati ali nemam od koga naučiti. Probala sam po knjigama ali mi neide. Zato i raste vrba u dnu povrtnjaka pa sad služi kao živa ograda.
Trenutno nemam kaj uslikati.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
poklon ukrašen đurđicama djeluje vrlo profinjeno, a košarica s rožicama veselo...svaka čast koka
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ana, aranžmani su prelijepi.
Čudno je koliko jedna ideja i kap kreativnosti mogu u tolikoj mjeri nešto uljepšati. |
|
![]() |
|
Sara, Makk, hvala. Raduje me kad se i drugima sviđaju aranžmani.
|
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Draga, prosetala sam ovim stranicama I uistinu uzivala - sve je divno, I sama se volim igrat I pravit aranzmane od onog sto mi je dostupno. (mozda I ja stavim par slikica)Svaka cast
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |