Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Rezano cvijeće i aranžiranje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Aranzmani za moju dusu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Aranzmani za moju dusu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
Korisnik
Poruka
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 00:36
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 01:23
Hvala Moon, ljepota je u đurđicama, jako ih volim.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 12:14
đurđice su posebne - bakino cvijeće, a njihova jednostavna elegancija i nenametljivost je očaravajuća
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 00:25
i miris, i miris.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 00:42
da, miris ne smijemo zaboraviti
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 19:35
draga ana, saša š. ti nije ni do koljena, ovaj paket aranžman je prelijep Star
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:24
O hvala Natalija, to je jako veliki kompliment. Valjda S.Š. ne čita ove naše prepiske LOL.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 11:19
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Neki sam dan iskoristila sezonu cvatnje đurđica za aranžiranje poklona
predivnoClap
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 13:53
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

A ovo mi je ovogodišnji bor napravljen od bambusa

Ja tek sad vidim ovo, je da nije baš vrijeme LOL ali ovo mi je fenomenalno, već se 3 godine nakanjujem takvo drvce od grana napraviti i uvijek mi mozak nekam drugdje skrene. Jesi ih lijepila ili žicom spajala draga ?
belica,zagreb
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 15:24
anabistrica, sve pohvale za tvoja djela. Clap
Svaki aranžman je poseban za sebe. Ne mogu nikoga izdvojiti; od bora, uskrsnih ukrasa, pa do predivnih poklona.
Prekrasno! Kako si i sama rekla, igraj se i dalje, a ja ću i dalje s guštom pratiti tvoju igru. smile79
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 14:17
Belica, bambusove štapiće sam ljepila silikonskim ljepilom isto kao i ukrase na njih. Tak je najjednostavnije i najčvršće. Borek sada stoji u radioni na ormaru zamotan u najlon pa ga možeš vidjeti kad dođeš.
Silvy, dobro mi došla u moj kutak. Ja ću se dalje igrati, a ti opet navrati.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 23:40

Krenula je sezona ruža pa nije teško složiti buketić za rođendan. Ovaj puta je u košarici

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 23:54
romantično Clap
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 23:25
Ružo, Hug
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 11:59
Paketić ukrašen đurđicama i vrpcom koja kao da je kreirana upravo za to nježno cvijeće sigurno bi svatko želio primiti, pa makar bio i prazan. Upravo po mom ukusu Heart

Košara s cvijećem, kako Ruža kaže, baš je romantična. Jesi li je ti plela?

Ani, sigurno imaš još kreacija za koje možda misliš da nisu baš za pokazati. Uslikaj ih molim te
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 22:14
Bucka, hvala na posjeti. Kutija ipak nije bila prazna, a osoba kojoj je to poklonjeno voli lijepo zapakirane poklone pa sam se potrudila. Košaricu nisam plela, makar sam i to htjela probati ali nemam od koga naučiti. Probala sam po knjigama ali mi neide. Zato i raste vrba u dnu povrtnjaka pa sad služi kao živa ograda.
Trenutno nemam kaj uslikati.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 21:48
poklon ukrašen đurđicama djeluje vrlo profinjeno, a košarica s rožicama veselo...svaka čast koka Clap!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 22:04
Ana, aranžmani su prelijepi.
Čudno je koliko jedna ideja i kap kreativnosti mogu u tolikoj mjeri nešto uljepšati.

(")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:56
Sara, Makk, hvala. Raduje me kad se i drugima sviđaju aranžmani.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 19:17
Draga, prosetala sam ovim stranicama I uistinu uzivala - sve je divno, I sama se volim igrat I pravit aranzmane od onog sto mi je dostupno. (mozda I ja stavim par slikica)
Svaka castsmile99
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.