Orhideje - generalna tema |
Odgovori | Stranica <1 56789 33> |
Korisnik | ||
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Emilly svaka čast, predivna je.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Emilly i Zvjezdana, raspišite se ovdje malo o Drin-u....please
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hehe a neznam ti ja puno o njemu :D čekam da mi dođe od tebe pošiljka pa da krenem u šprickanje :D
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vande su predivne, stvarno si prava majstorica kad ti je vanda tako krasno procvjetala
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A ja si neću dugo, dugo moći oprostit kaj nisam imala više para sa sobom kad smo mali kaktus i ja kupovale poklon za Lantanu!! Naletjela sam na vandu za 99 kn i to sa cvijetom!!! Glupaća, mogla sam se sutradan vratiti u VŽ!! Nije mi uopče to palo na pamet do ove sekunde !! A kukam sama sebi već mjesec dana!! Ali prežalit je neću tako dugo dok je ne ulovim opet na tom položaju!!!
|
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja mogu samo copy paste Moje su pošpricane 2 puta, još smo u eksperimentalnoj fazi Koristiš 0,5-1 ml jednom u 7 dana |
||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo copy/paste o DRINU
autor: Nenad Bizic DRIN Tekuće mineralno gnojivo – prirodni fiziološki biostimulator Drin aktivira biokemijske i enzimatske procese u biljci i poboljšava rezultate metabolizma i procese sinteze. Sadrži visoko koncentrirane L-? aminokiseline, kao što su alanini, arginin, asparginska kiselina, cistein, glutaminska kiselina, glicin, hidroksi prolin, histidin, izoleucin, metionin, fenilalanin, prolin, serin, treonin, triptofan, tirosin, valin, koje su potrebne za sintezu proteina. Te aminokiseline biljka brzo asimilira. U prirodi se te aminokiseline tvore biokemijskim procesima, te mi ubrzavamo taj proces dodavajući ih direktno na list te je metabolizam puno brži. Aminokiseline stimuliraju razvoj i metabolizam brojnih organa biljke, poboljšavaju učinak mikroelemenata, pospješuju njihov brzi premještaj po biljci u organe u kojima su potrebni. Ostale komponenta su prirodni biološki poboljšivaći – to su vitamini, posebno B6 (folna kiselina) i Atca (N-acetil-tiazolidin-4 ugljična kiselina) koji je prethodnik cisteina (to je vrlo važan aktivator metabolizma). Sa upotrebom Drin-a poboljšavamo fotosintezu, respiraciju, sintezu proteina, sintezu ugljičnih hidrata, nukleinskih kiselina, lipida,…). Drin stimulira klijanje, ukorjenjivanje, cvjetanje, povećanje plodova, pomaže biljkama da lakše podnesu različite stresove (previsoka temperatura, preniska temperatura, tuča , suša, pri napadu bolesti i štetnika)…. DOZACIJA: uobičajene doze DRINA-a su od 05-1 ml/ldonju dozu koristimo kod redovite primjene, jednom u 7-10 dana, da bi stimulirali biljku na rast, cvatnju, dali malo energije gornju dozu od 1 ml koristimo kod svih stresnih situacija (isušivanje, presađivanje, bolesti i štetnici, razmnožavanje, biljke bez korijena, novo pridošle biljke, izmrzavanje isl)najbolje pripremiti male količine preparata, jer pripremljenog je preporučljivo držati do 7 dana (ne na pretoplom mjestu)treira se cijela biljka, prskanjem sa raspršivačem sa što stinijim kapljicama ne preporučujem po cvijetovima, ali da po pupoljcima i cvjetnoj stapci.....ne prskati biljke po najtoplijem dijelu danasvaka primjena van preporučene je na vlastitu odgovornost |
||
Per aspera ad astra.
|
||
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo to je o DRINU pa tko hoće.. stavim i temu negdje još :)
ja još nisam špricala čekam svoju dozu :) bebolina hvala još jednom ;) |
||
Per aspera ad astra.
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zvjezdana, baš si
Hvala ti do neba
|
||
|
||
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Joj bebi pa ti si srce što ćeš mi ga poslati da ne kupujem bezveze veliko pakovanje kad bi ga potrošila :D kad potrošimo možemo opet tako uzeti pa podjeliti jer se ne isplati uzimati od dl pakiranje
Evo tu je tema pa možete tu pisati dojmove kad počnu :D DRIN |
||
Per aspera ad astra.
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
uf onda jedva čekam da mi dođe da mi se oporavi ova koju je pauk napao a i ove koje sam presadila da malo dobiju ma sve ću pošpricat u biti hehe
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
----------------------------------------
Odlično
|
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hehehe ali mislim da to može i za ostalo bilje baš ću ga pitati može li se i adeniume s njim :D jer je to i za povrće i sve u biti dobro
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Za nekoliko dana ćeš dobiti povratnu informaciju ako prežive
|
||
|
||
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hahahaha jesi ih pošpricala :D i emilly kaže da je :D budemo vidili :) ja mislim da nemože škodit
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 56789 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |