Decoupage by maris40 |
Odgovori | Stranica <1 56789 20> |
Korisnik | |
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan ormaric za kljuceve
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Sarita,to mi je nova salvetica,morala sam nešto napraviti.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno draga!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje dobro raspucavanje
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tanja,ali moram priznati da me malo zezao taj 2k classic.Ja bi to prije nazvala ,dobar kamuflaž.
Monstera,. |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako dobro, zapravo odlično. To je sigurno salvetica sa sajma, sve smo izgleda požurile doma raditi sa novim motivima.
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Okić,da ,to je salvetica sa sajma.Jučer sam jedva čekala da dođem doma i bacim se na posao.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeee.....divno! Šta ti noćas nisi spavala? Fenomenalan mi je ormarić
Na slici izgleda dosta velik, kojih je dimenzija i gdje si ga nabavila? Baš mi se sviđa to što ima staklena vrata....
2k mi je super!
|
|
suza1801
Pustio korijenje Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super je ormarić ...fenomenalna salveta ... sad kad gledam sve te vaše nove radove i nove salvetice još mi je više žao kaj nisam bila na sajmu |
|
happy ...happy ... :))
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Janida na slici izgleda velik,a zapravo je 23x30 cm.Ljepši je uživo,ali kad ga slikam čisto druga priča.Kupila sam ga u Perlici prije nekih desetak dana. I meni se svidio zbog staklenih. vrata. |
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Suza,baš mi je drago da ti se sviđa.A salvetica je sa sajma,dobro sam se naoružala s cvjetnim uzorcima,stvarno je bilo prekrasnih.Nemoj žaliti ,budeš išla idući puta,pa se, nadam se i vidimo. |
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da se vidimo ...ćim je jučer jani napisala datum 23.02 zalijepila sam si post-it na comp. i ništa me ovaj put neće spriječiti da dojašem u Zg
... i dragog sam već obavijestila da sam taj dan nedostupna za sve |
|
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super,onda ti ,pa se vidimo. |
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda još zapadne snijeg pa ću preko Sljemena
|
|
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništa te neće spriječiti,ako treba i. |
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...yeeesssss ...
|
|
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suza ako padne snijeg poslati čemo ti službu za vuču, tako da stigneš do sajma. A ako neku salvetu trebaš napiši pa bumo ti poslali. Ovu salvetu sam jučer vidjela u NBu, bila sam na rtečaju
. |
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Decoupage na plastičnoj kutiji(bombonjera)
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predlažem da otvoriš dućan sa svojim krasnim umejtninama
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |