Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 56789 85> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro poželio mi je pijevac, a svakako i ostale divne slike tvojeg vrta!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve su ruze predivne,antika je i mene osvojila jer je imam u mom vrtu ,a koliko imas ruza ?mene zadivljuje sto su sve to zdrave ruze
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko prekrasnih ruža. Svaka čast na kolekciji!
|
|
život je more
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, gioiaa, lantana, hvala na pohvali mojih ruža. Za sada ih ima oko 80, najviše od Viraga.
Gioiaa, je antika je lijepa, ali najviše volim žute penjačice, pa sam ove godine nabavila novu Golden Gate. Sad nestrplivo čekam cvatnju, a još je jaaako daleko.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E takve nam slikice trebaju u ovoj kišnoj i tamnoj noči,zaista i cvijeće i detalji prelijepi
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje ruže razvedrile su mi ovu kišnu noć... |
|
Time is something you can never get back..
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno sjecanje na ljeto
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su predivne imaš ih zbilja puno. Ali i ostatak tvoje "gredice" je poseban.
Imaš i oko za detalje... pjetao, vaze... ali očito i nježnu dušu... slika kišnih kapi i trešnje, koje više nema!O kvaliteti fotografija da ne pričam!
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujem, jako se volim igrati. A sretna sam kad nekome mogu uljepšati dan. Još da je zvučna kulisa pa da ne čujemo ovaj ludi vjetar vani, bilo bi baš dobro.
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni si danas stvarno uljepšala dan , hvala
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da i ja mogu nekome uljepšati dan jer je stvarno ružan. Barem tu kod mene u Zagorju. Puše vjetar i nosi snijeg.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme koliko ih je! To su samonikli ili?
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj zadnji zeleni kukurijek je samonikli?
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti puževi sve voleCvijeće ti je predivnobaš si unjela vedrine u ove hladne dane
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica draga , okice su mi skoro ispale , to su neopisive ljepote !
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu, zeleni su samonikli, a ja sam ih malo presadila k sebi u vrt.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuvaj oči , moraš me vidjeti kad vam se pridružim na . A ima i još puno slika.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |