Hawaii palma - Brighamia insignis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mojoj stalno žute i otpadaju listovi, mokra nije, suha nije, mislim da je razlog toplijna, tj. do sada je bila u dnevnoj sobi, grijanoj
premjestila sam je u negrijanu prostoriju pa ću vidjeti za par dana |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moja je na cjelodnevnom suncu .navacer je unosim u negrijanu prostoriju..za sad se dobro drzi,posadila sam je u mjesavinu vrtne i kupovne zemlje,zaljevam je pa otprilike svakih 8 dana
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
kad je budes nosila van,prvo par dana je stavi u laganu sjenu i onda po malo je navikavaj na sunce..neznam kolika ti je dnevna tem,,, ali ako je toplo ja bi nju ipka malo iznijela van |
|
Vir |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
vani je već neko vrijeme i napokon su joj počeli listići ići..lagano ali idu :) baš mi je drago što mi nije propala :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bas mi je drago zvjezdana ,bas sam se pitala sta li je sa tvojom hawajkom...moja je na suncu i dobro joj je vidim da izbacuje nove listice
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
kamenjar,kakve ljepe listove ima
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
kao blitva izgleda jeli tea
![]() prilikom transporta hawai palme iz zadra do kuce odlomio mi se jedan listic (vidi se malo i na gornjoj sliki) i taj listic nisam ga htjela kidat ,mislila sam kad pozuti,al uon uopće ne vene ,stoji tako kako jest |
|
Vir |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
ma tek su mali listići skroz :) ali svakim danom su sve veći..a ide ih odjednom puuuno bit će čupavica kad narastu :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Meni se čini da mojoj baš ne odgovara direktno sunce. Sad je napokon krenula rasti,kad sam ju stavila ispod prozora ne terasi. I listovi opet imaju lijepu boju, ne žute :/
|
|
![]() |
|
havajka mi tjera kao neke bočne izboje :O uslikam kasnije pa stavim
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() evo je ne vidi se baš najbolje nisam baš dobro mogla uslikati ali mislim da se može skužiti sastrane idu listovi u paru kao nova grana na par mjesta |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ovo će biti čupavica od formata
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
radujem se listicima tvoje palmice zvjezdana....bit ce to ljepotica prava dok joj listici porastu
|
|
Vir |
|
![]() |
|
jedva čekam :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i ja sam čitala da ne voli jako sunce, ali videći biljku od kamenjar u subotu... nisam sigurna, prekrasna je, bujna i zdrava, a cijeli dan na sunčanju
zvjezdana tvojoj je trebalo malo duže, ali sad će nas ugodno šokirati frizurom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moja je cijeli dan na suncu,pratim je ,ako bi bilo sta primijetila sklonila bi je,cak ju je vjetar posteno šibo al nije pokazivala da joj smeta ..valjad ni nece ,ja nemam hlada pa mi odgovara da mi biljke budu na suncu
|
|
Vir |
|
![]() |
|
evo je slikana danas,sunce je przi ,vjetar je udara a ona je zdrava i lijepa
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Preljepo bravo cure!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |