monstera nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima, ima.... trajnice da.....eeeeeee samo su sitne jos .....darovi dobrih dusa s ovog foruma i naravno moje divne susjede....al kad se rasire
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
I moje ovogodišnje trajnice su sitne, ali se zato one od lani pripremaju za cvatnju!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
tu su karanfili....procvali cak, samo se ne vide od tulipana
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Supeeeeer Monnica! Sad samo pazi hoće li biti kakvog krupnog tobolčića i čekaj da dozreli.....Moram priznati da sam sa sjetvom karanfilića počela prošle godine i baš me nešto krenulo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
e moja monstera....moj djed se bavio prodajom sadnica cvijeca.....cijelo ljeto sam skupljala sjemenke kao dijete....i svima kazem da ovo sto mi sijemo po prozorima je pomalo bez veze, jer te biljcice uglavnom klonu....ili sijati u plastenik ili direktno na gredicu....meni osobno najbolje uspije sve sto posijem u recimo 11-tom mjesecu vani u gredicu....te biljke su mi najzdravije....eto...mozda sam ti pomogla malo
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Meni je moj plastenik puno pomogao, jako puno i brzo toga nikne unutra...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ako netko ima ovakav šeboj, Molim da mi sakuplja sjemenke, naravno vraćam nekim sjemenkama svojeg cvijeća koje budem imala...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Virni kod mene. Ako je takav, da ga označim i ne potrgam.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Idem odmah...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ja imam mix sjemena žutog i crvenog, pa ako je to to, tipni mi u pp
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ima li zainteresiranih za kupnju sjemena Jeju dinje i Peruanske jagode pola-pola?
![]() ![]() ![]() ![]() - Riješeno!- |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ima li netko par reznica Ceanotusa, a da bi bio voljan pokloniti?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ima li tko sjeme, biljku žutog alisuma?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tražim par reznica lavande budrovke i ružmarina koji opstaje u kontinentalnim uvjetima, ako netko ima i voljan je pokloniti....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga monstera neznam koja je lavanda koju ja imam, ostalo mi je još tri komada u plasteniku pa ti mogu poslati ako odgovara opisu budrovka, nije ona visoka koja ružno izgleda kada ostari nego niska, a imam i reznice ružmarina kontinentalnog. Bez obzira što je za naše krajeve ove zime mi je pola grana izmrznulo. Pošalji mi adresu na pp pa ti ovaj tjedan pošaljem.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail ti si jedno veliko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Vidim da sam zakasnio sa ružmarinom!
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ako mi ružmarin ne uspije, onda znam gdje ću opet tražiti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Može
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |