moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 5678> |
Korisnik | |
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posađen je samo krumpir još prije 3 tjedna, a ovo ostalo nastupa danas popodne i do kraja ovog tjedna
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja rabarabara isto cvjetala ali sam otkinula cvijet da se ne crpi. Lorice, ako želiš sačuvati sjeme, onda ga ostavi dok ne bude zrelo ( dok se ta stapka na kojoj je sjeme osuši, onda je sjeme zrelo) a ako ne želiš sjeme, odmah ga kidaj čim se pojavi da ti ne crpi biljku.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na savjetovanju
|
|
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će opet svega ,domaćega.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, radimo na tome, hvala na posjeti
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolki krastavci!!! To je i za kiseljenje? Ja imam kopra ako buš trebala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da to je za kiseljenje, spočetka nešto i za salatu, budemo se dogovorile....
|
|
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lorice10,
napokon sa užitkom prelistala tvoj povrtnjak od a do ž. Prava si vrijednica, kako sa povrćem, sada i sa cvijećem. Uvijek me ovakve slike podsjete na dane kada sam brala "fažol", grašak (a i jela ga onako u berbi), vadila krumpir,...kiselila krastavce, zelene pomidore, zakapala mrkvu u pijesak, ribala i gazila zelje,... Sada je toga puno manje, ali uvijek idem pomoći mami i tati oko spremanja zimnice. za vrijedne ruke naše mlade cure. |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A lorice koliko krastavaca!!!!Stvarno puno toga radite,vrijedni ste svi.Posebno mi je lijepo vidjeti tebe tako mladu,a voliš raditi.
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvy i Camellia hvala na posjeti
|
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko krastavaca ,moje je nešto pojelo još u klijalištu.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od mojih prvih nikao samo jedan, od druge ture "sunčani potok" niklo svako sjeme ima ih kao kod tebe ali ću ih raščupati
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliki povrtnjak, biti će tu posla ali i zadovoljstva
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno .
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AUH! Bogami krasno rodile, a moga hrušta više nema, raskolio ga grom Ma eto nas k tebi u štetu!
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijednica jedna,koliko posla...prekrasno,uredno,bujno...vidi se sa ljubavlju sve urađeno.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trešnje
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 5678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |