Cikas - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 56789 25> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOW zbilja možeš biti ponosna na svoje cvijeće
bravo za pomagače |
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, ti svratiš svaka dva mjeseca sa novim slikama!!! Daj ti malo više slikaj, znaš da smo ovisnici o slikama!!! Od prvih slika koje si stavila, tvoj vrt više nije za prepoznati!! Biljčice su ti krasno narasle i rascvijetale se!!! Kad popusti vručina, poslikaj malo cvijeće, pa nas razveseli!! Kako li je lijepo popit kavu u sjeni banana!! Mislim da jedino ti imaš takvu terasu na CIF-u!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me drage moje nakon malo duže pauze. Bila sam s vama u pregledavanju ali nisam sudjelovala. Sad neznam odakle da počnem.
procvjetala juka neka posebna vrsta lavande, trostruki cvijet |
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako to izgleda kad bura zapuše:
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovako je to izgledalo prije bure evo jedne ali vrijedne |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
one su neumorne |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bliži se kraj novog zida
na njemu već jedna skulptura |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
brugmanzija nije cvjetala ovo ljeto zato je sad ponijela pitanje je sad, dali će uspjet procvitat? |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno je imam! |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
One su ipak moje ljubimice |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo proširenje seoskog vrta
još nešto iz seoskog vrta |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponosna sam na ovo |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oduševljena sam bananama, pa zidić, pa skulpture pa sve ostalo
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako mi se sviđa tvoj vrt na posebno lijepom mjestu
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno,zid,banane...pravi cvjeti raj
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimalo me kako tvoj vrt sad kad dere bura i iznenadila se. Pa još ti gazanije cvjetaju kao usred ljeta....Zid napreduje, vrijedne ruke...
Vaze na zidu ne lete kad krene bura? Kod mene na jednom dijelu ne smijem staviti ništa... susjedi doleti i to u komadima, jer je njen vrt niži neka 3 m.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahahahah, proradila telepatija!!! I ti si čula da se te zove, a i ja sam pogodila kada treba doći u tvoj kameni vrt!!! Kao što sam i napisala, ti dolaziš svaka dva mjeseca sada ti je trebalo duplo vremena, ali rezultati su dovoljna isprika za kašnjenje!! Baš ste bili vrijedni , ali imaš čime obradovati!! Vjeruj mi, u slikama tvojih zidića ali i pogleda preko zidića, uživala sam kao da sam ih s tobom radila!!! Ostići su ti prekrasni, gazanijice, predivne palme, a tek banane, čak i silovane od bure, meni su prekrasne!! A tvoje ruke se jako vrijedne!! Pohvale tm, divno je kada se timski radi!! [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na šetnji kroz moja dva vrtića. Nadam se da ste uživale. Drugei put vas čekam sa jednim pičencem pa da nazdravimo.
baka-Itekako sa zidića leti ali ova slika je za mirna vremena. Gazanije su zaista neumorne, oćarana sam njima. Imam i pomladak free- Čula sam tvoj zov i eto me. Bila sam u bolnici u Zagrebu, operirana, dug oporavak, još uvijek previjanja u nedjelju ponovo za Zagreb.Nadam se kratko. Za sve vas jedna velika pusa |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno lipih stvari
Jako mi se svidjela srebrna jela, prekrasna je, ja sam je imala 5-6 godina u vrtu i onda se odjednom posušila. Cvijeće je prekrasno, a oduševio me zid sa skulpturama i malim ponarama (prozorčićima) sa cvijećem. Jedva čekam završetak radova. Pozdrav! |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |