POKLANJAM, nudim,darujem, dijelim cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
lORICA.....jel ima koja za mene
lukovica amarilisa,
i mladi ukorjenjeni crveni kalanchoe |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
ima, donesem ti
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Mijenjam ili prodajem sjeme vrsta:
Ginkgo biloba - ginko Elaeagnus pungens Chimonanthus praecox - kimonant Akebia quinata - peterolisna akebia Hylocereus undatus - pitaja Ameranthus caudatus - crveni repati šćir Passiflora ligularis - granadila Citrullus lanatus - lubenica Sorbaria sorbifolia Caragana arborescens Psidium guajava - guava Rhus typhina - ruj Rhus typhina "bailtiger" Phellodendron amurense Acer palmatum - japanski javor Acer davidii - davidijev javor Kolereuteria paniculata - zlatna kiša Cercis siliquastrum - judino drvo Tamus communis - bljušt Cornus alba - bijeli svib Fatsia japonica - japanska aralia Paliurus spina-christi Glochidion wilsoni Asclepias syriaca - cigansko perje Coffea arabica - kava Lonicera korolkowii Datura quercifolia Coix lacryma-jobi Carya cordiformis - gorki orah Valerianella locusta - matovilac Paulownia tomentosa - paulovnia Kochia scoparia var. trichophylla - ljetni čempres Solanum uporo - ljudožderska rajčica Nicandra physaloides Quassia amara Melia azaderach Catalpa bignonioides - katalpa Senecio cineraria - pepeljasti kostriš Santolina chamaecyparissus Santolina rosmarinifolia Cordyline australis Iris foetidissima Carex muskingumensis - američki šaš Juncus acutus - australijski sit Tražim sjeme vrsta: Cananga odorata - ilan ilan Asimina triloba - pawpaw ili indijanska banana Jacaranda mimosifolia - jakaranda Aristolochia elegans Delonix regia Jatropha Dicentra spectabilis - srdašce Chenopodium capitatum Cucurbita ficifolia - smokvolisna tikva Clitoria ternatea Erythrina christa-galli Lagenaria siceraria Sechium edule - čajot Glycyrrhiza glabra - slatki korijen Swainsona formosa - pustinjski grašak Caelsapinia pulcherrima Parkinsonia aculeata Acacia vrste (ne Albizia) Hibiscus tiliaceus Diospyros kaki - kaki jabuka Plumeria Kamelia Monarda didyma - metvulja ili indijanska kopriva Solanum mammosum Physalis philadelphica - tomatilo Ipomoea coccinea Ipomoea quamoclit Osteospermum - afrička tratinčica (ljubičasta, narančasta, crvena) Agave americana - agava Strelitzia regine - rajska ptica Cymbopogon - limunska trava Arundo donax |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ja bi rado sjeme zlatne kiše ali nemam ništa od ovoga što ti tražiš jedino možda da pokušam korjenčić roza dicentre da ti pošaljem ako uspijem .
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ja imam par sjemenki magnolije grandiflora, reznice ljubičastog ostića ( afričke tratinčice, nekoliko mladih agavica ( šarenolisne i jednobojne) i možda još dvije sjemenke strelicije...
...pa, javi se ako što odgovara |
|
![]() |
|
nada123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
poklanjam lukovice plave presličice
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Lorica10: može meni koja lukovica plave presličice?
![]() I mogu li ja nešto darovati tebi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lodeco ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
molim neku dobru dusu da mi posalje jedan maleni mirni ljiljan pliz pliz pliz,dovoljan je jedan list samo da ima korijencic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anta 188 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
joj curke ja obozavam cvijece al nisam u situaciji da si svašta priuštim pa ako neko poklanja lukovice,sjemenke i cvijece koje ima viska onda nek me se sjeti,mogu vam se oduzim s lavandom i palargonijama puno sam ih napelcala i primile su sve.imam i sjeme šlajera
|
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Poklajam sjeme sirijskog hibiskusa.
Imam ljubicasti i bijeli... Zauzvrat ponudite sta imate viska... |
|
![]() |
|
KO MI JE OBEČAO PAMPAS TRAVU...
JA BI JE SADA POSADILA
![]() |
|
![]() |
|
jjadra ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
Spasite sobnu ljubicu, roza boja. Kod mene joj se ne piše dobro. Listovi zdravi, pupovi se ne otvaraju, nego propadaju. Zagreb, na Crnomercu.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Pa onda očigledno nešto krivo radiš s ljubicom. Barem njih nije teško održavat i njegovat.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
jjadra ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
A ti si vidovita? |
|
![]() |
|
anta 188 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
moja mama zivi na crnomercu kod z.kolodvora,kupila je u konzumu pet ljubicica i sve propale i kupila pet orhideja i cvjetale ko lude,nesto ludo je u zraku kaj im semeta:)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |