Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Martina83 radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Martina83 radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 09:29

evo neki radovi od salveta sa makovima. jako mi se svidio motiv a dobila sam samo dvije salvete pa sam morala ih odmah iskoristit.
neznam gdje mogu nabavit ovakve salveta, ove su iz Austrije.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 08:05
smo na  5 kg *

Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 08:05
hvala vam. dobro nije ni puno prošlo od kako me nije bilo. ubrzo sam i poćela opet radit nešto malo. bebica više spava pa tako da imam vremena malo i za neke radove.
napisala sam da sam rodila malu curicu. 2470 g i 49 cm. ali sad je već dosta narasla. pa samo na 5 kg.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 23:53
Pa dobro nam došla natrag. Sada ćeš imati sve više vremena za decoupage. Najzahtjevnije razdoblje je iza tebe. Nisi nam napisala da li imaš sina ili kćer?
Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 13:30
evo još nekih radova

I AM BACK!!!!
Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 10:00
evo malo nekih novih radova.

nešto sam uspjea vremena odvojit i za sebe porde male bebice.

Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 12:18
hvala. da sada je vrijeme posvećeno bebici, pa za sad nemam puno vremena za sebe. ali bit će, kad se malo uhodam u sve.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 19:08
Čitam da si mlada mama , pa je sigurno kako i treba biti beba centar svijeta i sve vrijeme je posvečeno njoj.Pazi je i mazi , ljubavi nikad previše , ja sam mama i baka koja smatra da djecu obasipati ljubavlju može rezultirati dobrobiti za sve.
Doći će vrijeme i za ostale hobije i zanimacije , sretno roditeljima i bebi.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 13:43
Pittorico je tehnika sjenčanja iza motiva tako da se dobije osječaj slikanog motiva i dubine.Inače motiv izgleda kao naljepnica.Na sva pitanja ovog svijeta imaš odgovor na Google-u i You Tube-u.Samo moraš postaviti pravo pitanje(npr.pittorico tutorial).
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 13:15
hvala za savjet. a jel imaš možda neki primjer rada, mislim sliku, jel mi možeš pojasnit šta je pitoriko?nisam sa svim izrazima još upoznata, tako da mi nezamjeriš.
Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 13:12
smile79 hvala vam puno na lijepim željama!!!!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 22:48
Velike čestitke tebi i najbolje želje maloj djevojčici.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 15:10
cestitam Martina nek ti je ziva i zdravasmile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 14:46
Čestitam!

Lotsa%20Love®%20for%20Romance
Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 14:33
evo me kod kuće sa bebicom, malom curicom. Sve je dobro prošlo. rodila sam 05.01. i sad samo oko bebice :-)))
čim se malo uhodam probat ću nešto malo i napravit.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 10:36
Boca sa suncokretima divna!
S obzirom na današnji datum,možda već mogu i čestitati,u svakom slučaju sretno majci i bebici!
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 22:58

Imaš jako lijepe radove.Sviđa mi se ideja sa salotepom i kockicama.

Sretno na porodu!

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 09:25
Sretna ti Nova i sretan ti porod.Što se tiče mackanaj jedan dobronamjeran savjet.Znam da su ukusi različiti ali ubuduće bi bilo bolje da trošiš manje kontura,a više pitorika.Ispadne ljepše i prirodnije.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 19:17
vjerujem da je prvi mjesec naporan dok se neuhodaš, ali opet mislim da će biti i dana kada ću moći malo ukrasti vremena za sebe, bar se nadam da će tako biti, potrudit ću se Tongue
Baš tih godinu dana brzo prođe, meni je tek počeo porodiljni, nadam se da ću  ga kreativno i korisno iskoristiti.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 14:48
Želim zi puno sreće u predstojećim danima. Prvi mjesec je malo naporan ali onda ti slijedi cijela godina slobodnog vremena za uživanje s djetetom i decoupage. Meni je moja "porodiljna" godina istekla, vraćam se iza praznika na posao i vjerovatno će sada decoupage pasti u drugi plan. Ali kad djeca odrastu - "čuda ću raditi".
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.