Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 56789 120> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mei se dopada u tvom domu,sve je pod kontrolom
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam bila tu pa evo tek sad odgovora za freeland i ostale zainteresirane:
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, zbirne slike prvog djela stubišta!
Dugo ništ od slika nisam stavila, pa bar to! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ovo ti je prekrasno
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pohvalama: pohvale od pravih cvjetoljubaca imaju jače značenje.
|
|
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ......koja kolekcija sobnih i vanjskih biljaka krasne su:D:D svaka ti cast.....koliko ti je stara ona euphorbia velika ja dobio prije dva dana reznicu od tridesetak cm pa me zanima raste li brzo:D ????
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zelene stepenice, baš su lijepe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuvarkuće u starim cimpletima
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čuvarkuće dobile Matildino pojačanje
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj s tamnijim šarama raste brže: ovaj se skroz ulijenil
Je nešto mlađi, ali ... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaštara
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslina, juca, aloe, božična zvijezda( lanjska)- na terasi bila lijepa, zelena, a sad je počela žutit i pada lišće, ljubičica, amarilisi,orhideje, mlade palmice, Antonijine reznice....
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da mi je imati ovakvu staklenu stijenu......
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, najnovijeg cvjetnog stanara: mini cordyline.
Upravo kupljen u kauflandu za 9,99. Mislim da ga trebam presaditi ipak u malo veću posudu, a vi? |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ta staklena stijena , daje lijepo svijetlo, ali nije baš: po ljeti jako sunce nabija, a po zimi pak ko da puše kroz te fuge između cigli. Razmišljamo o nekim prozorima ili slično da riješimo te probleme.
Panda, mislim da relativno brzo raste: ja sam je dobila dosta veliku, tak da mi je teže pratiti. Mislim da je ovo ljeto dobila više u širinu. Zelena boja zidova na stubištu je ideja i izvedba mog mm. Svim mojim posjetiteljima |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako tko treba, tj. želi, imam svježe sjeme ukrasnog slaka.
Nudim i male reznice ove (one)euforbijice. |
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lovro, pažljivo i oprezno sam pregledala sve, obišla svaki kutak i sada spokojna i zadovoljna želim ti reći da imaš krasnih biljaka, a bome i krasnih i vrijednih ukrasnih detalja. Mlada mama i sneha donesla je sa sobom dašak profinjenosti u već ionako predivan Varaždin...
lijepi pozdrav svima, bebaču, pesekima i tebi.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boh Lovro, red je da se i ja javim a ne da ti samo "njuškam" po vrtu i kući .
Imaš krasne biljke i u vrtu i u kući, famozne ljubimce i puno krasnih detalja po kući
Jako mi se sviđa tvoj krumpirko u vrtu i zanima me da li ga ostavljaš tako i preko zime...
Za euforbiu na stepenicama mogu reći samo veliko WOOW!!! koji primjerak!!!
Vidim da si kolekcionarka šljemova i kaciga
Ma svratiti ću ja opet.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da 10 kn ovaj cvijet, nemogu vjerovati! valjda će i u nas nekad doći kaufland [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |