No.3 Jesenski swap 2010. |
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pofotkam čim stigne, ja svoje tebi šaljem sutra ili preksutra, nisam stigla |
|
Sponzorirani linkovi | |
SunčicaVŽ
Novo sjeme Pridružen: 08 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, sad mi je lakše kad vidim da nisam zadnja...
U utorak sam konačno podigla paketić od Olive :-) i reakcija je bila nismo dogovarale što ćemo i kako ćemo, a ono ukrasila isti predmet kao i ja...jedino je njezin puno ljepši i pedantniji od mojeg...meni je asistirala moja 21 mjesečna pišulja
Ali kako su mi se svi porazboljeli nisam ga stigla poslat do jučer...
Slikice šaljem večeras :-)
|
|
Linaaa
Već proklijao Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Rose danas ti je poslan paketić, javi kad stigne.
Nadam se da će ti se svidjeti, oprosti što nije savršeno i što nije nešto extra super cool, ali jednostavno nisam stigla bolje napraviti zbog faksa i posla. I oproti što sam tek danas poslala. Pozdrav svima. Super su vam swapići. |
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila Jasenkino jučer, jako mi se sviđa, raskošno i jesensko, svi ostali ćete se diviti drugi tjedan
Poslala svoj paketić tek danas, nisam ranije stigla, a stići će najranije u srijedu zbog blagdana Imam pofotkano i svoje i Jasenkino pa ću proslijediti fotke rose nakon vikenda. Ovaj swap smo sve bile malo zauzetije drugim stvarima sve mi se čini, plodna jesen, nema što, samo da je moving Svim swapicama koje su nas razveselile svojim radovima dosad čestitam i bravo na izvedbama, svaki rad poseban za sebe, u tome je i čar swapa |
|
Jasenka86
Novo sjeme Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a dobila si,a nadams se da ti se sviđa
ja sam bila malo skeptična i gledala sam jedno 2 dana u to,što sam više gledala sve više mi se sviđalo,tako sam ga i poslala(inače prije toga sam krenila raditi drugi rad,ali mi je bio grozan,tako da sam krenila s novim,tim kojieg si sada dobila) |
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Jasenka: naravno da mi se sviđa, hvala ti, pročitaj mail ;)
Kad tek vidiš što sam ti ja poslala i koje anegdote imam uz tijek radova, mislim da bolje da se više ne prisjećam što sam sve htjela, a nisam stigla ili nisam uspjela ili sam zaboravila da sam htjela Nadam se da će nekima danas stići pošiljke pa da do utorka bude novih fotki |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naš sljedeći par koji je razmjenio svoje swap radove su Mare nostrum i file!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala ti Izzy, ova vrećica od Lluvije je pravo malo remek-djelo... prekrivena je prekrasnim cvjetićima svih veličina a svaki je sastavljen od nekoliko komadića organze...predivan rad za koji je potrebno izuzetno puno vremena, strpljenja i ljubavi i gola slika to ni izdaleka ne može prikazati...nadam se da će Lluvia u svojoj galeriji objaviti i fotku iste vrećice s prednje strane gdje se nalazi i centralni cvijet prekrasne rubin crvene boje...cijeli paket odisao je velikom pažnjom i stvarno sam presretna što sam baš ja bila sretnica koju je Lluvija darivala ...svijećnjak koji sam ja namijenila Lluviji, obložen je...a čime, nego polimernom glinom ...najprije 2 sloja tekuće polimerne gline koju sam samo malo tonirala zlatnom akrilnom bojom, učvrstila u pećnici, a zatim nanijela listove koje sam dobila utiskivanjem pravog lišća u več pripremljenu plahticu polimerne gline u bojama jeseni....nakon pečenja samo sam ih patinirala smedjom uljanom bojom i dobro ispolirala, a rub malo ukrasila zlatnom akrilnom bojom....kutijica je bila samo ambalaža, ali ipak, bilo je ljepše malo ju ukrasiti salveticom i bojama.... slijedi još jedan mali dodatak koji nisam stigla napraviti u roku predvidjenom za slanje swapova, no to ide ovaj tjedan... |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Jasenka86
Novo sjeme Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stigao mi je paket od kami,možeš staviti slike
nemogu izraziti svoje oduševljenje,puno puno hvala |
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Jasenka: drago mi je da je brzo stiglo (Bravo HP ) i da sam te ugodno iznenadila
@Rose: Hoćemo još, hoćemo još ! ! ! @File: Hoću tvoju torbu, hoću tvoju torbu Mare&File: predivna razmjena, tako jesenski, a tako ženstveno |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jasenka 86 i kami
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam danas na poštu išla predignit swap od line! ja sam svoj poslala u dan razmaka tako da bi ga lina trebala danas dobit. čekam samo da mi javi dali ga je dobila
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna i ja smo se razmijenile! Ajme, dobila sam nešto divnoooo! Rose, možeš objaviti kolažić!
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok.....! evo kolaža,naše monne i izzy!
|
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Rose,
Meni još nije stigao tvoj paketić. Da li se tebi sviđa što si dobila od mene? Sorry što nije lijepše i nije više nisam imala vremena.sorry Ostale cure svaka čast radovi su vam predivni. :)) |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda bi morao doći sutra s obzirom da smo ga u dan razmaka poslale jedna drugoj. ne da mi se sviđa,već sam oduševljena swapom! prekrasan,super si ga napravila. drago mi je sto si mi u ovom swapu bila partnerica |
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da ti se sviđa, to mi je jedino bitno.
Pitanje za sve: A jel mozemo imati i Bozicni swap s temom Bozic? Pa da već sad krenemo raditi radove? |
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se s Linom, i ja sam ZA!!
btw, swapići su taaakoooo dooobriiiii!!!! ne mogu izdvojiti niti jednog, svi su prelijepi
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
rockgranny
Novo sjeme Pridružen: 14 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam već naveliko u Božiću, a našlo bi se nešto i za swap
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |