MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori | Stranica <1 56789 34> |
Korisnik | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo je viditi stanovnike jezera
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Krasna okučnica, sve prelijepo! Mene bi zanimalo jezerce i način izrade po etapama, te da li si stavila najlon ili platno. Da li bi ribice prezimile kod mene u zagorju, te koliko puta se mora voda mijenjati i na koji način, moooolim te, ako nikako drugačije pošalji mi na privat ili mi napiši koju net stranicu, pliiiz
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
mimi 45
Upravo klijam Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sunce,nije problem za savjet jer kod mene je bilo jako puno varijanti izrade jezerceta.Prvo je bilo sa građevinskom folijom,mala djeca zanimljivo im bilo pa su trčali preko mostića bacali kamenje...folija se probušila...zatim sam stavila plastično jezerce baš za te svrhe zapremine 500 litara i ribice su bez problema preživljavale zimu a isto sam u kraju sa niskim temperaturama.Te hladnovodne ribice se zavuku u mulj i miruju preko zime. Vrati se koju stranicu natrag pa ćeš vidjeti staro jezerce i nastanak novog...ispod je stavljen onaj bijeli materijal...ne znam sada njegov naziv pa na to folija crna namjenjena za tu svrhu...ima je deblje i tanje...ja kupila u OBI-u.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla i ja da pozdravim dragu vrtlaricu zlatnih ručica, mogu samo reči toliko ljepote na jednom mjestu, sve ti je super, ti si izgleda vesele naravi a cvijeće voli takve osobe, to se vidi.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....kišica padala i padala a moje anđeoske trubice sve ljepše i ljepše...ne mogu prestati uživati u njihovoj ljepoti...naravno dio te ljepote šaljem i vama......
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su ti lijepe trubice
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, već dva dana gledam sličice tvojih divnih tublji. Ja sam se zaustavila na daturama. Njih malo i rijetko zaljevam.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepe su trublje
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne su
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su trubice, a sigurno ti miriše cijelo dvorište radi njih!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da im i ime pristaje,prekrasne su
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trubiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prelijepo a posebno teube, one su moji favoriti u vrtu.Ja imam žutu i roznu, samo je moja rozna malo intenzivnije boje. Ako želiž možemo se mijenjat Namam bijelu, a tako rado bih je imala.
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nije problem za bijelu samo ako nije problem za dostavu...a što se tiče roze mislim da ti se to samo čini ..roza je roza...to su vjerojatno nijanse ovisno o cvijetu kad se otvorio
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi imaš stvarno prekrasnu mjesto za odmor.,lijepo uređenu okućnicu ,kamenjar i trube.
Uživala sam kod tebe. |
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala ti generacijo na lijepim riječima
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje trube kao da sami anđeli njeguju, predivno, jezero je prekrasno, eto došla k tebi da na miru popijem .
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i ja bih rado kavicu na mojoj terasici ali mora se raditi
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi, prekrasne trubice, oči mi ispale, imam i žutu i riza a imam i duplu bijelu, krasno da krasnije nemože biti, pozdrav i poticaj za dalje!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |