Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Korisnik | |
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon, Nataly, Mali kaktus, Antonija, bergenia, Misty-da, Mira021, Enrikova nona, Sunseeee - hvala vam puno!!!!!!
![]() ![]() Evo me opet da vas još malo udavim sa svojim šafranima - al toliko su mi slatki da im ne mogu odoljeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa da vam pokažem i mini narcise koji sad polako kreću s cvjetanjem. ![]() Pa anemone blanda i puškinije od prošle godine... ![]() ![]() E, ovo su novi šafrani prvi put posađeni u jesen pa malo kasne, trebali bi biti ljubičasti. ![]() Rozi zumbuli polako dobivaju boju. ![]() Bijeli muscari napokon mi niče... ![]() I na kraju samo dio tulipana, onih novih kod mene - jedva čekam da krenu sa cvatnjom, skupa sa starima!! ![]() ![]() Bijeli... ![]() Papagaj tulipani... ![]() To je to! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Kako su slatki šafrani, a iberis jedva čeka da procvjeta!
Na nazivu bugarskog luka sam si polomila jezik
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Veseli mali prelijepi šafranići
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Već sada ti vrt izgleda prelijepo i raskošno! Posebno šafrani su me oborili s nogu, ali ne toliko koliko krasna vijest koju si podijelila s nama! Čuvaj se, a sigurna sam da će te tvoj dragi čuvati, njegovu pažljivost sam odavno pimijetila (na onoj prelijepoj lončanici
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kako su ti krasne slike, na prethodnoj stranici i na ovoj!
Vjerojatno ću koju izabrati za radnu površinu mog kompjutera, ako dozvoljavaš! Kod tebe sve pršti od ljepote i lijepih vijesti!................čestitam na trudnoći!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
šafrani se imaju i čime podičiti, divni su!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasne slike šafrana... ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Veselim se s tobom, prekrasni šafrani, kukurjek
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hvala vam svima na česitkama i na razumijevanju!!!
![]() A sad, u iščekivanju ostalih proljetnica, da podijelim s vama slike svojih šafrana koji su jedva dočekali sunčan dan da nastave sa šepurenjem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ibaris je spreman za cvatnju... ![]() Cvjetovi kukurijeka nedavno kupljenog, samo ga još nisam posadila, čekam topliji dan. ![]() I na kraju moj prvi nectaroscordum, lijepo napreduje... ![]() I to je to za ovaj put... Odoh s dragim na trudnički tečaj ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ovo je cvijeće prekrasno! baš mi je godila doza ovog šarenila!!!!!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Springy, od srca želim sve najljepše i hvala na proljetnim slikicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Čestitam na trudnoći!!!!
Čuvaj nam se , sve to brzo projde! I ja sam morala mirovat 9 mjeseci, a sad ovaj mali zvrk već leti na sve strane (8 i pol mjeseci)!!!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Springy sa zadovoljstvom sam prelistala tvoj vrt i bila je to stvarno jedna bogata šetnja
![]() sve pohvale a ljubimci su preslatki ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pa kod tebe sve buja
![]() a i ti si sada prepuna života, neka te prati sreća i ljubav ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma svaka čast...nemam baš rijeći pa predivno je....joj kad če kod mene početi--a sve u svemu dva mala ljepotana su me njviše oduševila ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Za ovakvu ljepoticu isplati se biti strpljiv!!!! Samo ti čuvaj sebe, a za ostalo nikada nije kasno. Najljepše hvala na ponudi!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Otok, Gioiaa, Tikvić, Mira021, Nataly, Baka - puuuuuuuuno, puuno hvala na posjeti i prelijepim riječima!!!!! Šaljem vam jednu veeeeeeeeeeeliku
![]() Freeland44, prvo hvala ti na čestitkama!!! Gauru nisam zakorjenjivala i sad mi je žao jer se bojim da mi neće preživjeti zimu. Imam još par biljčica koje sam kupila prvi put prošle godine pa nemam iskustva s njima a trgovci su mi rekli da mogu prezimiti vani a ja im sljepo vjerovala tako da mi nije padalo napamet uzimat reznice (za još istih biljkica u vrtu nemam ni mjesta). Vidjet ćemo za koji mjesec, možda šta bude ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |