Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 71> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa bile ste u šetnji mojim vrtom
![]() Lora B. možeš izostaviti samo ako ga uspavaš tabletama ![]() Ančice hvala na savjetu, tako ću i ja pokušati, i sljediti onaj tvoj razmak od 40 cm ![]() Mira hvala na pohvalama ![]() ![]() Hvala Alisica, ubrzo neću niti znati imena biljaka nego će to biti forumaši ![]() O joj joj Anaida, koje li godine će to biti sređeno, Bog zna. Ali ići ćemo metar po metar ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Niste dugo bili na mom balkončeku, sigurno ste radoznale
![]() ![]() Jagoda - Lora ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora- moja mama- Triša- Plodine
![]() Susjedina susjeda - Hojina susjeda ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora - Korjenko
![]() Otok - MBM- Hoja+ Kaufić - Lora - susjeda ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Otočić
![]() Kaufić - Hoja ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lijepi zeleni balkončić, lijepo si ti to složila
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo ti je sad, oslobodila si balkon i ima dovoljno mjesta za stol i kavicu!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Na balkonu svega lijepoga ima... Sve je spremno za tvoje preseljenje u kućicu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno si to slozila
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš ti se lijepo razbujao balkon, ide ti s biljkama
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
lijepo..sviđa mi se stepenasta polica za cvijeće...kako bih ja napravila nešto slično...
|
|
![]() |
|
Curke hvala vam na posjeti i pohvalama
![]() Hoja opet je pola balkona začepljen pomidorima, neka neka on mi je drag samo da rodi i pocrveni . ![]() Frida MM je to sam napravio , u mom dnevniku imaš sliku iz reklame po kojoj je napravio. Mislim da nas je koštalo 50- tak kn, a u reklami ako mi se čini 150. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Međutim došlo je do malih promjena i noviteta
![]() Danas je jedini dan da ću imati mogućnost se zaletiti na sajam, zbog obaveza. I došla sam kući punih ruku. Ali dobro skromnih 55 kn sam potrošila- svjetli i crveni batat, 2 crvene i 1 bjela vinca, fuksijica, 3 begonijice i timjan ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Him... ( e ne znam ime
![]() ![]() Vodenke po danu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sirotica preko ograde
![]() ![]() Novi izgled ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Wow, još par dana i opet nema mjesta za stol i kavicu
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
iako ne ostavljam trag svaki put ali pratim što se događa na tvom balkonu i moram ti priznat sve biljčice su ti prekrasne...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
upravo sam se htjela pozvati na kavicu na balkon, a ti opet sve zauzela......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |