Graničica - Hemerocallis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Nezna čovjek koji je od koga ljepši!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Zašto moja grančica cvate samo u proljeće, a kasnije izigrava salatu??
Na sunčanom je mjestu, vode i prihrane ima dovoljno....gdje griješim??
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@FLORAMYE, prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bebolina.
Zaboravila sam ponijeti fotić, pa sam bila prisiljena na mob. Uživo su puno, puno ljepši. Još kad ih obasja ono prvo rano jutarnje sunce....
|
|
![]() |
|
Neka si se ti snašla[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" /> kvaliteta slike ne umanjuje ljepotu[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasne su.sada kad su prošli ljiljani graničice svojom ljepotom sve nadoknađuju.florami nisam primjetila da imaš žuti kao moj.ako nemaš pošaljem ti kad odcvatu
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koliko lijepih boja ovoga nezahtjevnog cvijeta....Ja imam narancasti....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Curica od malog kaktusa !! Prekrasno se razrasla, a kako sam sadila u nekoliko navrata (veli MK njoj je prevelika pa sve dijeli na pola) zasađena je po cijelom dvorištu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Od ovih imam ogradu prema potoku, dužine 30 metara !! Iako su posađeni u sjeni oraha, nikaj im ne smeta, bujno cvijetaju !! ![]() Uploaded with ImageShack.us I ovi koji su zasađeni u poslijepodnevnoj sjeni ispod jela, narasli su u ogromne grmove, a cvijetovi su visoki kao ja !! A imam jedan tamno crveni, posađeni je u dio vrta gdje su biljke koje mi je poslala Otok, ima još 2 cvijetna pupa, pa kada procvate, stavim njegovu slićicu !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Ali cvijet je ovakav !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Carol, prekrasni su ti! Ovaj krenm nisam još vidjela.
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |