Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 43>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 22:58
Narcise smo davno zaboravili, a kod tebe još cvatu, berberis je predivan, ploksići super, a đurđice , cvijet mog mjeseca, a ja ih nemam, nestale-   za drugu godinu ih moram imati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 23:06
Ivna baš je dobar berberis, a MM moga pošišao na pola metra pa sam poludila jer sada neće cvjetati Confused. Ono s bijelim cvjetićima da li je to božikovina? Lijep vrt i puno raznog ccvijeća, čekamo dolje slike ClapWink
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 23:47
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ejjjj baš cvijetna terapijasmile57

u potpunosti se slažem Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 00:11
smile120zaista!!!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 14:11
Wooow baš je lijepo kod tebe, kod nas svih su već narcise završile a kod tebe cvatu, đurđice, zlatoglavica..ma super..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 14:24

Zar ti nije ivna na prvoj slici, na 5. stranici campanula? Meli list izgleda kao kod mojih.

Imaš predivne grmove i stabalca i ... i puno toga.

Samo jedno mi je žao vidjeti u vrtu: hrast! Ja imam hrast visine tri kata i njegovo lišće em pada šest mjeseci na godinu, em se ne raspada tako lako pa ispod njega sve biljke otrule. Ubijemo se zimi od grabljanja.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 16:39
Hvala vam drage moje na posjeti Smile.
Lantana, mislim da je ono božikovina i ovo je prvi put u pet godina da je cvala.
Hoya i ja sam primjetila nakon pregledavanja tvog vrta da je campanula ono što nisam znala kako se zove, ipak hvala na primjedbi.I da, nema brige neće taj hrast ostati tamo gdje je sad-to je samo jedan od projekta mm i mene, seli se on ako malo naraste tamo odakle je došao-u Slavoniju Wink. Lijep pozdrav svima i naravno još jednom hvala što svraćate u moj vrt.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:34
ivna super su ti cvijećke Clap
moja zlatoglavica je pokošena jučer...kad me nije infarkt smile42 ali mislim da će potjerati lišče ponovo
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:57
Lijepo se to kod tebe sve sareno ........Polek jedne velke gore kada prejdes mnoge dole tam bus videl nekaj šarene to je nase Ivne veselje.........
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 14:23
Konte draga, pa tko je bio ćorav kad je pokosio zlatoglavicu Wink? A niš primjeni mjere smile232LOL. Rosa, suseda hvala stihu i posjeti Smile !
Pošto mi danas niš novo nije procvalo, nisam izdržala da s prozora ne slikam svoje najdraže mjesto sad kad je obuklo proljetne boje. to je ta zelena boja koju čekam svake godine, iznova Smile.

i još jedna

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 14:29
Wooow predivno je Ivna..tvoje najdraže mjesto izgleda baš opuštajuće
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 20:57
Draga Ivna tu ti čeprkaš i svojim rukicama miluješ kamenjasmile94Kutak je prekrasan i tako lipo osmišljenThumbs%20UpJa imam cviće,ali nisam baš kreativnasmile157Kod mene je prava zbrka!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 21:16
Ovo izgleda jako lijepo
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 21:54
smile55predivno !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:29
Prekrasno sve baš ono napraviti po mom ukusu
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:31
Lijep Ivna ima malo štih japanskih vrtova Clap
život je more
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 23:08
Jako lijepo, i tvoj je vrt dokaz da nam je priroda ponudila najboljeg terapeuta.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 12:10
ovo mora biti ranunculus,samo cvijet je malo čudan, možda se premetnuo

lijepo uređenje vrta,staza mi se sviđa
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 09:42
Ivna, skokni do mog vrta da mi identificiraš grmić tj. drvce, lepeko te prosim...Embarrassed Jel to kod mene isto Berberis thungbergii ?? Omiljeno mjesto u vrtu baš je lijepo i uredno!!  
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 21:41
Ivna pregledala sam cijeli tvoj vrt.Predivan je,lijepo jesve uređeno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.