lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
hvala cure.
prve 2 godine bilo je jako prazno, a sad vec premještat treba jer jedni druge guše. ali ipak, to su slatke brige ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mogu samo pohvaliti, jer ti je zaista krasno,
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijep vrt! Pažnju mi je privukao obrub od bršljana. Baš mi se sviđa, iskoristit ću ideju u svom vrtu.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Luka u mjesec dana tvoj vrt je postao prekrasna zeleno cvjetna oaza. Kamenjar je super, slike su jako dobre, još jednom
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja uzivala
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Dlakava ljepotica Pulsatilla vulgaris neće cvasti ove godine. Prvo se pojavi cvijet, pa tek kasnije lišće. Treba im dvije godine da ojačaju do cvatnje.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
jako lijepo i uredno. panjevi su mrak. svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Imaš prekrasan vrt , svega tu ima a primjećujem da ti ne nedostaje i kreativnosti da sve to lijepo "upakiraš"
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
hvala hvala hvala hvala svima. ne znam šta da kažem.
baka bea, hvala na savjetu! i opet cvate u vrtu svašta novo, svaki drugi dan me nešto iznenadi. jučer su procvali mačići(predivni su), a danas moj novi plavi phlox, a za koji dan bi trebao i pakujac. slike uskoro, a i ostale novosti! pozdrav svima ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa vrt je prelijep. I kamenjar i gredica i sve što si nam pokazao. Mogu zamisliti kak uživaš u tom cvjetnom zelenilu i cvrkutu ptičica! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti zaista uživaš u svom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ne znam kojim čudom do sada nisam vidjela ove nove fotkice kod tebe! A da su prelijepe, baš jesu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
i opet hvala.
anaida i ja se začudim kad ne vidim neke sličice iz nečijeg vrta. a šta ćeš kad ima toliko vrtova da ti bude slabo od te silne ljepote. kod mene već 3. dan pada i pada i puše vjetar. tako da se ne može radit baš, a bome ni slikat. nadam se da će sljedeći tjedan bit ljepše vrijeme. pozdrav svima u ovo tmurno i kišno poslijepodne! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zazimilo kod nas baš jako, istina Lukaccc... Trebamo ponovno ložiti i grijati se novim slikicama naših vrtova. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šarena gredica i tvoj "nazovi kamenjar" super, jedno ljepše od drugog.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kiša neumorno pada, ali nas šetnja po vrtovima može razveseliti. Prelijepa mi je boja tvoje glicinije!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sve je dvostruko naraslo u tvom vrtu, zdravo je i zeleno, pa mora čovjek uživati prolazeći takvim vrtom.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Danas sam prvi puta zavirila u tvoje dvorište i mogu reći da sam ugodno iznenađena. Imaš dosta različitog cvijeća, uredan vrt i travnjak...moram pohvaliti i susjedovo jezerce
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |